This version of the page http://www.myrelax.com.ua/post/4/70 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-12. The original page over time could change.
Жорж / готель / myRelax / афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові

Жорж / готель

lvivgirl | 22 Вересня, 2004 18:18

пл. Міцкевича, 1; тел: (0322) 72-59-52. Розташований у центрі міста в стародавньому будинку , навпроти пам'ятника Адаму Міцкевичу . Комфортабельні номери, ресторан на 3 зали, бар, конференц-зал. В усіх номерах (крім другого класу) - кабельне ТВ, телефон, холодильник. Двомісний без вигод: 164 грн.; стандарт: 365 грн.; напівлюкс: 388 грн.; люкс: 470 грн.

http://www.georgehotel.ukrbiz.net



Были осенью 2005,

Наталья | 09/04/2006, 09:35

жили в 2местном номере за 164 + отдельно завтрак. Изумительный интерьер холла, главной лестницы и особенно столовой - чувствуешь себя в прошлом веке. Старомодно вежливый персонал - в наилучшем смысле этого слова. Никто не торопится, но все все успевают. Не для новых русских, но уютно, чисто и экзотично. Душ в конце коридора - зато с нагревателем, никакого графика подачи горячей воды (в номере умывальник).

хотіла зупинитися в "жоржі"...

Наталка | 17/10/2006, 15:59

хотіла зупинитися в "хорошому" готелі "жорж"... подзвонила на рецепцію. оскільки адміністраторка не змогла добре розчути моє прізвище, вона так рознервувалася і розкричалася, що, здається, зовсім забула, що має справу із замовником, який збирається заплатити 390 гривень за номер за добу... на моє досить стримане зауваження адміністраторка вже почала відверто хамити (втішало хіба що те, що українською :)), а на моє прохання назватися вона, мабуть злякавшись, сказала невпевнено і не дуже оригінально шо її прізвище іванова. прочитавши мені лекцію про хамство замовників, вона все ж таки забронювала мені номер. але, відверто кажучі, поклавши слухавку мені стало порсто бридко думати, що моя перша поїздка до львова буде пов"язана із таким місцем, тому я передзвонила і зняла бронь, віддавши перевагу іншому готелю, який значно дешевший і адміністратор сказав, що буде радий бачити мене в своєму місті. дрібничка - але все ж таки приємно.

Були восени 2006

Мирослава | 27/11/2006, 13:49

Чудовий готель. Нас дуже тепло і добре зустріли. Персонал вражає своєю чемністю, привітністю, доброзичливістю. Прекрасні умови проживання.Знаходиться в центрі Львова.Якщо ви хочете відпочити від буденності і потрапити в казку то це місце саме для Вас.Відчуваєш себе немов 2 - 3 століття назад. Подорожуйте...

RE: Були восени 2006

CRACK | 17/12/2009, 11:51

З попереднього посту, що написала пані Мирослава, відчувається що вона працівник готелю і висловлюється аби притьмарити попереднє повідомлення по темі. Особливо відчувається рекламний стиль останньої частини.
Подорожуйте!

Я теж був у цьому готелі

Ростислав | 04/01/2010, 15:22

Нам з дружиною дуже сподобалось. Ми приїздили у Львів на новорічні свята минулого року з Херсону з нашим дворічним сином. І ми чудово відпочили, і нас був просторий номер з балконом, і адміністрація любязно запропонувала поставити у наш номер колиску для сина.Нас влаштувало те, що за цілком нормальні гроші-ми жили у центрі міста, у зручних умовах(номер був теплим, з водою проблем не було), у історичному місці.
І коли син підросте, ми неодмінно покажемо йому Львів ще раз.

От от, і я там була :)

Каріна | 01/03/2010, 18:28

Готель просто чудовий. Вагомі плюси - це людські ціни, неймовірно чаруючий інтер*єр холлу та сходів, приємне обслуговування, зручність розташування. Всім раджу!

Додати коментар
Запам`ятати персональну інформацію
Новини Партнерів
...
 
« myRelax - афіша, клуби, кафе, ресторани, готелі у Львові » © «Мій Релакс» 2004 - 2006 р.
Точка зору агенції може не співпадати з думками, висловленими авторами чи відвідувачами.
Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається лише за умови посилання на Мій Релакс

Редактор: Львів`янка ( lvivgirl [аt] myrelax.com.ua ), програмування: pLоg, тех. підтримка: Biblos медіа підтримка: Агенція Інтернет Реклами
З будь-яких питань пишіть на адресу info [аt] myrelax.com.ua | Реклама на сайті
 |  yandex.ru