This version of the page http://www.osmp.ua/equipment.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-08. The original page over time could change.
Технології та обладнання - Платіжна система ОСМП Україна, термінали прийому платежів за послуги операторів мобільного зв'язку, Інтернет, телефонії й комерційного телебачення


прийом
платежiв


на русском  

приём платежей, платежная система, автоматы и аппараты самообслуживания

Магазины спортивного питания. Рейтинг сайтов. - http://carnitine.com.ua/
Спортивное питание и спортивная диета. Продажа и удобная доставка. - http://www.sport-diet.com.ua/
Магазины спортивного питания. Рейтинг магазинов. - http://www.carnitine.com.ua/
Лучшее спортивное питание и диета. Продажа и доставка. - http://www.sport-diet.com/
Спортивное питание, одежда. Всё для спорта - http://www.4sport.com.ua/
Технології та устаткування, що використовує компанія ОСМП для прийому платежів:

Платіжні термінали оплати, pos термінал, автомат (апарат) оплати.


Ми пропонуємо нашим дилерам повний спектр устаткування і програмного забезпечення, за допомогою якого вони зможуть надавати послуги по прийому платежів. Це платіжні термінали оплати, POS-термінал, автомат / апарат оплати та інші програмні продукти і модулі для прийому платежів:

Термінали Lіpman NURІ 8010 і Lіpman NURІ 8320 - це компактні повно функціональні термінали, що дозволяють швидко і легко здійснювати електронні трансакції, що відповідають усім сучасним вимогам безпеки. Термінали мають невелику вагу і потужну батарею, що робить їх зручним варіантом для переносних рішень.

Докладніше >>
Програмний продукт для прийому платежів до системи ОСМП, що працює на звичайному комп'ютері під Wіndows. Програма дуже проста для установки і зовсім невимоглива до потужності комп'ютера.

Інтерфейс автомата самообслуговування максимально простий і зрозумілий. Ми приклали максимум зусиль для того, щоб будь-яка людина, що вирішила заплатити через автомат самообслуговування, зробила це легко і без перешкод. Програмне забезпечення автомата спеціально спроектоване і налаштоване для простоти обслуговування, надійності і безпеці.

Докладніше >>
Спеціальний розділ у модулі адміністратора агента на сайті ОСМП, призначений для прийому платежів. Не вимагає установки додаткового програмного забезпечення.
Модуль для прийому платежів через програму 1С: Підприємство інтегрується в конфігурацію і вміє створювати в 1С документи, які необхідні для ведення обліку прийнятих платежів. Також реалізує друкування чеків на всі ККМ, що підтримуються 1С.


Прийом платежів за допомогою банкоматів
Універсальне рішення для будь-яких мобільних пристроїв, що підтримують WAP. Для прийому платежів не потрібно купувати і встановлювати ніяке додаткове устаткування - достатньо лише мобільного телефону з підтримкою WAP.
Якщо у Вас є PDA (кишеньковий комп'ютер) на базі Pocket PC 2003 з доступом в Інтернет через GPRS то Ви також можете використовувати свій PDA для прийому платежів через систему ОСМП.

Якщо особливості Вашої організації не дозволяють використовувати наше програмне забезпечення, то Ви можете легко адаптувати своє ПО для прямого обміну інформацією з нашою системою, використовуючи XML протокол.

Прийом платежів на касах супермаркетів використовуючи шлюз ABG. ABG - це протокол активації кредитних карт, модифікована версія якого використовується для прийому платежів на касах супермаркетів, банкоматах і т.д. Там де пристрої не мають прямого виходу в Інтернет, але здатні обмінюватися запитами зі спеціальним шлюзом, що транслює ABG запити в систему ОСМП.

Java - термінал.
Установивши додаток, розроблений фахівцями ОСМП, на свій мобільний телефон, ви зможете перетворити його в повноцінний термінал для прийому платежів. Додаток можна установити зайшовши з мобільного телефону на wap-сайт ОСМП

Платіжні термінали оплати, pos термінал, автомат (апарат) оплати.
Про компанію|Дилерам|Комерційна пропозиція|Карта сайту|Контакти
OSMP.UA - термінал по прийому платежів, автомат по прийому платежів за послуги стільникових операторів.