This version of the page http://imoney.ua/system/conditions.ua.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-10. The original page over time could change.
iMoney - Умови використання системи

 

  сайт на русском   

зворотній зв'язок  

 
Головна
Проект "Інтернет.Гроші"
Про проект
Технологія PayCash
Як користуватися системою
Як користуватися системою
Умови використання системи
Інструкції щодо роботи з Гаманцем
Тарифи
Допомога
Ввести гроші в систему
Картки та ваучери
Де витратити
Вивести гроші
Виведення грошей для фізичних осіб
Про нас
Інтернет.Гроші
Вакансії
Зворотній зв'язок
cпорт

 

 

 

УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМИ "ІНТЕРНЕТ.ГРОШІ"

 

УВАГА! Перед використанням Системи, будь ласка, ознайомтеся в повному обсязі з умовами Договору про використання Системи «Інтернет.Гроші».

Використання Вами Системи можливе тільки на умовах Договору. Якщо Ви не приймаєте в повному обсязі умови Договору, будь ласка, не використовуйте Систему.

Викладений нижче текст Договору адресований фізичним особам, що тимчасово або постійно проживають на території України, є офіційною публічною пропозицією Товариства з обмеженою відповідальністю «Пейкеш Україна» укласти Договір про використання Системи «Інтернет.Гроші» на визначених Договором умовах. Договір вважається укладеним і набуває сили договору приєднання з моменту здійснення Вами дій, передбачених п. 4.4 Договору, що означають повне і беззастережне ухвалення Вами всіх умов Договору без яких-небудь виключень і/або обмежень.

 

Договір про використання Системи "Інтернет.Гроші"

 

1. Загальні положення

Цей документ «Договір про використання Системи «Інтернет.Гроші» (далі - «Договір») визначає умови використання Системи і відповідно до ст. 641 Цивільного кодексу України є офіційною публічною офертою Товариства з обмеженою відповідальністю «Пейкеш Україна», далі іменованого «Оператор», що адресована фізичним особам, які постійно або тимчасово проживають на території України (далі - «Користувач Системи»), укласти Договір про використання Системи на викладених нижче умовах.

Далі по тексту Договору Оператор і Користувач Системи також іменуються разом «Сторони», а кожен окремо «Сторона».

Кожна Сторона гарантує іншій Стороні, що володіє необхідною дієздатністю, а рівно всіма правами і повноваженнями, необхідними і достатніми для висновку і виконання Договору відповідно до його умов.

Система може бути використана виключно для особистих потреб, не пов'язаних із здійсненням Користувачем підприємницької діяльності.

Версія Договору, що діє, завжди розміщена на Сайті Системи (http://imoney.ua) і в обов'язковому порядку пропонується для ознайомлення Користувачеві Системи до моменту здійснення акцепту умов Договору.

 

2. Терміни

2.1. В цілях Договору нижченаведені терміни використовуються в наступному значенні:

Система Інтернет.Гроші (далі - Система) - сукупність програмних і апаратних засобів, що забезпечують інформаційну і технологічну взаємодію між Оператором, Користувачами і Продавцями (далі - «учасники Системи») при здійсненні операцій з використанням мережі Інтернет в цілях здійснення розрахунків між Користувачами і Продавцями, опис і інша інформація про яку розміщені на Сайті Системи.

Сайт Системи - сайт, розміщений в мережі Інтернет за адресою: http://imoney.ua, що містить інформацію про Систему і умови її використання, на якому розміщений або доступний інтерфейс клієнтської частини Системи.

Оператор - «Пейкеш Україна», а також його Агенти.

Правила користування Системою - поточні рекомендації і вказівки по використанню Системи, розміщені на Сайті Системи.

Правила обслуговування відповідно до діючих тарифних пакетів (далі – "Правила"), - поточні рекомендації і вказівки, на підставі яких Користувач обслуговується відповідно до тарифів вибраного Користувачем тарифного пакету, які знаходяться на Сайті Системи (http://imoney.ua/system/rules.ua.htm).

Користувач Системи, Користувач - фізична особа, що тимчасово або постійно проживає на території України в період укладення і виконання Договору, яка здійснила акцепт.

