This version of the page http://www.schaste-edino.org.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-04-01. The original page over time could change.
Архив материалов - СЧАСТЬЕ БЕЗ ГРАНИЦ
МЕЖДУНАРОДНЫЙ ПОЛИТИЧЕСКИЙ ПРОЕКТ
СЧАСТЬЕ БЕЗ ГРАНИЦ
Четверг, 01.04.2010, 18:58
СЧАСТЬЕ БЕЗ ГРАНИЦ
СЧАСТЬЕ БЕЗ ГРАНИЦ
Меню сайта
Наш опрос
Может ли счастье стать объединяющим фактором для всех народов Мира?
[ Результаты · Архив опросов ]
Всего ответов: 7
Каталоги сайтов
Новости России
Сегодня в Украине
Главная » Архив материалов
1 2 3 ... 9 10 »
«Шукайте цензора в собі…»
Шукайте цензора в собі.
Він там живе, дрімучий, без гоління.
Він там сидить, як чортик у трубі,
і тихо вилучає вам сумління.

Відома українська поетеса Ліна Костенко відзначила свій ювілей - 80 років. Про що б не міркувала Ліна Костенко у своїх віршах, — минуле чи сьогодення, сучасне кіно або шедеври світової музики, земну красу рідного краю чи зоряну велич космосу, — усі ці роздуми немов нанизуються на потужну основу: усвідомлення автором єдності з усіма проявами буття, та пошук себе, справжньої, у хаосі та нерозбірливості повсякдення.
До ювілею видатної української поетеси Ліни Костенко усі шанувальники її творчості мали можливість зібратися разом на літературні читання. Активну участь та допомогу в організації та проведенні літературного вечора взяли Печерські БЮТівці.
«Здається, що творчість Ліни Костенко не окреслена ані лініями часу, ані межами національного світогляду, але ж це зовсім не так: її завжди хвилювала потреба докорінно знати історичне та культурне минуле українського народу» - розмірковує голова Печерського осередку, депутат районної фракції БЮТ, професор Юрій Щербань.
З ним погоджуються і представники творчої інтелігенції району, і колеги депутати.
«Ми можливо не до кінця усвідомлюємо, яке то є багацтво жити з живим українським класиком, проте кожен з нас пишається тим, що є співвітчизником Ліни Костенко. Тож говорячи мовою ювілярки, нехай у вас усіх теж буде «свій досвід пізнання та мить прозріння, які надають жагу до життя» - зазначили організатори літературних читань наприкінці вечора.

Просмотров: 22 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Комунальників зі святом
Представники КП УЖГ “Печерськжитло”, Житлово-експлуатаційної організації (ЖЕО) № 601, Житлово-експлуатаційної організації (ЖЕО) № 605, Житлово-експлуатаційної організації (ЖЕО) №608 з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства приймали привітання від районних БЮТівців. Печерська районна партійна організація «ВО «Батьківщина» влаштувала справжнє свято з подарунками та частуванням.
Працівники житлово-комунальних господарств і сфери побутового обслуговування населення Печерського району подякували за шану. І пообіцяли й надалі співпрацювали з БЮТівцями.

«Ми разом робитимемо все, щоб печерянам жилося комфортно» - запевнили учасники один одного

Просмотров: 3 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

25 березня - День служби безпеки України
25 березня Україна вшановує співробітників і ветеранів СБУ, які в цей день відзначають своє професійне свято. Служба безпеки захищає державний суверенітет і конституційний лад, безпеку особи, суспільства, держави, тож є надійним щитом від протиправних посягань на здобутки українського народу.
До привітань працівників Центрального Печерського районного відділу СБУ, що по вул. Некрасовська, долучилися представники Печерської районної партійної організації «ВО «Батьківщина». Привітання від парторганізації та сувеніри були передані заступником голови Печерської районної партійної організації з агітаційної роботи О.П. Справедливим.
« Дякуємо за сумлінну роботу!» - від усіх партійців зі словами вдячності звернувся він.
Просмотров: 2 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Виховувати в собі культуру
Музеї – це засіб, який виховує культуру. Культуру, яка допомає бути Людиною та бути українцям відмінною, неповторною нацією на землі.
Більшість молодих людей на запитання «Коли ви востаннє були у музеї?» не можуть дати конкретної відповіді. А на запитання «Чи хотіли би ви піти у музей?», – висловлюють згоду, але з умовою, що цей похід буде кимось зініційований.
До дня працівників культури та аматорів народного мистецтва Печерська районна партійна організація «ВО «Батьківщина» за участі депутатського корпусу БЮТ у районній раді організувала екскурсію до Музею мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків (вул. Терещенківська 17).
На відкриття виставки ікебани запросили студентів-відмінників Печерських вищих навчальних закладів. Звичайно, що до молоді долучилися й партійні активісти
«Нам бракує ініціативи, для того, щоб підвищити свій культурний рівень. Навіть не ініціативи, а виховання. «Звичку» ходити у музей необхідно виховувати» - відверто поділилися враженнями від виставки ікебани студенти.
Просмотров: 2 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Депутати на зв’язку
Печерська районна партійна організація «ВО «Батьківщина» продовжує проект прямої телефонної лінії зв’язку мешканців району, зініційований столичним Блоком Юлії Тимошенко. Звернутися до депутатів Печерської районної ради від БЮТ можна за телефоном 227-09-32, який працює щоденно, крім вихідних.

