This version of the page http://imoney.ua/system/paycash.ua.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-10. The original page over time could change.
iMoney - Технологія інтернет-розрахунків PayCash

 

  сайт на русском   

зворотній зв'язок  

 
Головна
Проект "Інтернет.Гроші"
Про проект
Технологія PayCash
Як користуватися системою
Як користуватися системою
Умови використання системи
Інструкції щодо роботи з Гаманцем
Тарифи
Допомога
Ввести гроші в систему
Картки та ваучери
Де витратити
Вивести гроші
Виведення грошей для фізичних осіб
Про нас
Інтернет.Гроші
Вакансії
Зворотній зв'язок
cпорт

 

 


Технологія інтернет-розрахунків PayCash

(www.paycash.ru, www.paycash.kiev.ua, www.cyphermint.com, www.paycash.am)

 

PayCash - спільний проект банку "Тавричеський", ВАТ "Корпорація "Аерокосмічне Устаткування" і групи компаній "Алкор". Система дозволяє здійснювати економічні, безпечні, миттєві, приватні і, незважаючи на приватність, абсолютно доказові платежі за допомогою відкритої мережі передачі даних (Інтернет).

У технології PayCash реалізована ідея електронної (цифрової) готівки, запропонована Девідом Чаумом (David Chaum, система "eCash"). Електронна (цифрова) готівка - це грошові зобов'язання на пред'явника, що емітовані банківською або іншою структурою у формі електронних (цифрових) сертифікатів, що можуть бути використані для розрахунків через мережу Інтернет і забезпечуються звичайними коштами в момент пред'явлення зобов'язання його емітенту.

Електронна готівка - це черговий етап на шляху удосконалення платіжних систем, що вже пройшли значний шлях від готівкового золота, металевих монет і паперових банкнот до безготівкових розрахунків і пластикових карток.

Технологія PayCash високо оцінена провідними світовими спеціалістами в області фінансової криптографії - зокрема, Брюсом Шнайером (Bruce Schneier, Counterpane Systems). Розробникам вдалося перевершити західні аналоги, головним з яких є система "eCash" і досягти патентної чистоти: пріоритет у США, три патенти в Росії.

Зі схемою роботи систем, заснованих на технології PayCash Ви можете ознайомитися тут. Про те, як працює система PayCash з погляду математики, можна подивитися в статті наукового керівника проекту, голови відділу експериментальних технологій банку "Тавричеський" І.М.Хамітова (zip-архів документа).Про основні математичні принципи одержання знеособлених анонімних електронних зобов'язань написано в колективній монографії групи математиків, що беруть участь у проекті PayCash (zip-архів документа).На основні ідеї, викладені в цих статтях, подані заявки на винаходи і від патентного відомства Росії отримані довідки про пріоритети.

 

 

Пошук по сайту
Як користуватися системою

Як користуватися системою

Умови використання системи

Тарифи

Інструкції по роботі з Гаманцем

Введення грошей

FAQ

 

 

 
Авторське право © 2003-2008   ТОВ "Інтернет.Гроші"
УКРАЇНА, 04070, Київ, вул. Г. Сковороди 7  
тел.: (044) 537-0203,   e-mail