Продавець - юридична або фізична особа - підприємець, що пропонує до продажу через Оператора, товари чи/або послуги, опис яких міститься на Сайті, на умовах, які відповідають Правилам продажу товарів поштою (Затверджені наказом Міністерства зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України і Державного комітету зв'язку України від 17.03.99 р. №153/48, далі - Правила продажу товарів поштою) і Правилам продажу товарів на замовлення та поза торговельними або офісними приміщеннями (Затверджені наказом Міністерства економіки України від 19.04.2007 р. № 103, далі - Правила продажу товарів на замовлення та поза торговельними або офісними приміщеннями), якщо інше прямо не передбачене в описі відповідного товару та/або послуги.

Інтернет.Гаманець (далі - "Гаманець") - клієнтська частина програмного забезпечення Системи, призначена для управління Користувачем Системи власним Віртуальним рахунком.

Грошові кошти – засоби розрахунків і платежів, що виражаються в національній грошовій одиниці України.
Передоплата - грошові кошти, перераховані Користувачем Операторові для подальшої оплати за товари і/або послуги.

Введення грошей – внесення Передоплати Користувачем і зарахування Оператором Передоплати на Віртуальний рахунок Користувача шляхом внесення облікового запису в базі даних Системи з відповідною зміною суми ЕЕГК на Віртуальному рахунку.

Віртуальний рахунок - обліковий запис в базі даних Системи, що містить зведення про суму грошових коштів, перерахованих Користувачем Операторові як Передоплата, з урахуванням подальшого руху цих засобів.

Унікальний номер рахунка (далі - "УНР") - номер, що формується Системою за спеціальним алгоритмом при створенні Віртуального рахунка з метою ідентифікації Віртуального рахунка.

Електронний еквівалент грошових коштів (далі - "ЕЕГК") - поле облікового запису в базі даних Системи, що визначає суму грошових коштів, які знаходяться у розпорядженні Користувача.

Виведення грошей з Системи – повернення грошових коштів Користувачеві відповідно до суми ЕЕГК, що знаходяться на його Віртуальному рахунку, за непридбані Користувачем товари і/або послуги із заяви Користувача в межах залишку невикористаної суми при дотриманні умов даного Договору.

Електронно-цифровий підпис (далі - "ЕЦП") - реквізит електронного повідомлення, що передається в процесі використання Системи, призначений для захисту даного електронного повідомлення від підробки, отриманий в результаті криптографічного перетворення інформації з використанням закритого ключа ЕЦП і що дозволяє ідентифікувати власника Гаманця або Оператора, а також встановити відсутність спотворень інформації в електронному повідомленні. Сторони визнають, що використання ЕЦП в електронних повідомленнях призводить до юридичних наслідків, аналогічних використанню власноручних підписів, відповідно до вимог законодавства (Закон України "Про електронно-цифровий підпис" № 852-IV від 22.05.03 р.).

Ідентифікація - процедура надання фізичною особою Операторові персональних і інших даних, що дозволяють встановити/підтвердити факт укладення цією особою цього Договору і використання певного Віртуального рахунка.

У Договорі можуть бути використані терміни, не визначені в даному розділі Договору. В цьому випадку тлумачення такого терміну проводиться відповідно до тексту Договору. У разі відсутності однозначного тлумачення терміну в тексті Договору слід керуватися, в першу чергу, тлумаченням терміну, визначеним на Сайті Системи, в другу чергу - в мережі Інтернет.

 

3. Предмет Договору

3.1. Предметом цього Договору є надання Оператором Користувачеві можливості використання Системи в цілях здійснення розрахунків за товари і/або послуги, що реалізовуються Продавцями на визначених Договором умовах.

Послуги, обумовлені цим Договором, надаються Оператором виключно на території України, якщо інше не передбачено окремими міжнародними договорами і угодами.

 

4. Порядок укладення Договору

4.1. Договір укладається між Оператором і Користувачем у формі договору приєднання (ст. 634 Цивільного кодексу України).

4.2. Акцептом умов Договору є здійснення Користувачем Системи дій, визначених п. 4.4 Договору.

