This version of the page http://www.myrelax.com.ua/post/4/69 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-13. The original page over time could change.
Гетьман*** / готель / myRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

Гетьман*** / готель

lvivgirl | 22 Вересня, 2004 18:17

вул. Володимира Великого , 50; тел: (0322) 64-85-74, 64-84-67, 230-13-91. Розташований у віддаленому від центра районі міста. Ресторан української і європейської кухні, банкетний зал, бар, актовий і конференц-зал, солярій, автостоянка. В усіх номерах є душ, туалет, телевізор, телефон. У вартість проживання включений сніданок. Двомісний : 164 грн.; напівлюкс: 235 грн.; люкс: 396 грн.

http://www.hetman.lviv.ua/



---

--- | 17/10/2005, 15:30

Готель зовсім не відповідає свому статусу! Він навіть трошки і то недотягує до нормального

Будь що буде краще

Антон | 03/01/2010, 01:43

Зупинявся в двокімнатному люксі за більш ніж 700 гривень.

Спочатку заповнюєм на кожного проживаючого радянську анкету з номером паспорту, місцем народження, проживання. Здивувався, що в анкеті немає пункту "группа крові" та "військовий статус". Парковка за готелєм (15 грн за ніч), проходу з парковки до готелю немає. Дуже "зручно", особливо коли з собою декілька валіз, а на всюди ожеледиця.
Номер бездарно заставлений великою кількістю дешевих меблів з претензією на розкіш, в стилі евро-совок. Дбайливо покритий лаком паркет радянських часів. В номері холод собачий!!! На фоні наявності біде в туалеті, окрім рідкого мила - нема нічого. Антураж у спальні створює порожній холодильник фірми Снайге з минулого тисячоліття, дбайливо вимкнений з розетки, певно щоб не гудів.
В номері брошюра про готель де хазяїн хизується своїм поважним статусом заслуженого діяча сфери побуту України. Хоча-б одну книжку про міжнародні стандарти готельного обслуговування почитав перш ніж ліпити зірочки.
Боюсь подумати про сніданок. На талончику вказана його вартість - 7 карбованців. Якщо лишусь живим - допишу.

Наразі, Львівський Гетьман - це найбільше розчарування з двадцяти п'яти готелів західної України, де я мав нагоду зупинятись останім часом. Не вартий і половини сплачених коштів.

Додати коментар
Запам`ятати персональну інформацію
Новини Партнерів
...
 
« myRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru