This version of the page http://osvita.ua/news/5939 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-24. The original page over time could change.
Освіта.UA — У Києві хочуть відкрити ще один університет для пенсіонерів
Розсилка новин

У Києві хочуть відкрити ще один університет для пенсіонерів

Керівник Шевченківського району столиці Віктор Пилипишин пропонує відкрити в Києві ще один університет для пенсіонерів, але вже на лівому березі

"Я остаточно переконався, що "Університет третього віку" допоміг багатьом людям знову відчути себе молодими та енергійними, приєднатися до творчого колективу і відчути приплив сил. Тому ми плануємо відкрити подібний заклад на лівому березі, адже жителям Троєщини, Дарниці, Харківського масиву важко їхати через півміста, щоб потрапити на заняття", - зазначив В. Пилипишин.

Нагадаємо, у вересні в Києві відкрили університет для пенсіонерів. Тут студенти вивчають інформатику, англійська мова та інші науки.

По матеріалам: Освіта.ua
Дата публікації: 06.12.2009

Останні додані до розділу

Табачник може принести тільки розкол в українську освіту, – Ющенко-24.03.2010 Рада Криму: Табачник перший професійний міністр освіти за часів незалежності-20.03.2010 Кабмін призначив трьох заступників міністра освіти і науки-18.03.2010
Додати коментар