4.3. Акцепт умов Договору означає повне і беззастережне ухвалення Користувачем Системи всіх умов Договору без будь-яких виключень і/або обмежень і рівносильний укладенню двостороннього письмового Договору про використання Системи (ч. 2 ст. 642 ЦК України).

4.4. Користувач здійснює акцепт Договору після ознайомлення з його умовами на Сайті Системи шляхом сукупного виконання наступних дій:

1) ознайомлення з умовами Договору на Сайті Системи;

2) установка Користувачем Інтернет.Гаманця на комп'ютері і відкриття Віртуального рахунка в Системі.

4.5. При здійсненні акцепту Договору Користувач зобов'язаний зареєструватися в Системі. Під реєстрацією в Системі розуміється надання Користувачем Операторові відомостей, необхідних для ідентифікації Користувача, відповідно до реєстраційної форми (формуляра), заповнення якої пропонується Користувачеві при здійсненні акцепту.

4.6. Користувач зобов'язується повідомляти при реєстрації в Системі достовірні персональні дані і відомості, що відповідають дійсності.

4.7. Строк акцепту не обмежений.

4.8. У момент здійснення акцепту Віртуальному рахунку Користувача надається УНР.

4.9. Момент надання УНР може бути підтверджений Оператором засобами Системи.

4.10. Договір вважається укладеним і вступає в силу з моменту акцепту, що визначається датою надання Системою УНР, і діє протягом невизначеного терміну або до моменту розірвання на підставах, визначених умовами Договору і/або нормами чинного законодавства України.

4.11. Укладення Договору означає, що Користувач:

  • у необхідному для нього ступені ознайомився з функціонуванням Системи;
  • визнає безумовну придатність Системи для здійснення дій, описаних на Сайті і в цьому Договорі;
  • приймає умови Угоди "Про використання документів в електронному вигляді і про визнання ЕЦП Сторін".

 

5. Умови використання Системи

5.1. Оператор Системи приймає від Користувачів Системи Передоплату, призначену для оплати товарів/послуг, що реалізовуються Продавцями. У частині прийому Передоплати Оператор Системи діє як агент Продавців відповідно до укладених з ними договорів.

5.2. Зобов'язання Оператора в рамках Договору обмежуються прийомом Передоплати від Користувачів і перерахуванням грошових коштів Продавцям відповідно до розпоряджень Користувачів. При цьому, якщо інше в окремих випадках прямо не визначено Договором або додатковою домовленістю Сторін, Оператор не є учасником операції з купівлі-продажу товарів (наданню послуг/виконанню робіт), укладеній між Користувачем і Продавцем, і відповідно:

  • не регулює і не контролює правомірність операції, її умови, а рівно факт і наслідки висновку, виконання і розірвання операції, зокрема, в частині повернення оплати по такій операції;
  • не розглядає претензії Користувача, що стосуються невиконання (неналежного виконання) Продавцями своїх зобов'язань по операції, зокрема, зобов'язань по передачі товарів, наданню послуг/виконанню робіт.

5.3. Порядок і умови внесення Передоплати.

5.3.1. Під внесенням Передоплати Операторові в рамках Договору розуміється передача (перерахування) передоплати Користувачем Операторові, після чого Передоплата враховується на Віртуальному рахунку Користувача як ЕЕГК.

5.3.2. Користувач має право вносити Передоплату Операторові будь-яким передбаченим на Сайті Оператора способом, включаючи банківський переказ по реквізитах Оператора, вказаних на сайті Оператора, і придбання електронних ваучерів або карток.

5.3.3. При внесенні Операторові Передоплати без надання електронного ваучера або картки Користувач повинен вказати в полі платіжного документа "Призначення платежу": "Передоплата за послуги на сайті http://imoney.ua, УНР № (вказати УНР Користувача)", а також своє прізвище, ім'я, по батькові у відповідних полях платіжного документа або іншого аналогічного документа на переказ грошових коштів.

При цьому Передоплата, внесена Користувачем Операторові, зараховується на Віртуальний рахунок Користувача як ЕЕГК впродовж трьох робочих днів з моменту її отримання Оператором.

