This version of the page http://www.schaste-edino.org.ua/news/2009-10-28 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-02. The original page over time could change.
28 Октября 2009 - СЧАСТЬЕ БЕЗ ГРАНИЦ
МЕЖДУНАРОДНЫЙ ПОЛИТИЧЕСКИЙ ПРОЕКТ
СЧАСТЬЕ БЕЗ ГРАНИЦ
Пятница, 02.04.2010, 03:56
СЧАСТЬЕ БЕЗ ГРАНИЦ
СЧАСТЬЕ БЕЗ ГРАНИЦ
Меню сайта
Наш опрос
Может ли счастье стать объединяющим фактором для всех народов Мира?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 7
Каталоги сайтов
Новости России
Сегодня в Украине
Главная » 2009 » Октябрь » 28
Людина похилого віку - це наше коріння
Людина похилого віку – це пріоритет для кожної розвинутої держави. Самі ті, хто вже віддали всі свої сили на благо країни та її мешканців заслуговують на найбільшу повагу та піклування.
Доволі примарний є той погляд, що тільки соціальні держави Європи та Японія дотримуються високих стандартів щодо життя похилої людини, це загальноприйнята мета в багатьох державах світу, зокрема Китай, який характеризується своєю унікальною економічною системою, робить все, щоб кожен громадянин цієї держави, після закінчення своєї трудової діяльності зміг би гідно вести подальше існування.
На жаль наша держава не в достатній мірі забезпечує своїх старих, проте є представники вітчизняних політичні сили, які з усіх сил до цього прагнуть, зокрема депутати Печерської районної в м.Києві ради від БЮТ. Вони у повному складі, а саме за участі Юрія Щербаня, Надії Маркової, Марти Ткачук, Сергія Сороки, Григорія Костинського, Людмили Кулік, Олександра Титаренка, Людмили Кравчук, В’ячеслава Попова, Олени Панаріної, Олексія Зайцева, Тетяни Трикоз та Віталія Майданника провели ряд акцій приурочених Дню людини похилого віку. Зокрема, крім урочистого привітання було влаштовано частування в Домі милосердя для малозабезпечених похилих людей, а також вручені цінні подарунки пристарілим активістам партії.
Просмотров: 235 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

Велична професія
Лікар – це герой, думаю з цим твердженням погодиться кожний. Особливо лікар – герой в нашій державі. Адже не дивлячись на постійні проблеми з фінансування та ігноруванням проблем владою майже всіх рівнів, лікар не забуває про свій обов’язок і з усією наснагою допомагаю всім і кожному.
Зовсім не дивно, що така благородна професія має не одне професійне свято, а декілька і, як на мене, представники цього фаху можуть без зайвої сором’язливості святкувати їх всіх. Зокрема зовсім не давно, 5 жовтня, було подібне свято – Міжнародний день лікаря.
Дуже приємно, що ще залишились гідні представники влади, зокрема депутати Печерської районної в м.Києві ради від БЮТ. Вони у повному складі, а саме за участі Юрія Щербаня, Надії Маркової, Марти Ткачук, Сергія Сороки, Григорія Костинського, Людмили Кулік, Олександра Титаренка, Людмили Кравчук, В’ячеслава Попова, Олени Панаріної, Олексія Зайцева, Тетяни Трикоз та Віталія Майданника привітали працівників медичної сфери Печерського району з професійним святом та висловили подяку за пророблену роботу та самовіддачу.
Просмотров: 137 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

БЮТ вислухає та допоможе
Депутати Печерської районної у м.Києві ради від Блоку Юлії Тимошенко повідомляють про функціонування громадської приймальні за адресою: Київ, вул. Івана Кудрі, буд. 30.

За вказаною адресою будь-який мешканець Печерського району може звернутися за допомогою у вирішенні наболілих проблем. Професійний юрист надасть консультацію з будь-якого питання та допоможе віднайти правильне вирішення проблеми чи фахівців, які зможуть її вирішити.

Основними напрямками законодавства, які найбільш широко цікавлять громадян та де якнайбільше виникає проблемних ситуацій, є податкове, господарське, цивільне, трудове, земельне та сімейне право.

«Ми намагаємося допомогти якомога більшій кількості людей, які потрапили у скрутне становище, -зазначає керівник громадської приймальні Галина Оніщенко, - і це як фахові консультації, так і складання документів, що у більшості випадків дає змогу як уникати чималих проблем, так і вирішувати ті, що вже є»

Крім депутатів Печерської районної в.Києві ради в роботі громадської приймальні беруть участь депутати Київради фракції Блоку Юлії Тимошенко Інна Новак та Олександр Бригинець.

На Печерську функціонують також депутатські приймальні, в яких кожен депутат фракції БЮТ Печерської районної ради проводить прийоми громадян за індивідуальним графіком ( про час та місце прийомів можна дізнатися за тел.284-25-44).

Крім безпосереднього звернення до депутатського корпусу Блоку Юлії Тимошенко є можливість безкоштовно звертатись за телефоном Центральної «гарячої лінії» БЮТу 0-800-50-40-40.

Блок Юлії Тимошенко запрошує всіх відвідати Громадську приймальню!