Як відмічають депутати , увага до телефонної лінії дещо знизилась порівняно з періодом президентської виборчої кампанії. Проте людей продовжують турбувати проблеми особистого та колективного характеру - нарахування пенсій, отримання актів на землю, повернення коштів з банків, питання сімейного характеру (розлучення подружжя, отримання спадщини, розподіл житл) та проблеми сфери надання комунальних послуг.

«Так, люди що проживають в районі мають знати кожного депутата, що взяв відповідальність за їх добробут, - говорять у фракції, - і ми чуємо не тільки прохання у телефоні, але й слова вдячності за вирішені ситуації, здійснену допомогу»

Просмотров: 2 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Люди йдуть звідусіль
Кожен громадянин України має право на звернення. Це стосується не лише державних установ і організацій, громадяни мають право звертатися і до політичних партій. Звичайно, що звертаються та йдуть туди, до кого відчувають довіру та повагу.
На Печерську «народна доріжка» веде до вул.І.Кудрі, 30, де працює громадська приймальня Печерської районної партійної організації «ВО «Батьківщина» на чолі з керівником Галиною Онищенко.
«За період з початку року було позитивно вирішено чимало питань, з якими зверталися мешканці району. Зокрема, допомога у складанні позовних заяв, оформленні субсидій та призначенні допомог, складанні звернень до державних установ та інші питання» – розповідає керівник приймальні.
За словами Галини Микитівни, діяльність приймальні схожа на «дворове радіо» – громадянин, який отримав допомогу та вирішив свою проблему на Кудрі, поширює інформацію про це серед знайомих та друзів швидше, ніж будь-який засіб масової комунікації.
«Люди йдуть звідусіль, і це – наш авторитет» – говорить юрист.
Прохання матеріального характеру, як от надання матеріальної допомоги на операції, лікування, безоплатне протезування зубів, придбання медпрепаратів та медтехніки, тощо, вирішуються спільно з депутатами Київської міської ради та депутатами райради від БЮТ.
«На Печерську Інна Новак, Юрій Щербань, Сергій Сорока, Людмила Кравчук, Тетяна Трикоз, Григорій Костинський, В’ячеслав Попов та Марта Ткачук – депутати які постійно ведуть прийоми та реально допомагають, вже давно знаменитості» – зазначають у приймальні.
Просмотров: 2 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Депутати констатують – багатодітним родинам живеться нелегко
Голова фракції БЮТ Шевченківської райради Микола Труш та представники районного осередку ВО "Жінки Батьківщини" з подарунками завітали на родинне свято, організоване Спілкою багатодітних родин "Материнська любов". Урочисте дійство за сприяння БЮТ було влаштовано у районному осередку сімейного дозвілля "Родинний дім". У теплій обстановці лунали вірші, пісні, гуморески та численні привітання з щирими вітаннями відважним мамам та татам, для котрих народження та виховання дітей стало головним у житті.– Ми усіх вас любимо і шануємо, – зазначив у своєму слові Микола Труш, – І хоча нині вашим родинам живеться нелегко, проте у ці весняні дні хай у вас з'явиться надія, що життя стане кращим і щасливішим і прийде час, коли держава по-справжньому піклуватиметься про всіх громадян. Також у своєму виступі депутат нагадав, що саме уряд Юлії Тимошенко приділяв пильну увагу проблемам багатодітних родин, національного усиновлення тощо.Окрім того, від імені всіх членів районного осередку ВО "Жінки Батьківщини" присутніх привітала голова цієї громадської організації Валентина Дзиганська.
Просмотров: 6 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