5.3.4. Максимально і мінімально допустимі суми Передоплати і строки застосування даних обмежень визначаються Оператором і вказуються на Сайті Системи. При цьому, у будь-якому випадку сума Передоплати повинна бути не менше 20,00 (двадцяти) і не більше 5000,00 (п'яти тисяч) гривень єдиноразово.

5.3.5. Внесення Передоплати може здійснюватися шляхом придбання Користувачем електронного ваучера або картки.

5.3.5.1. Під електронним ваучером розуміється додатковий до платіжного документа (касового чека, прибуткового ордера і ін.) технологічний засіб підтвердження і активації внесеної Користувачем Операторові Передоплати у вигляді унікального набору символів.

5.3.5.2. Електронний ваучер може надаватися на будь-якому матеріальному носієві, що дозволяє відобразити унікальну послідовність символів, яка є електронним ваучером.

5.3.5.3. Картка є одним з видів матеріальних носіїв електронного ваучера і є записом на паперовому або пластиковому носієві, що містить, крім електронного ваучера, умовний номінал, відповідний розміру внесеної Користувачем Передоплати. Дані електронного ваучера вказані у відповідних полях картки і захищені скретч-шаром.

5.3.5.4. Електронний ваучер дозволяє Користувачеві врахувати внесену Передоплату на Віртуальному рахунку у будь-який час на розсуд Користувача за умови активації електронного ваучера в Системі (внесення даних активації до Системи).

5.3.5.5. Види електронних ваучерів, види карток, їх опис, інструкція по активації вказані на Сайті Системи.

5.4. Облік Передоплати на Віртуальному рахунку.

5.4.1. Передоплата визнається внесеною Користувачем і враховується на Віртуальному рахунку Користувача:

після надходження грошових коштів Операторові у момент зарахування їх на рахунок Користувача;

у момент сукупного настання наступних подій: надходження грошових коштів Операторові і активації електронного ваучера, виданого при їх внесенні;

у момент отримання Оператором повідомлення від Користувача про поступку прав вимоги в порядку, передбаченому п. 5.4.4., за відсутності заперечень з боку Оператора.

5.4.2. Інформація про стан Віртуального рахунка, дії Користувача відносно Віртуального рахунка, історія змін Віртуального рахунка, інша інформація, що має значення для використання Системи, фіксується і зберігається Оператором в базі даних Системи протягом строку дії Договору. Зберігання вказаної інформації більше зазначеного терміну здійснюється на розсуд Оператора.

5.4.3. Конкретний Продавець вказується Користувачем після обліку Передоплати на Віртуальному рахунку шляхом напряму відповідного розпорядження засобами Системи. Оператор вважається таким, що виконав зобов'язання по прийому Передоплати від Користувача на користь конкретного Продавця, з моменту виконання вказаного розпорядження Користувача. Виконання такого розпорядження Користувача Оператором призводить до зміни (зменшення) суми ЕЕГК на відповідну суму і відображається в історії Передоплати.

5.4.4. Користувач має право з відома Оператора і, якщо це не обмежено технічними можливостями Системи, здійснювати поступку прав вимоги до Оператора Системи відносно внесеної Передоплати або її частини будь-якій іншій особі, що є Користувачем Системи (Іншому Користувачеві) в межах розміру Передоплати, врахованої на Віртуальному рахунку Користувача на момент поступки, з дотриманням норм чинного законодавства України.

Інформація про технічні можливості Системи, додаткові послуги і інші умови, що дозволяють або не дозволяють Користувачеві здійснити поступку своїх вимог до Оператора Системи, доступна на Сайті Системи.

5.4.4.1. Про проведену на підставі пункту 5.4.4. даної Угоди поступку права вимоги відносно Передоплати або її частини іншому Користувачеві, Користувач зобов'язаний повідомити Оператора шляхом направлення йому письмового електронного документа, що формується Системою з вказівкою наступних даних, необхідних для належного виконання Оператором своїх обов'язків: УНР Користувача, його ПІБ, розмір Передоплати, відносно якої здійснюється поступка.