Просмотров: 134 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Книги для дітей
Давно вже йде мова про те, що у нашого суспільства перекривлені орієнтації. Українці перестали прагнути робити добра та сіяти просвіти в головах та душах, як своїх, так і своїх дітей.
Зараз більш поважним є гонять м’яча по траві, аніж вчити дитину, ростити хліб або захищати Вітчизну. В більшій мірі оцінюється безталанний спів та над відверта хореографія, аніж глибока поезія та колискові з дитинства.
Україна билась зі шляху і все більше йде до повного само руйнування.
Проте не все так сумно. На щастя ще залишились люди, які, можливо, не роблять величезних звершень і не будують величезні стадіони та меморіали, проте відчайдушно працюють у себе в районі, місті, області.
Дуже приємно, що такими ще залишились й представники влади, зокрема депутати Печерської районної в м.Києві ради від БЮТ. Вони у повному складі, а саме за участі Юрія Щербаня, Надії Маркової, Марти Ткачук, Сергія Сороки, Григорія Костинського, Людмили Кулік, Олександра Титаренка, Людмили Кравчук, В’ячеслава Попова, Олени Панаріної, Олексія Зайцева, Тетяни Трикоз та Віталія Майданника, не забули про школи району та які за свій власний кошт провели соціальну акцію, суть якої полягала в забезпеченні шкіл якісною шкільною літературою, яка зараз так необхідна.
Просмотров: 125 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Вітання працівників пошти на Печерську
Листівка від друга, лист від коханої, привітання від батьків – ці речі завжди зігрівають душу кожного і з цим важко не погодитись навіть в епоху глобальної комп’ютеризації та просто тривіальної глобалізації як світу загалом, так і України зокрема.
Все це добро до кожного з нас доносить, як не дивно, проста пошта. Дехто вже переконує, що поштові відділення – це рудимент та архаїзм, і певно зовсім мало людей знають, що є професійне свято працівника пошти.
Не слід забувати, що крім листів пошта – це один з основних елементів державної комунікації. Це й місце виплачування пенсій та соціальних нарахувань і засіб повідомлення про найважливіші події в житті держави. Пошта – це без сумніву стратегічний об’єкт.
Дуже приємно, що ще залишились гідні представники влади, зокрема депутати Печерської районної в м.Києві ради від БЮТ. Вони у повному складі, а саме за участі Юрія Щербаня, Надії Маркової, Марти Ткачук, Сергія Сороки, Григорія Костинського, Людмили Кулік, Олександра Титаренка, Людмили Кравчук, В’ячеслава Попова, Олени Панаріної, Олексія Зайцева, Тетяни Трикоз та Віталія Майданника, які не забули про свято пошти і привітали працівників поштових відділень Печерського району з професійним святом та висловили подяку за пророблену роботу та самовіддачу.
Просмотров: 136 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Покрова та День козацтва
14 жовтня – це визначний день в календарі. Проте не буде справедливо стверджувати, що для американця, австралійця та ефіопа 14 жовтня настільки ж важливе як для українця. В календарі українця цей день обведений не одним, а двома колами.
Насамперед, це звичайно велике свято Покрови Пресвятої Богородиці. Відповідно до легенди, у цей день військо давніх русів, етнічних пращурів українців, на чолі з Аскольдом взяло в облогу одвічний центр православ'я — Константинополь.
Мешканці столиці Візантії у гарячий молитві звернулись до Богородиці з проханням про порятунок. І Богородиця, за оповіданнями, з'явилася перед людьми та вкрила їх своєю покровою (омофором). Після цього вороги вже не могли побачити цих людей. Як вказують деякі джерела, вражений Аскольд та його дружинники прийняли святе хрещення та стали християнами.
За іншою версією, натхненням для свята стало видіння Андрія юродивого під час облоги Константинополя військами агарян. Пресвята Богородиця з'явилася мешканцям міста у храмі та прийняла їх під свій захист покров. Після цього війська противника відступили, а місто було врятовано.
Це велике християнське свято в нашій державі є настільки шанованим не тільки через глибоку релігійність кожного українця, а й через те, що Покрова Пресвятої Богородиці була одним з найголовніших свят запорозьких козаків, котрі будували багато однойменних храмів та шанували особливо ікони Покрови.
Козаки до глибини душі шанували Богородицю, яка не один раз рятувала їх від постійної небезпеки, тим самим зберігаючи саму Україну. Тому 14 жовтня це ще й День українського козацтва.
Тим паче приємно, що це свято не забувається й сьогодні. І не забувають його справжні патріоти. Зокрема 14 жовтня депутати Печерської районної в м.Києві ради від БЮТ, у повному складі, а саме Юрія Щербаня, Надії Маркової, Марти Ткачук, Сергія Сороки, Григорія Костинського, Людмили Кулік, Олександра Титаренка, Людмили Кравчук, В’ячеслава Попова, Олени Панаріної, Олексія Зайце... Читать дальше »
Просмотров: 126 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Вчителі - це наша доля
Вчитель – це та людина, яка з кожного маленького індивіда робить особистість. Перша вчителька, директор школи, вчитель хімії та історії – ці люди назавжди залишаться в пам’яті кожного українця.
Не дивно, що День вчителя залишається святом для кожного на довгі роки, навіть коли після закінчення школи пройшли роки.
Дуже приємно, що ще залишились гідні представники влади, зокрема депутати Печерської районної в м.Києві ради від БЮТ. Вони у повному складі, а саме за участі Юрія Щербаня, Надії Маркової, Марти Ткачук, Сергія Сороки, Григорія Костинського, Людмили Кулік, Олександра Титаренка, Людмили Кравчук, В’ячеслава Попова, Олени Панаріної, Олексія Зайцева, Тетяни Трикоз та Віталія Майданника привітали працівників сфери освіти Печерського району з професійним святом та висловили подяку за пророблену роботу та самовіддачу.
Просмотров: 130 | Дата: 28.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Новости политики
Новости из России
Меню сайта
  • Главная страница
  • Информация о сайте
  • Счастье без границ
  • Форум
  • Голос народа
  • Обратная связь
  • Каталог сайтов
Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Календарь новостей
«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Реклама
Поиск
UCOZ предлагает
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 0
Гостей: 0
Пользователей: 0
Новости экономики
Новости России
Copyright MyCorp © 2010