"Мрія" – для душі. Прихильники київського ансамблю привітали колектив із Днем працівника культури
Довгі і приязні стосунки пов'язують дитячу театральну студію "Мрія" не тільки з цілими поколіннями юних киян, яким пощастило відвідувати цей драмгурток при Національній бібліотеці України для дітей, а й із Шевченківською районною парторганізацією "Батьківщина".Днями лідер районного осередку БЮТ Павло Аніськович тепло привітав талановитий колектив, очолюваний Світланою Костянтинівною Копровою з професійним святом – Днем працівника культури."Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, невтомно збагачуються джерела духовності, правди і краси. Бажаю вам щастя і здоров'я, добра і благополуччя, творчих успіхів та натхнення", – зазначив Павло Аніськович у своєму вітальному слові.До побажань чільника Шевченківського осередку БЮТ приєдналися й інші почесні гості, зокрема, голова районного осередку ВО "Жінки Батьківщини" Валентина Дзиганська.Актова зала Національної бібліотеки України для дітей була заповнена щирими прихильниками колективу. Щонайменше 200 глядачів зустрічали бурхливими оплесками кожен виступ юних вихованців театральної студії "Мрія"."З любов'ю до вас!" – щоразу повторював художній керівник театральної студії – після привітань і після виступів її підопічних."Мрія" тішила око і слух поціновувачів своїм вправним виконанням. Лірична пісня змінювалася жартівливою; пролунали і "У Горпини іменини", і білоруська "Косив Ясь конюшину". У прекрасних костюмах, надзвичайно злагоджено рухаючись і співаючи, юні актори справді нагадували, як це помітив один із гостей свята, янголів, котрі зігрівають серце та лікують душу попри всі життєві негаразди.
Просмотров: 3 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Олександр Федоренко, заступник голови Шевченкiвської райради, депутат від фракції БЮТ: "Централізація влади в Києві не витримала екзамену зи
Незабаром проблема снігу та криги, що зробили вулиці Києва неприступними, разом із потеплінням відійде в історію і призабудеться. Нинішній мер Черновецький про перше мріяв відверто, навіть не соромився говорити про це представникам ЗМІ.

Незабаром проблема снігу та криги, що зробили вулиці Києва неприступними, разом із потеплінням відійде в історію і призабудеться. Нинішній мер Черновецький про перше мріяв відверто, навіть не соромився говорити про це представникам ЗМІ. Про друге, можна бути впевненим, мріяв потай, але цього допустити не повинна громадськість – все повинно бути проаналізоване для вжиття відповідних заходів, щоб у майбутньому подібне не повторилося.Прокоментував ситуацію БЮТівець, заступник голови Шевченківської районної ради Олександр ФЕДОРЕНКО.

- Цьогорічна зима підготувала нам низку неприємних сюрпризів. Сильний снігопад змусив пристосовуватися до надзвичайно складних погодних умов: обсяги опадів, що звалилися на Київ, побили всі рекорди. Нещодавнє потепління, дощі й ожеледиця поставили перед нами ще більш складні завдання.Посадові особи мерії заявляють, що райони повинні компенсувати киянам кошти за травми, отримані на слизьких тротуарах. Проте виникає запитання, чому мер і його команда не задіяли усі механізми для попередження цих травм?

Відповідно до державної класифікації, кількість опадів, яка випала тільки 28-29 грудня, підпадає під визначення надзвичайної ситуації. Згідно з Законом "Про правові засади цивільного захисту", мер, як начальник цивільної оборони Києва, мав запровадити в місті надзвичайний стан, а це дозволило б використати сили армії та МНС для ліквідації стихії. Але Черновецький у цей час замість виконання своїх прямих обов'язків відпочивав у Домініканській республіці, а тепер хоче перекласти відповідальність на райони.