5.4.4.2. Загальна сума Передоплати, відносно якої єдиночасно здійснюється поступка права вимоги, не повинна перевищувати 5000,00 (п'ять тисяч) гривень єдиноразово.

5.4.4.3. Встановлення характеру правовідносин, що мають місце між Користувачами, на підставі яких відбувається поступка права вимоги до Оператора Системи, знаходиться поза компетенцією і контролем Оператора.

5.4.4.4. Оператор має право:

  • відмовити в здійсненні поступки (не погоджувати поступку) Користувачем іншому Користувачеві свого права вимоги до Оператора Системи без пояснення причин, при цьому, зобов'язання Оператора перед Користувачами зберігаються в колишньому об'ємі;
  • не виконувати зобов'язання перед іншим Користувачем до надання ним даних, що підтверджують перехід права вимоги до іншого Користувача і/або документа, що засвідчує особу.

5.4.5. У разі втрати Користувачем Гаманця або доступу до свого Віртуального рахунку, Оператор зобов'язаний здійснити зарахування ЕЕГК за заявою Користувача із старого Віртуального рахунку на новий Віртуальний рахунок, відкритий Користувачем, за умови збігу даних, вказаних Користувачем при установці Гаманця, з даними, що містяться в заяві Користувача. Зарахування ЕЕГК на новий Віртуальний рахунок проводиться протягом 30 (тридцяти) днів з дня подачі заяви. Заява Оператору може бути:

  • подана Користувачем особисто на адресу Оператора, вказану в цьому Договорі. При подачі заяви Користувач повинен пред'явити представнику Оператора паспорт або документ, дані якого Користувач вказав при установці Гаманця;
  • відправлена поштою рекомендованим листом з повідомленням про вручення на адресу Оператора, вказану в цьому Договорі. При цьому підпис Користувача на заяві повинен бути засвідчений нотаріально.

5.5. Інші умови використання Системи, що визначають права і обов'язки Сторін.

5.5.1. При використанні Системи Користувачеві забороняється вносити будь-які зміни до програмного забезпечення Системи і/або будь-якої його частини своїми силами або із залученням третіх осіб, а також передавати програмне забезпечення третім особам.

5.5.2. Оператор в рамках Договору залишає за собою право:

5.5.2.1. Проводити модифікації Системи, але не раніше, ніж за 3 (три) робочих дні з моменту повідомлення на Сайті про майбутню модифікацію.

5.5.2.2. Припиняти роботу програмних і/або апаратних засобів, що забезпечують функціонування Системи, при виявленні істотних несправностей, помилок і збоїв, а також в цілях проведення профілактичних робіт і запобігання випадкам несанкціонованого доступу до Системи.

5.5.2.3. Вимагати від Користувача пред'явлення документів, що засвідчують особу, і надання інших даних, що ідентифікують Користувача, у випадках:

  • передбачених Договором;
  • коли в Оператора є підстави припускати, що Користувач порушує умови Договору, законодавство України, порушує права і законні інтереси Оператора, Продавців і/або інших третіх осіб;
  • у інших випадках на розсуд Оператора.

5.5.2.4. Відмовляти Користувачеві в здійсненні операцій, які призводять до зміни суми ЕЕГК на Віртуальному рахунку Користувача, і здійсненні операцій з Продавцями з використанням Системи у випадку:

  • перевищення суми оплати по операції з Продавцем над сумою Передоплати, відображеній на Віртуальному рахунку на момент здійснення оплати;
  • неможливості встановлення і/або підтримки технологічної та інформаційної взаємодії з Продавцями з причин, не залежних від Оператора;
  • негативного результату перевірки ЕЦП Користувача;
  • негативного результату перевірки відповідності відомостей, вказаних у платіжному документі при внесенні Передоплати, відомостям, вказаним при реєстрації в Системі;
  • порушення умов цього Договору;
  • у інших випадках, коли здійснення операції може спричинити збитки Оператору, Продавцю або третім особам.

