This version of the page http://www.kiev-operetta.kiev.ua/repertuar/83-chipolino.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-17. The original page over time could change.
Музична казка “Чіполліно”
 
 
 
 


Музична казка “Чіполліно”

Дитяча повість “ Пригоди Чіполліно ” італійського письменника Джанні Родарі, вже давно стала всесвітньо відомою класикою літератури. На цьому творі виросло не одне покоління дітей в різних кінцях світу.

 

 

 



 



     Вистава, яку ми пропонуємо Вам сьогодні - це історія про веселого Чіполліно, яка залишається і досі однією з найулюбленіших і найпопулярніших. Мабуть, секрет в тому, що хлопчик-цибулинка - дуже добрий, щирий, вміє дружити. Він допомагає своєму народові,гуртує його для боротьби з ворогами і хоробрими вчинками доказує, що народ,коли він разом – це могутня сила! Наша вистава вчить дітей бути чутливими, ніколи не сумувати і вміти проявляти дотепність. Такі герої, як Чіполліно, залишаються популярними назавжди. Саме це хотіли донести до глядачів автори вистави. 

 

     Художній керівник постановки заслужений діяч мистецтв України Богдан Дмитрович Струтинський та режисер-постановник – народна артистка України, провідна артистка театру Тамара Михайлівна Тимошко-Горюшко пропонують свою версію відомого твору Джанні Родарі.
    Лібрето і вірші написала Т. Тимошко-Горюшко. А чудову музику подарував маленьким глядачам київський композитор, заслужений діяч мистецтв Володимир Домшинський. Треба сказати, що це вже третя його музична казка, яка йде на сцені Київського театру оперети. В минулі роки, саме під Різдвяні канікули, з великим успіхом відбувались прем’єри вистав “Карнавал казок в Україні” і “Білосніжка та семеро гномів”. Балетмейстер вистави - солістка балету театру Анжела Гречановська, для якої вистава “Чіполліно” – дебют на сцені театру оперети в ролі постановника. Танцювальні номери дуже різноманітні:ви побачите і танго, і танець з елементами хіп-хопа і, звичайно, італійську тарантелу. Змоделювала по-справжньому казкові костюми і зробила художнє оформлення вистави – Ірина Давиденко. Творчий колектив театру добре розуміє, що смаки глядача потрібно формувати змалку. Поряд з відомими акторами, у “Чіполліно” задіяні молоді артисти театру, енергія і щирість яких створює особливу атмосферу вистави, наповнюючи Ії ніжним і чарівним світлом добра.

Режисер-постановник — н. а. України Т. Тимошко-Горюшко
Балетмейстер-постановник — А. Гречановська
Художник-постановник — І. Давиденко

Дійові особи та виконавці:
Чіполліно - І. Беспалова-Примак, Г. Коваль
Суничка - О. Забашта, 3. Кравченко В. Лесик, М. Мандзій
Тітонька Кукурудза - н. а. України Л. Маковецька з. а. України Л. Кузьменко 3. Кравченко
Дядько Гарбуз - н. а. України О. Кравченко, н. а. України О. Трофимчук з. а. України В. Макойніков, Р. Мороз
Кріт - з. а. РФ А. Підгородецький, М. Заїка С. Наумов, Р. Ясиновський
Графиня Вишня н. а. України В. Альошина з. а. України Л. Бельська, з. а. України Г. Тітова, Т. Головчанська,
Синьйор Помідор - А. Примак
Горошок- М. Булгаков, А. Курбанов, О. Ткачова
Стражники, городяни - артисти балету театру

 

 

 

 

 

 

 

 

      

  • "Танго життя"
  • Ф.Лоу «Моя чарівна леді»
  • І.Кальман «Фіалка Монмартру»
  • І. Кальман «Містер Ікс»
  • І.Кальман "Сільва"
  • В опереті оголошено бій палінню!
  • Київська оперета розпочинає благодійний проект «Театр - дітям»
  • Видання ювілейного каталогу до 75-річчя театру оперети
  • 18 грудня Київська оперета відсвяткувала свій 75-річний ювілей та отримала статус Національного!
  • Київська оперета запрошує на прем’єру!