З 1 грудня по 10 лютого тільки в Шевченківському районі до поліклінік та лікарень різної підпорядкованості з різ¬ними травмами звернулося 2880 людей. Ми розуміємо драматизм ситуації, коли люди ста... Читать дальше »

Просмотров: 4 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Депутати подякували комунальникам за клопітку працю
На другу половину березня припадає професійне свято людей, котрі відповідають за чистоту та охайність на вулицях міста.Днями представники місцевої влади Шевченківського району столиці вітали зі святом працівників ЖЕКів. Зокрема, депутат від фракції БЮТ районної ради Олександр Осипенко, вітаючи колектив ЖЕК "Дегтярівська" (вул.Олени Теліги,9) зазначив, що хоча зима цього року видалася дуже непростою і чимало випробувань випало на долю комунальників. Та, попри всі труднощі, працівники сфери ЖКГ докладали максимум зусиль, щоб забезпечити мешканців столиці гідними умовами для проживання.Не менш теплі слова звучали і на адресу працівників ЖЕК "Центральний". Вітав їх з професійним святом наймолодший депутат від фракції БЮТ Шевченківської райради Олексій Загумний. Він подякував за клопітку та вкрай потрібну справу, яку повсякденно виконують комунальники для забезпечення належних умов життєдіяльності міста. Також кращі співробітники ЖЕК "Центральний" отримали від депутата подяки та квіти та найголовніше, що з нагоди свята їм вручили премії, зважаючи на той факт, що обіцяних командою Черновецького "золотих гір" більшість комунальників столиці так і не побачили, а навпаки мають місце проблеми з оплатою праці.
Просмотров: 3 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Депутати констатують – багатодітним родинам живеться нелегко
Голова фракції БЮТ Шевченківської райради Микола Труш та представники районного осередку ВО "Жінки Батьківщини" з подарунками завітали на родинне свято, організоване Спілкою багатодітних родин "Материнська любов". Урочисте дійство за сприяння БЮТ було влаштовано у районному осередку сімейного дозвілля "Родинний дім". У теплій обстановці лунали вірші, пісні, гуморески та численні привітання з щирими вітаннями відважним мамам та татам, для котрих народження та виховання дітей стало головним у житті.– Ми усіх вас любимо і шануємо, – зазначив у своєму слові Микола Труш, – І хоча нині вашим родинам живеться нелегко, проте у ці весняні дні хай у вас з'явиться надія, що життя стане кращим і щасливішим і прийде час, коли держава по-справжньому піклуватиметься про всіх громадян. Також у своєму виступі депутат нагадав, що саме уряд Юлії Тимошенко приділяв пильну увагу проблемам багатодітних родин, національного усиновлення тощо.Окрім того, від імені всіх членів районного осередку ВО "Жінки Батьківщини" присутніх привітала голова цієї громадської організації Валентина Дзиганська.
Просмотров: 3 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Київський глядач засумував за театральними підмостками
Квитки на популярну оперету Імре Кельмана "Містер Ікс" стали приємним сюрпризом для чарівних жінок.Їх для активних жінок Шевченківського району на популярну оперету придбали представники місцевого осередку БЮТ. Нещодавно киянки мали змогу відвідати Київський академічний театр оперети, де на сцені розгорнулася романтична історія по мотивам знаменитої телеверсії "Принцеса цирку".Ця оперета – лідер глядацької популярності у столиці. До того ж, вперше "Містер Ікс" "заговорив" українською мовою. Любителі оперети з нетерпінням чекали номера-визитівки "Містера Ікс" – дуету Мабель та Тоні (ці ролі виконували Оксана Ткачова та Арсентій Примак). Прозвучала і знаменита сцена в ресторані "Зелений папуга"."Кажуть, що навколо жінки обертається світ. І воно дійсно так", – жартома зазначив в антракті ініціатор акції, заступник голови Шевченківського райради, депутат від фракції БЮТ Олександр Федоренко. – Від імені всіх чоловіків та депутатської фракції БЮТ в Шевченківській райраді бажаю, аби посмішка не сходила з їхнього обличчя, аби чоловіки були уважними та ніжними не лише 8 Березня. Щастя нашим жінкам і всього самого доброго!", – підсумував депутат.Нагадаємо, БЮТ Шевченківського району придбав для киянок понад 800-от квитків до Київського академічного театру оперети. Звісно, що такий презент від партійців не залишився поза увагою мешканок Шевченківського району: чи не кожна із жінок, котра побувала суботнього вечора на опереті "Містер Ікс" передавала щирі слова вдячності представникам БЮТ за організацію вдалого культурного дозвілля. Київський глядач таки засумував за театральними підмостками...
Просмотров: 3 | Дата: 28.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

