This version of the page http://www.atlas.ua/ukr/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-14. The original page over time could change.
АТЛАС: Корпорація «Атлас»
Корпорація «Атлас» 
рус|укр|eng
Карта cайту
 
Корпорація
Корпорація «Атлас»
Історія корпорації
Група компаній
Принципи і стратегії
Інфраструктура та ресурси
Напрямки діяльності
Партнери
Дозволи і ліцензії
Проекти
Органи влади
Державний сектор
ПЕК
Телекомунікації
Промисловість і транспорт
Фінанси та банки
Торгівля і сфера послуг
Освіта
Найбільші замовники
Вакансії
Контакти

Корпорація «Атлас»

Заснована в 1990 році, Корпорація «Атлас» сьогодні становить собою групу фірм і дочірніх підприємств, і займає лідируюче місце серед системних інтеграторів в галузі телекомунікаційних і інформаційних технологій на ринку України.

Діяльність Корпорації «Атлас» спрямована на розробку і впровадження проектів у галузі створення мереж і систем як корпоративного, так і загального використання, що інтегрують процеси передачі даних, голосу, відео зображень, на вирішення повного спектру супутніх проблем, а також інтеграцію, розробку й адаптацію до вимог замовника необхідних йому програмних систем.

На рахунку Корпорації — сотні успішно реалізованих проектів для державних і комерційних структур України, у тому числі значна кількість проектів національного значення. АТЗТ «Атлас» має досвід реалізації комплексних проектів, що інтегрують найостанніші розробки світового ринку високих технологій, що включають розробку й узгодження проектної документації, постачання й інсталяцію обладнання, навчання фахівців замовника і подальший супровід реалізованих рішень.

Про професійний рівень Корпорації свідчать проекти, реалізовані не тільки в Україні, але й у країнах СНД та інших країнах. Корпорація має велику кількість професійних нагород і відзнак, що підтверджує її визнання, як на ринку України, так і на міжнародному рівні.

При реалізації проектів Корпорація надає замовникам спеціальні кредитні програми фінансування проектів. Запропоновані Корпорацією рішення завжди розраховані на гнучку адаптацію до модернізації і розвитку з метою захисту інвестицій замовника в споруджуваних системах.

Системна інтеграція — стратегічний вид діяльності Корпорації «Атлас». Ми фокусуємось на створенні телекомунікаційних і інформаційних систем, що сприяють розвитку і росту ефективності діяльності наших замовників.

Ми досягаємо цього за рахунок застосування передових технологій, потужних виробничих ресурсів нашої Корпорації, професіоналізму і досвіду наших фахівців.

Ми дорожимо нашими партнерами і замовниками, ми цінуємо наших конкурентів — завдяки Вам нам вдається бути ефективними, інноваційними, кращими.

Ми завжди відкриті до співробітництва і готові до вирішення найскладніших задач, що Ви поставите перед нами.

Матвєєв Сергій Валентинович Хандрос Юрій Олександрович
Президент Корпорації «Атлас» Генеральний директор Корпорації «Атлас»

Місія

Ми створюємо телекомунікаційні й інформаційні системи, що сприяють розвитку і росту ефективності діяльності наших замовників за рахунок застосування передових технологій, професіоналізму і досвіду наших фахівців.

Соціальна і благодійна діяльність

Корпорація "Атлас" реалізує значну кількість благодійних соціальних проектів. Компанія здійснює постійне інвестування засобів у підготовку молодих фахівців, бере участь у фінансуванні діяльності кафедри засобів телекомунікацій і напрямку "Інформаційна безпека технічних систем" фізико-технічного факультету Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут", виплачує іменні стипендії "Атлас" кращим студентам і надає свою базу для їхньої практики і стажування. Корпорація бере участь в інвестиційних програмах будівництва житла для співробітників, фінансує будівництво котеджного містечка і зони відпочинку в мальовничій місцевості на березі Дніпра. "Атлас" є спонсором провідної в країні школи олімпійського резерву по плаванню ДЮСШОР №9 Печерського району м. Києва, футбольного клубу вищої національної ліги "Борисфен", Центрального клінічного госпіталю і Будинку офіцерів Міністерства Оборони України, Київського науково-дослідного інституту педіатрії, акушерства і гінекології, спортивних структур МВС України (центральної ради «Динамо»), школи верхової їзди товариства "Авангард" у м. Києві, турнірів тенісного клубу м. Києва, сільських палаців культури, лікарень і будівництва церкви в Автономній Республіці Крим, фондів інвалідів і ветеранів війни і праці, та багатьох інших організацій.

Презентаційні матеріали

Презентація «Корпорація “Атлас” — системна інтеграція для Вашого успіху»

(3,101 Kb)



Проспект «Системна інтеграція для Вашого успіху»

(2,120 Kb)

Проспект «Розробка та інтеграція програмних систем для Вашого успіху»

(472 Kb)

Партнери

Замовити презентацію

Відправити запит на додаткову інформацію

Підписатись на новини

Як нас знайти




01021, Україна, м. Київ, вул. Грушевського, 30/1
Тел.: +38 (044) 253-21-73, 253-25-86, Факс: +38 (044) 253-34-36
E-mail: officeatlas.ua

© 2004  АТЗТ «Атлас»       Правова інформація  Електронна пошта