У разі відмови Користувачеві в здійсненні операцій, які призводять до зміни ЕЕГК на Віртуальному рахунку Користувача, і здійсненні операцій з Продавцями з використанням Системи при негативному результаті перевірки відповідності відомостей, вказаних в платіжному документі при внесенні Передоплати, відомостям, вказаним при створенні Віртуального рахунку, особа, яка внесла Передоплату, має право:

  • отримати суму внесеної Передоплати, заздалегідь повідомивши Операторові прізвище, ім'я та по батькові, реквізити платіжного документа, а також і реквізити банку-відправника грошових коштів;
  • створити новий Віртуальний рахунок з вказівкою відомостей, відповідних відомостям, вказаним в платіжному документі при внесенні Передоплати, з подальшим повідомленням про це Оператора для зарахування Передоплати на рахунок як ЕЕГК.

5.5.2.5. Забороняти Користувачеві будь-які дії, пов'язані з управлінням і використанням Віртуального рахунка («блокувати Віртуальний рахунок») у випадках:

  • надання Користувачем недостовірної або недостатньої інформації при відкритті Віртуального рахунку в Системі;
  • надходження Операторові претензій від інших Користувачів і/або третіх осіб про порушення Користувачем їх прав і законних інтересів;
  • виникнення сумнівів в законності дій Користувача з напрямом Користувачеві вимоги відповідно до п. 5.5.2.3 Договора;
  • виявлення несанкціонованого Оператором внесення (або спроб внесення) будь-яких змін в будь-яку з частин програмного забезпечення Системи;
  • ненадання документів відповідно до пункту 5.5.2.3. Договора;
  • порушення Користувачем умов цього Договору.

5.5.2.6. Не обслуговувати запити до Системи з анонімних проксі-серверів.

5.5.2.7. Надавати Користувачам Системи інформацію про наявність у інших Користувачів ідентифікованого або неідентифікованого статусу рахунка.

5.6. Інформація про Систему, що обумовлена умовами Договору і/або стосується використання Системи, розміщується Оператором Системи на Сайті Системи, при цьому, інформація про істотні зміни умов Угоди, зміни програмного забезпечення і/або необхідності його оновлення, зміни тарифів, публікується не пізніше, ніж за три дні до вступу таких змін в силу.

 

6. Тарифи Системи

6.1. Оператор в окремих випадках має право стягувати з Користувача певну суму грошових коштів як компенсацію витрат і/або винагороди Оператора, пов'язаних з виконанням Оператором своїх зобов'язань за даною угодою згідно з Правилами абонентського обслуговування відповідно до діючих тарифних пакетів.

6.2. Оплата Користувачем абонентського обслуговування згідно з Правилами здійснюється шляхом утримання Оператором відповідної суми з Передоплати.

6.3. Оплата, внесена Користувачем за підключення до тарифного пакету і абонентське обслуговування в Системі в будь-якому тарифному пакеті, під час переходу Користувача з одного тарифного пакету на іншій не повертається, не переноситься в рахунок оплати обслуговування відповідно до інших тарифних пакетів і не переводиться на інші Віртуальні рахунки.

 

7. Виведення грошей з Системи.

7.1. Користувач має право вимагати повернення грошових коштів в порядку і на умовах, визначених в даному пункті, в наступних випадках:

  • відмова Користувача від придбання товарів, послуг у Продавців;
  • інші випадки, передбачені Договором.

7.2. Виведення грошей з Системи здійснюється:

7.2.1. В межах розміру Передоплати, врахованої на Віртуальному рахунку на момент надходження від Користувача заяви, але не менше 20,00 (двадцяти) гривень і не більше 5000,00 (п'яти тисяч) гривень єдиноразово.

7.2.2. До моменту виконання Оператором розпорядження Користувача відносно Передоплати згідно п.5.4.3. Договора.

7.3. Виведення грошей з Системи здійснюється на підставі заяви Користувача, оформленої відповідно до вказівок на Сайті Системи, яка направляється Операторові з використанням Системи із застосуванням ЕЦП. У заяві вказуються паспортні дані, ІПН і УНР Користувача, а також інші дані, необхідні для виведення грошей з Системи, залежно від способу отримання грошей.

7.4. При виведенні грошей з Системи Оператор має право вимагати надання Користувачем платіжних документів, що підтверджують внесення Передоплати (касових чеків, квитанцій тощо).