На благо мешканців Дарницького району
Вже тривалий час в Дарниці працює громадська приймальня Блоку Юлії Тимошенко, яка розташована за адресою пр...Григоренко,21-в (ліцей «Наукова зміна»).
Сьогодні, коли люди намагаються долати кризу залишаючись сам на сам зі своїми проблемами та доволі часто зневірюються у людях, БЮТ намагається всіляко допомагати пересічним громадянам у вирішенні їх проблем .Кожен дарничанин звернувшись за телефоном 575- 44- 01, або завітавши до приймальні та поспілкувавшись з її керівником – Вікторією Візір, має можливість отримати консультацію з юридичних питань. А це – складання листів до державних органів та комунальних чи приватних підприємств щодо перерахунку комунальних платежів, трудового законодавства (скорочення та невиплата вихідної допомоги), цивільного права (невиплата та перерахування аліментів), оскарження дій працівників ДАІ, земельні питання тощо.
«Сьогодні залишаються актуальними консультації щодо питань безкоштовного оформлення державних актів на право власності на землю, людей яких цікавлять саме ці питання дуже багато» – говорить Вікторія Григорівна.
Юрист приймальні повідомила, що завдяки зверненням громадських організацій, фондів та спілок до громадської приймальні, було вирішено багато складних питань – це і встановлення дитячих майданчиків, виділенння матеріальної допомоги на лікування, виграні численні судові справи.
Для зручності громадян та більш ефективної роботи, Дарницька парторганізація додатково відкрила громадську приймальню на житловому масиві Бортничі за адресою вул.Леніна,43
Просмотров: 27 | Дата: 24.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Галина Занько привітала працівників ЖКГ з професійним святом
Сфера житлово-комунального господарства є однією з найважливіших та соціально значущих для розвитку і процвітання держави. Тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, стабільне функціонування громадського транспорту, доступні та якісні побутові послуги – результат наполегливої праці команди працівників житлово-комунальних послуг.
Подякувати творцям повноцінного функціонування житлового господарства та забезпечення комфорту мешканців Оболонського району мала нагоду заступник голови Оболонської районної ради, заступник голови районної партійної організації «ВО «Батьківщина», депутат фракції БЮТ Галина Занько. Вона привітатала з професійним святом керівний склад та працівників ЖЕКів №1 (М.Залки,6) та №2 (Л.Гавро, 7-А).
«Їх професія – створювати комфорт для нас, – говорить Галина Іванівна, – тож як можна не привітати людей, які поспішають до нас на допомогу до ліфту, що зупинився, чи до крану, який тіче, і не дивляться на годинники?»
Співробітники житлово-експлуатаційних контор почули теплі слова шани та побажання нових професійних звершень, а також отримали цінні подарунки від депутата.
Просмотров: 10 | Дата: 23.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Тепло людської уваги
Ще у 1910 році на Міжнародній конференції жінок у Копенгагені Клара Цеткін проголосила ідею відзначення 8 березня. В 1977 році Генеральна Асамблея ООН проголосила цей день днем боротьби за жіночі права – Міжнародний Жіночий День.

Це офіційний вихідний у більшості екс-радянських країнах. Це свято також відзначають в Анголі, Буркіна-Фасо, Камбоджі, Китаї, Лаосі, Македонії, Монголії, Сербії, В’єтнамі тощо. Серед західноєвропейських держав 8 березня святкують в Італії. Кажуть, там жінок вітають жовтими мімозами і шоколадом. Святкують його і у Німеччині, Франції, як правило, вихідці із пострадянських країн. Бо в Європі натомість активно відзначається День Матері.

Не зважаючи на неоднозначність походження і на радянську історію цього свята, 8 березня – одне із найулюбленіших народних свят. У цей день привітання пролунали для представниць з громадських організацій Печерську, з якими вже довгий час співробітничають БЮТівці Печерського осередку.

До святкового столу було запрошено шанованих колежанок з Фонду духовного відродження “Думнич”, організації самоврядування “Видубичі”, Ради ветеранів Печерського району, Ради багатодітних, дітей сиріт та дітей інвалідів Печерського району, громадської організації “Фонд Гончара”, Київського дитячого фонду, Українського об'єднання узників-жертв нацизму, комітету “Злагода”, “Всеукраїнського об'єднання ветеранів”.

