This version of the page http://naiu.org.ua/?&month=12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-05. The original page over time could change.
Національна Асамблея інвалідів України - Головна
Головна
05.04.2010
   
НАІУ
Головна
Привітання
Про НАІУ
Діяльність НАІУ
Члени НАІУ
Видання
Фотогалерея
Партнери НАІУ
Секретаріат НАІУ
Представники НАІУ у регіонах
Проекти НАІУ
сайт "БЕЗБАР'ЄРНА УКРАЇНА"
Інформаційний вісник "Маяк"
Всеукраїнська громадсько-політична газета «Без Бар’єрів»
Інклюзивна освіта для дітей з особливими потребами в Україні
«Путівник доступних місць України»

Освіта


Працевлаштування
Законодавство
Закони
Укази
Постанови
Накази
Розпорядження
Проекти документів
Міжнародне
Конвенція ООН про права інвалідів
Рада у справах інвалідів при КМУ
Правова діяльність
Пошук
Партнери







 


 


 






Райдужні прогнози читають по очах
05.04.2010

Очі, які називають дзеркалом душі, найбільша загадка людського організму. Вони можуть розповісти не тільки про здоров'я душевне, але й про фізичне: наприклад, про хворобу, що тільки наближається, попереджають знаки на райдужній оболонці. Але їх треба вміти читати.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 1

Детальніше...
 
Почуйте волонтерів
05.04.2010

Луганщина другий рік поспіль у п'ятірці лідерів за підсумками проведення акції "Почуйте всі!". Про це заявив завідуючий відділом з питань молодіжної політики Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, голова правління Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" Павло Горінов під час урочистої передачі Луганській обласній дитячій клінічній лікарні медичного устаткування для лікування дітей із проблемами зору.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 1

Детальніше...
 
Великдень
04.04.2010
У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю, віри – над безнадією.

Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. В найскладніші часи ми непохитно вірили – Господь не залишить нас. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації.

Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою. Прошу у Господа мудрості для єднання сердець і помислів, бажань і праці.

Пасхальні дні – це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.


Зі святом вас, шановні! Від усього серця бажаємо Вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім Вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!


Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у Вашу оселю радість, віру, надію і любов. Нехай з Воскреслим Христом у Ваших домівках воскреснуть радість, мир, любов та благодать. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя – кращого і добрішого.

Христос Воскрес!
З глибокою повагою
Валерій Сушкевич,
голова Національної Асамблеї інвалідів України,
народний депутат України

 

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 2

Детальніше...
 
Щоб старість була доглянутою
02.04.2010

У Тернополі в приміщенні управління праці та соціальної політики відкрили відділ соціально-побутової реабілітації. Це перший в області такий центр для пенсіонерів і самотніх непрацездатних краян. До його створення разом із міською владою долучився й Тернопільський державний медичний університет ім. Івана Горбачевського. Допомогли також обласна організація Товариства Червоного Хреста, меценати.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 9

Детальніше...
 
Поважаймо права інвалідів
02.04.2010

Порушена наразі проблема інвалідності є болючою в кожному суспільстві. Гостро вона постає і в Україні, де, за експертними дослідженнями, майже три мільйони людей мають стійкі фізичні, розумові та психічні вади здоров'я. Конвенція має бути гарантом їхнього захисту.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 19

Детальніше...
 
Всемирный день распространения информации о проблеме аутизма
02.04.2010

В декабре 2007 года Генеральная ассамблея Организации Объединенных Наций (ООН) постановила объявить 2 апреля Всемирным днем распространения информации о проблеме аутизма, который должен отмечаться каждый год, начиная с 2008 года.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 12

Детальніше...
 
2 апреля - Всемирный день распространения информации о проблеме аутизма
02.04.2010

В декабре 2007 года Генеральная Ассамблея ООН объявила 2 апреля Всемирным днем распространения информации об аутизме. В этот день миллионы специалистов и родителей детей с расстройствами аутистического спектра (РАС) имеют возможность рассказать обществу об аутизме как о глобальной проблеме.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 16

Детальніше...
 
Знову вимушена відпустка?
02.04.2010

Хочу порушити питання про правовий захист працюючих батьків, які виховують дітей-інвалідів. Згідно із Законом "Про реабілітацію інвалідів в Україні" та державною програмою реабілітації інвалідів, затвердженою постановою Кабінету Міністрів, такі діти мають отримувати реабілітаційні послуги в стаціонарних клініках, відділеннях, інститутах та інших лікувально-профілактичних закладах держави щороку.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 14

Детальніше...
 
Ліки: якість вища, а ціна нижча
02.04.2010

Першого березня уряд вніс зміни до постанови Кабінету Міністрів від 14.09.2005 р. N902 "Про затвердження порядку здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться в Україну". Ці зміни були розроблені професійними фармацевтичними асоціаціями у співпраці з Держкомпідприємництвом та Радою підприємців при Кабміні з метою гармонізації українського законодавства у сфері обігу лікарських засобів з міжнародними нормами та приєднання України до Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій (PІC/S). Сьогодні учасницями цієї системи є 35 країн світу, серед яких Канада, Швейцарія, Великобританія, Франція, Німеччина.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 15

Детальніше...
 
Проти астми - разом
02.04.2010

Науковці Тернопільського державного медичного університету імені Івана Горбачевського візмуть участь у міжнародних епідеміологічних дослідженнях бронхіальної астми серед дітей.

Ваш коментарий будет первым | Просмотров: 17

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 10 з 1091
Новини
Новини Асамблеї
Офіційно
Життя як воно є
Спорт
Конкурси
Різне
Жовті сторінки
Інтернет-сайти
Гаряча лінія
Каталог пільг в Україні
Освіта
Працевлаштування
Архів новин
Заходи 2008 року
Заходи 2007 року
Дефлімпіадa - 2009
Дефлімпіада - 2007
Паралімпіада - 2008
<< 2010 >>
Грудень
ПнВтСрЧтПтСбВс
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
<< Попр. Наст.>>
Заходи



 

Copyright © 2005 NAIU,
Всі логотипи та авторські права на цю сторінку
належать їхнім відповідним власникам.
Design by Studio "VAIK"