7.5. Виведення грошей з Системи здійснюється способом, узгодженим Сторонами, з числа визначених на Сайті Системи.

7.6. Виведення грошей з Системи може бути здійснено за вказівкою (заявою) Користувача іншій, ніж Користувач, фізичній особі за умови дотримання решти положень, передбачених справжнім пунктом. Встановлення характеру правовідносин, що мають місце між Користувачем і вказаною особою, якій Оператор за дорученням Користувача повинен повернути Передоплату, знаходиться поза компетенцією Оператора. Оператор не несе відповідальності за наслідки такого виведення грошей, які можуть наступити для Користувача і іншої особи. Виведення грошей із Системи за вказівкою Користувача на рахунки юридичних осіб чи фізичних осіб - підприємців не здійснюється.


8. Документи та інформація. Умови конфіденційності і безпеки.

8.1. Обмін між Сторонами електронними документами (повідомленнями) в процесі використання Системи відповідно до Договору, які складаються і направляються (передаються) будь-якій із Сторін засобами Системи, здійснюється на підставі Угоди "Про використання документів в електронному вигляді і про визнання ЕЦП Сторін".

8.2. Архіви електронних документів, складених протягом строку дії Договору, реєстраційні дані Користувача, інша інформація, необхідна для використання Системи в рамках Договору, зберігаються в базах даних Оператора і визнаються належними і достатніми екземплярами. При цьому Користувач має право самостійно вести архів електронних документів, складених в рамках використання Користувачем Системи.

8.3. Сторони визнають, що використання ЕЦП в електронних повідомленнях, що передається в рамках використання Системи, породжує юридичні наслідки, аналогічні використанню власноручних підписів відповідно до вимог законодавства України, і всі документи, пов'язані з виконанням Договору і засвідчені ЕЦП, прирівнюються до документів, складених у письмовій формі.

8.4. Сторони, кожна з свого боку, зобов'язуються приймати заходи по безпеці і захисту інформації і документів, обмін якими здійснюється в Системі і/або які доступні Сторонам з використанням Системи.

8.5. Користувач зобов'язується самостійно приймати всі необхідні заходи по збереженню конфіденційності, запобіганню несанкціонованого використання і захисту свого Гаманця, зокрема, логіна і пароля (-ей) для доступу до Гаманця від несанкціонованого доступу з боку третіх осіб.

8.6. Оператор зобов'язується дотримуватись конфіденційності відносно персональних даних Користувача, а також іншої інформації про Користувача, що стала відома Операторові у зв'язку з використанням Системи Користувачем, за винятком випадків, коли така інформація:

  • є загальнодоступною;
  • розкрита на вимогу або з дозволу Користувача;
  • підлягає наданню контрагентам Оператора в об'ємі, необхідному для виконання Договору;
  • вимагає розкриття у випадках, передбачених законодавством, угод, які викликають підозру або під час відповідного запиту уповноважених державних органів;
  • у інших випадках, передбачених Договором.

 

9. Відповідальність Сторін

9.1. Оператор несе відповідальність перед Користувачем у розмірі суми Передоплати, документально підтвердженої іншими засобами, ніж засоби Системи, зокрема, квитанцією про банківський переказ або прибутковим ордером.

9.2. Оператор не відповідає за несправності, помилки і збої в роботі програмних і/або апаратних засобів, що забезпечують функціонування Системи, які виникли з причин не залежних від Оператора, а також пов'язані з цим збитки Користувача.

9.3. Оператор не несе відповідальність за збереження інформації на комп'ютері Користувача.

9.4. Оператор не відповідає за тимчасову відсутність у Користувача доступу до програмних і/або апаратних засобів, що забезпечують функціонування Системи, а також пов'язані з цим збитки Користувача.

9.5. Оператор не відповідає за збитки, що виникли у Користувача в результаті застосування Оператором положень п.п. 5.5.2.4., 5.5.2.5. Договора.

9.6. Оператор не несе відповідальності за які-небудь прямі/непрямі збитки і/або упущену вигоду Користувача і/або третіх осіб, втрату інформації в результаті використання або неможливості використання Системи.