« Приємно, що колеги з БЮТу організували таке тепле свято, душевні та щирі розмови» » - зазначили представниці з Ради ветеранів.

Просмотров: 59 | Дата: 14.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Депутат Лозинский арестован, но дело его продолжает жить...
 
Власть ушла – стрелки остались Депутат Лозинский арестован, но дело его продолжает жить ... В житомирскую областную детскую больницу с огнестрельным ранением доставлен 14-летний ученик средней школы № 27 Сергей Терещук.

Сергей и его родители рассказали журналисту житомирской газеты «Свобода» обстоятельства этого дикого происшествия.

Весна на Заречной улице. Наигравшись вдоволь возле плотины реки Тетерев, Сергей возвращался домой, на улицу Заречную,13. Он был не один, а с товарищем, соседским мальчишкой.

Внезапно дети были обстреляны. Услышав хлопок выстрела, Сергей почувствовал острую боль в нижней части спины – пуля вошла в тело по косой траектории сверху вниз и застряла в области правой ягодицы. Ребята заметили, что стреляли из окон роскошной виллы напротив – из дома №6 по ул.Заречной.

 
Сергей был госпитализирован и прооперирован. Однако пулю извлечь не удалось – она застряла рядом с жизненно важными сосудами и нервами и хирурги не стали рисковать, ведь одно неосторожное движение – и ребёнок может навсегда остаться инвалидом. На место происшествия выезжала оперативно-следственная группа милиции. Учитывая личность владельца виллы, дело может вовсе не сдвинуться с мёртвой точки и остаться безымянным.

Чьей-то участливой рукой в следственных материалах уже сделана запись о том, что «стріляли невідомі особи». Кто же эти "особи"? Человек, которого родители мальчика небезосновательно подозревают в совершении преступления, хорошо известен – это Валентин Александрович Драган, глава правления, совладелец и бывший директор всемирно известного завода "Коростенский фарфор", ныне разорённого.

... Читать дальше »
Просмотров: 45 | Дата: 08.03.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Брату Натальи Королевской светит 10 лет тюрьмы за оффшоры. Сестра же «вычищает» сообщения об этом в СМИ?
 
Следственный комитет при прокуратуре Российской Федерации возбудил уголовное дело в отношении бывших первых заместителей руководителя Департамента градостроительной политики, развития и реконструкции Правительства города Москвы Александра Левченко и Константина Королевского (брат народного депутата Украины от БЮТ Натальи Королевской, - ред.). Дело возбуждено в рамках расследования реализации целевой программы «Народный гараж».

Как сообщает официальный сайт СКП РФ, чиновников обвиняют в нецелевом расходовании 130 млн рублей ($4,3 млн) бюджетных средств и выводе денег в оффшорные иностранные фирмы. Уголовный кодекс РФ считает указанную сумму особо крупной, а последствия преступления - особо тяжкими.

Поэтому на чиновника завели уголовное дело по пункту «в» части 3 статьи 286 УК РФ «Превышение должностных полномочий». Это предполагает самое большое наказание, предусмотренное статьей: лишение свободы от 3 до 10 лет с обязательным (даже если срок дадут условный) лишением преступника права работать в определенных судом областях экономики и управления.

По версии следствия, в июне 2006 года департамент градостроительной политики заключил госконтракт с ЗАО «Управление экспериментальной застройки - Паркинг» на выполнение работ по выявлению и анализу обременений земельных участков для строительства народных гаражей. По данным следователей, одним из учредителей ЗАО до 2006 года числился Королевский.

Согласно госконтракту, ЗАО «Управление экспериментальной застройки - Паркинг» должно было составить список свободных для постройки участков, а для занятых предложить «механизм освобождения и экономического обоснования включения в адресную программу». За это им полагалось 13 млн 200 тысяч рублей при цене обследования одного участка 96 тысяч. На Королевского был возложен контроль за исполнением работ. К 25 декабря 2006 года они успе... Читать дальше »
Просмотров: 88 | Дата: 28.02.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (2)

БЮТ начал разваливаться еще до выборов президента
 
В Луганском областном избирательном штабе БЮТ паника и раздрай. Состояние, близкое к коллапсу. Чернее тучи ходит хозяйка штаба - Наталья Королевская, и есть почему. Любимая болонка Тимошенко, которой хозяйка доверила самый ответственный участок работы и дала почти неограниченное финансирование, с делами не справилась.
 
