This version of the page http://www.oki.ua/printers/promotions/detail.aspx?id=tcm:67-10101 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-19. The original page over time could change.
3 Роки Гарантії | Добро пожаловать в OKI Printing Solutions
  • Oki Украина
  • Идеи по печати
  • Продукция
  • Где купить/сервис
  • Поддержка и решения

3 Роки Гарантії

14/04/2009

3 Роки Гарантії - Умови - Україна

ГАРАНТІЙНИЙ СЕРВІС ВИРОБНИКА ВІД ОКІ EUROPE LIMITED

УКРАЇНА

1. УМОВИ ГАРАНТІЇ ВИРОБНИКА

Дійсна гарантія (надалі "гарантія виробника") надається компанією OKI Юроп Лімітед, (OEL). Гарантія виробника застосовується у відповідності до законодавства про гарантії споживачу і не суперечить йому. Лише первинний споживач нового пристрою, зазначеного у списку на інтернет-сайті http://www.oki.ua/ та включеного у список для України під час купівлі, має право укладати гарантійну угоду.

1.1 Гарантія виробника

По суті, OEL гарантує кінцевому споживачу, який є первинним покупцем зазначеного нового пристрою («Споживач»), на те, що куплений продукт OEL не матиме дефектів в роботі та пошкоджень корпусу і деталей протягом терміну дії гарантії, встановленого законодавством. Гарантія виробника передбачає ремонт або заміну пристрою, якщо OEL вбачає в цьому необхідність. Споживачу не надається право відкликати угоду на продаж укладену з продавцем або анулювати продаж у відповідності до цієї гарантії виробника. Споживач не повинен оплачувати встановлення факту гарантійного випадку та ремонт пристрою у гарантійному випадку, це право йому надається за цим контрактом. Виключенням може бути лише виставлення рахунку «новий замість старого» при необхідності замінити витратні матеріали (наприклад, фотобарабан). В даному випадку, OEL повинна виставити рахунок споживачу, керуючись терміном експлуатації деталі та очікуванням, що перевага від встановлення нового витратного матеріалі пропорційна вартості зношення відпрацьованого.

Для всіх пристроїв OEL надає 3 роки гарантійного сервісу. Період гарантії починається з дня купівлі пристрою споживачем. Для отримання прав на гарантію згідно з цим контрактом, споживач повинен мати на руках чек продажу з датою купівлі на ньому та пред'явити його у разі запиту. Ніякі підтвердження купівлі, зробленої онлайн не можуть замінити цього.

Надання доказів гарантійного випадку покладається на користувача. Претензії, які пред'являються на основі інших рекламних заяв, повинні бути виключені, особливо, якщо така реклама була розміщена допоміжними учасниками ланцюгу збуту та не може бути безпосередньо пов'язана з компанією ОКІ. Компанія ОКІ ані в явній ані в неявній формі не надає додаткових гарантійних послуг чи гарантій окрім тих, що прямо та недвозначно викладені у цій угоді.

Будь-який контракт на додаткове гарантійне обслуговування може бути укладенний тільки з повноважним представником з продажу компанії ОКІ або з сервісним партнером OKI.

1.2. Програмне забезпечення

Стосовно програмного забезпечення, ця гарантія виробника розповсюджується лише на пошкоджені носії даних в межах вищезазначеного. Для програмного забезпечення ОКІ не надає будь-які гарантії, в силу того, що не існує програмного забезпечення, яке працює без будь-яких збоїв, повністю задовольняє користувача, або не гарантується іншими угодами, укладеними з продавцем.

1.3. Локальна зона заявки

Виконання гарантійних зобов'язань повинне надаватись після встановлення гарантійного випадку, здійсненого по телефону на території України за місцем знаходження споживача. В окремих випадках, для OEL може виникнути необхідність забрати пристрій для ремонту із місця, яке відрізняється від того, де пристрій було встановлено.

1.4. Виключення; випадки які не є гарантійними

Гарантія виробника розповсюджується лише на дефекти, які виникають внаслідок використання продукту належним чином; за інших обставин - гарантія не діє:

і) неналежне чи невідповідне утримання та зміни продукту

іі) застосування програмного забезпечення, медіа, деталей, аксесуарів або складових інтерфейсу, які не були надані OEL

ііі) використання або спроба використання продукту за межами його специфікації, наданої у письмовій формі.

Для принтерів, факсів та багатофункціональних пристроїв OEL використання тонерів, кольорових стрічкових картриджей, чорнил чи барабанів, які не вироблені компанією OEL, перезаправлення тонер-картриджей або чорнильних картриджей повинне виключати можливість надання гарантії виробника, якщо проблема виникла внаслідок використання цих продуктів.

У разі заявки на непідтверджений гарантією випадок згідно цього контракту, тобто коли строк гарантії завершився, заявник не підпадає під умови гарантії чи випадок не є гарантійним, OEL має право встановлювати тарифи за виконання робот чи за ремонт, за витрачений на них час та матеріали. Оплата встановлюється в межах стандартних сервісних тарифів OEL (таблиця тарифів доступна за запитом).

1.5. Доставка замінного пристрою, компенсація вартості покупки, пошкодження пристрою, невизначеність.

Заміна пристрою може бути здійснена як новим так і не гірше за новий пристроєм, який, за функціональними ознаками подібний до пристрою, який повинен бути замінений. Якщо така заміна виконується в межах гарантії виробника на продукт, який замінюють, замінний пристрій буде доставлено на місце. OEL не може гарантувати, що пошкодження, викликане продуктом, який не вироблений OEL, завжди може бути усунене. У випадку якщо ОКІ не спроможна полагодити чи замінити пошкоджений пристрій, який є предметом гарантії виробника, OEL повинна запропонувати протягом відповідного періоду з моменту отримання звіту про пошкодження компенсацію купівельної вартості пристрою. Претензії на оплату будь-яких видів компенсацій за простій приладу будуть відхилені. Виконання прав споживача за цією угодою буде припинене, окрім вимог на повернення коштів.

2. ПРО НАСТАННЯ ГАРАНТІЙНОГО ВИПАДКУ

Для заяви про настання гарантійного випадку та здійснення виклику фахівців локального сервісу, будь ласка, зверніться до сервісного центру компаніі OEL.

Hі в якому разі не відправляйте пристрій безпосередньо у місцеве представництво компанії OKI Printing Solutions. Попередньо з'ясуйте у співробітника OKI листом чи по телефону адресу, на яку слід повертати пристрій виробнику.Користувач несе відповідальність за збереження квітанціі дати продажу.

ПРИЙМАЮ

См. также

Продукция

  • МФУ
  • Цветные принтеры
  • Монохромные принтеры
  • Матричные принтеры
  • Расходные материалы