9.7. Оператор не відповідає за збитки Користувача, що виникли в результаті неправомірних дій третіх осіб, зокрема, пов'язаних з використанням Інтернет.Гаманця.

9.8. Оператор не відповідає за збитки Користувача, що виникли в результаті:

9.8.1. Внесення Користувачем або третіми особами змін до Інтернет.Гаманця, а також в результаті наявності «вірусів» і інших шкідливих програм в устаткуванні і програмному забезпеченні, що використовується Користувачем для доступу до Системи;

9.8.2. Неправильного заповнення реквізитів документів, які використовуються в Системі, а також документів, що заповнюються при внесенні Передоплати і виведенні грошей з Системи;

9.8.3. Порушення Користувачем Договору і рекомендацій по використанню Системи, розміщених на Сайті Системи;

9.8.4. Порушення Користувачем встановленого порядку внесення Передоплати.

9.9. Користувач несе повну відповідальність за достовірність відомостей, вказаних ним при реєстрації в Системі. У випадку, якщо Користувач не вказав або невірно вказав персональні дані, Оператор не відповідає за збитки Користувача, понесені в результаті відмови в поверненні Передоплати і/або здійснення інших дій по використанню Системи унаслідок неможливості ідентифікації Користувача.

9.10. Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань за Договором, якщо таке з'явилося наслідком обставин непереборної сили, що виникли після набуття чинності Договору, в результаті подій надзвичайного характеру, які не могли передбачатися і яким не можна було запобігти певними заходами.

9.11. У інших випадках невиконання або неналежного виконання своїх зобов'язань за Договором Сторони несуть відповідальність відповідно до законодавства України з урахуванням умов Договору.

 

10. Зміни і розірвання Договору

10.1. Оператор має право в односторонньому порядку вносити зміни до Договору шляхом публікації змін на Сайті Системи. Зміни вступають в силу з моменту публікації, якщо інший строк вступу змін в силу не визначений додатково при їх публікації.

10.2. При внесенні Оператором до Договору істотних змін, що впливають на можливість використання Системи Користувачем, Оператор повідомляє про них Користувача на Сайті Системи не менше, ніж за три дні до вступу змін в силу. У разі незгоди Користувача із змінами умов Договору, він має право розірвати Договір в зазначений строк.

10.3. Договір може бути розірвано:

  • Користувачем в односторонньому порядку шляхом видалення свого Віртуального рахунка з використанням відповідної функції Гаманця;
  • з інших підстав, передбачених цим Договором і/або чинним законодавством України.

 

11. Вирішення спорів

Всі спори і розбіжності, що виникли або могли виникнути з даного Договору, підлягають вирішенню шляхом переговорів на підставі письмової заяви Користувача. Оператор після отримання від Користувача претензії зобов'язаний протягом 20 (двадцяти) днів задовольнити заявлені в претензії вимоги або направити Користувачеві мотивовану відмову. До відповіді має бути додано всі необхідні документи. У випадку, якщо суперечка не вирішена в претензійному порядку, будь-яка із Сторін має право звернутися за вирішенням суперечки до суду за місцем знаходження Оператора.

12. Інші положення

12.1. Користувач гарантує, що всі умови даного Договору йому зрозумілі, і він приймає їх безумовно і в повному обсязі.

12.2. Користувач гарантує, що не використовуватиме Систему в інших цілях, ніж вказані в Договорі і на сайті Системи.

12.3. У частині, не врегульованій цим Договором, Оператор і Користувач зобов'язуються керуватися нормами, встановленими в Правилах продажу товарів поштою і Правилах продажу товарів на замовлення та поза торговельними або офісними приміщеннями.

12.4. Адреса Оператора: 04070, м. Київ, вул. Г. Сковороди, 7.

 

 

Пошук по сайту
Як користуватися системою

Як користуватися системою

Умови використання системи

Тарифи

Інструкції по роботі з Гаманцем

Введення грошей

FAQ

 

 

 
Авторське право © 2003-2008   ТОВ "Інтернет.Гроші"
УКРАЇНА, 04070, Київ, вул. Г. Сковороди 7  
тел.: (044) 537-0203,   e-mail