This version of the page http://www.rec.lviv.ua/newrec/?spage=chance&detail=105 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-09. The original page over time could change.
Ресурсно-інформаційний центр: ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ЛОЦЗ "ШАНС"

ГОЛОВНА СТОРІНКА
ПРО НАС
ДІЯЛЬНІСТЬ ЛМЦЗ
ЗАКОНОДАВЧА БАЗА
АКТУАЛЬНІ ВАКАНCІЇ
ЗАПРОШУЮТЬ НА РОБОТУ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПРАЦЕДАВЦІВ
СЕМІНАРИ ДЛЯ ПРАЦЕДАВЦІВ
ФОРМИ ТА ТЕРМІНИ ПОДАННЯ СТАТИСТИЧНИХ ЗВІТІВ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ
СЕМІНАРИ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ
ПРОФНАВЧАННЯ
РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ
СТОРІНКА ПІДПРИЄМЦЯ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ЛОЦЗ 'ШАНС'
ОРГАНІЗАЦІЇ З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

 

 ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ЛОЦЗ "ШАНС"


 

Зустріч з працедавцем

 

Різні мотиви сповідують відвідувачі Львівського Будинку праці. Ті, хто прагне якнайшвидше повернутися до трудового ритму життя, мріють тут знайти місце роботи з гідним заробітком.

  Різні мотиви сповідують відвідувачі Львівського Будинку праці. Ті, хто прагне якнайшвидше повернутися до трудового ритму життя, мріють тут знайти місце роботи з гідним заробітком. Представники підприємств, де ще не укомплектовані вакансії, сподіваються в стилі терміни з-посеред львівських безробітних дібрати сумлінних працівників. Для того, щоб надії всіх клієнтів справдилися, фахівці міської служби зайнятості докладають максимум зусиль, зокрема, організовуючи зустрічі працедавців з городянами, що шукають роботу.
  Понад 30 львів’ян, котрі зацікавилися пропозиціями роботи на підприємстві з іноземними інвестиціями ТзОВ “Леоні Ваерінг Системс УА ГмБХ”, мали змогу поспілкуватися з його представниками у приміщенні Будинку праці. Така зустріч з безробітними відбулася у Львові вже вдруге. Фахівець відділу роботи з персоналом компанії Галина Ляховин цікаво розповіла історію створення концерну, охарактеризувала виробничі процеси, зупинилася на здобутках трудового колективу, який неодноразово був відзначений нагородами як в Україні, так і в Європі. Вона зазначила, що із нарощенням обсягів виробництва, отриманням додаткових замовлень на постачання кабельних мереж від світових лідерів автомобільної промисловості, на підприємстві виникла потреба у додаткових кадрах. Пропонується робота для монтажників кабелю. Претенденти на ці робочі місця повинні бути уважними, зосередженими, мати добрий зір, спритні руки, і найважливіше – бажання й вміння працювати у команді. На останньому пані Галина особливо наголосила. Оскільки власне командний стиль роботи є одною із складових філософії «Леоні». Завдяки цьому на підприємстві постійно вдосконалюється якість продукції, забезпечується вчасне її постачання замовникам.
  На тих, хто вирішить поповнити ряди трудового колективу «Леоні», чекають сучасно обладнані робочі місця, щомісячна заробітна плата від 1500 гривень. Також працівникам гарантується повний соціальний пакет, безкоштовний доїзд транспортом працедавця до місця роботи й назад, часткова оплата за харчування, можливість кар’єрного росту, а найголовніше – впевненість у майбутньому, бо з часу заснування компанії її виробництво лише розширювалося. А ще керівництво «Леоні» постійно дослуховується до побажань працівників, гнучко реагує на їх потреби, матеріально стимулюючи тих, хто досягає найкращих результатів.
  Присутні на заході пошуковці роботи жваво обговорювали запропоновану пропозицію працевлаштування, вголос висловлювали свої міркування. Дехто вирішив винаймати житло на Стрийщині, аби тільки мати за роботу гідний заробіток, інші, аналізуючи актуальні вакансії у Львові, відзначали переваги праці на «Леоні», яке вибороло відзнаку «Кращий працедавець року». Ті, хто має досвід роботи монтажниками кабельних мереж, порівнювали умови праці та рівень її оплати з попереднім місцем роботи. Чимало жінок, виповнивши анкетні дані, погодилися випробувати свій трудовий потенціал на підприємстві з іноземними інвестиціями.
  Співпраця працедавця зі Стрийщини з Львівським міським центром зайнятості триватиме й надалі, набуваючи нових форм і методів. Адже її результат спрямований не лише на зменшення безробіття у Львові, а й на поповнення бюджету області.

Неля Возна,
заступник директора
Львівського міського центру зайнятості

2009/10/21 17:46:54