Все громкие обещания порвать регионалов в их вотчине оказались пшиком. Данные социологических опросов не радуют, рейтинг упорно не растет, народ и не думает очаровываться лживой Тимошенко.
 
А ведь амбиции были заявлены не менее 15, а то и 20% прям в первом туре, да и усилия приложены супер-пупер-грандиозные. Куда ни плюнь – попадешь в Юлю. То есть, в ее изображение на бигбордах, плакатах, листовках, столбах и заборах. Что ни включи, хоть утюг, хоть кофемолку – отовсюду раздается надрывный голос или самой барыньки-премьерки, или ее луганской болонки.

Но – звезды упрямо не с ними, и цифры рейтингов свидетельствуют о надвигающемся грандиозном позоре.

И вот, как стало известно из анонимных, но болтливых источников, Александр Турчинов, недовольно отвесив капризную нижнюю губу, вызвал деятельную Наташу в Центральный штаб.

Широкими мазками нарисовал картину под названием «Всё пропало» и заявил – если результаты первого тура окажутся провальными, и Тимошенко уступит не только Януковичу, но даже и Тигипко, миллионерше Королевской придется вернуть назад все денежки, которые она получила из Центра на финансирование кампании. Между прочим, на эти цели в Луганской области, которая в 2,5 раза меньше Донецкой, денежек было выделено в 3 раза больше, чем дончанам.

Вот такой Луганщина перспективный и вкусный регион! Но и возврат зря потраченного станет легкой разминкой перед радикальной ревизией дел в угольной отрасли, над... Читать дальше »
Просмотров: 44 | Дата: 27.02.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

На Печерську задоволені роботою районного Фонду приватизації комунального майна
Відбулась сесія Печерської районної у м.Києві ради. Серед основних питань, винесених на розгляд депутатського корпусу - встановлення мінімального розміру статутного фонду декількох комунальних підприємств, орендна плата, затвердження нової редакції статутів для двох навчальних закладів району, надання в орендне користування нежилих приміщень тощо.
Одним з питань, розглянутих на сесії 25 лютого, був звіт Фонду приватизації комунального майна про приватизацію об’єктів, що належать до комунальної територіальної громади Печерського району. Як повідомили у фракції БЮТ, депутати визнали задовільним виконання планових завдань по надходженню коштів від приватизації об’єктів комунальної власності району.
«Протягом 2009 року в районі було приватизовано 56 об’єктів комунальної власності, які є нежилим приміщеннями, вбудованими в житлові будинки.Це – підвальні та цокольні приміщення, приміщення наземної частини будівель, що були приватизовані шляхом викупу їх орендарями» – зазначили у фракції.
Депутати також повідомили, що відповідно до поданої інформації, всі кошти від приватизації були перераховані до районного бюджету.
«Працюючи в районній комісії з питань користування та відчуження майна, наші депутати перевіряли законність приватизації майна та слідкуватимуть за цільовим використанням об’єктів приватизації. Саме тому ми підтримали звіт» - повідомиди представники БЮТу
Просмотров: 55 | Дата: 27.02.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (2)

Свято мужності
23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. Подвиги захисників Вітчизни – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі.
З нагоди свята у будинку культури «Дарниця» (вул.Заслонова,18) для ветеранів району були організовані урочистості.
Квіти, концерт та посмішки стали подарунками до свята. Також, чимало хороших слів від очільників району та депутатів райради почули на свою адресу сивочолі захисники Вітчизни.
Від імені Дарницького районного осередку БЮТ привітав, побажавши здоров’я і наснаги у подальших звершеннях, депутат районної фракції Блоку Юлії Тимошенко Віктор Таран.
« Ви взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу. Ваш подвиг та повсякденна праця, поза часом та поза сучасними реаліями», - зазначив БЮТівець.
Просмотров: 43 | Дата: 27.02.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Новости политики
Новости из России
Меню сайта
  • Главная страница
  • Информация о сайте
  • Счастье без границ
  • Форум
  • Голос народа
  • Обратная связь
  • Каталог сайтов
Форма входа
E-mail:
Пароль:
Забыл пароль | Регистрация
Календарь новостей
«  Апрель 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Реклама
Поиск
UCOZ предлагает
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 0
Гостей: 0
Пользователей: 0
Новости экономики
Новости России
Copyright MyCorp © 2010