This version of the page http://imoney.ua/shops/internet.ua.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-03-06. The original page over time could change.
iMoney - Торговий ряд - Інтернет-послуги

 

  сайт на русском   

зворотній зв'язок  

 
Головна
Проект "Інтернет.Гроші"
Про проект
Технологія PayCash
Як користуватися системою
Як користуватися системою
Умови використання системи
Інструкції щодо роботи з Гаманцем
Тарифи
Допомога
Ввести гроші в систему
Картки та ваучери
Де витратити
Вивести гроші
Виведення грошей для фізичних осіб
Про нас
Інтернет.Гроші
Вакансії
Зворотній зв'язок
cпорт

 

 

 

Торговий ряд

Інтернет-послуги

 

- офіційний магазин
- неофіційний магазин
знижка: 5% - знижки для користувачів системи. Умови отримання знижки
IMENA.com.ua http://imena.com.ua

 
 

Інтернет-служба IMENA.com.ua - національний реєстратор доменних імен України, що впевнено лідирує на вітчизняному ринку. Реєстрація доменних імен у всіх українських і міжнародних зонах. Безкоштовна підтримка і трансфер доменів. Професійне обслуговування і низькі ціни. Надійний хостинг.

iName.com.ua www.iname.com.ua

 
 

Реєстрація доменів в українських (ua, com.ua, kiev.ua) і міжнародних зонах (com, net, org, biz, info). Управління доменами через Web-інтерфейс. POP поштова скринька і односторінковий сайт безкоштовно!

Швидкий, надійний і функціональний хостинг. Цілодобова технічна підтримка, консультації по вибору доменного імені, краще співвідношення ціни і якості на Україні.

UKRHOSTING www.ukrhosting.com

 
 

UKRHOSTING - український хостинг-провайдер, що пропонує надійний і якісний хостинг з можливістю управління всіма ресурсами сайту через веб-інтерфейс панелі управління.

Наші клієнти одержують не тільки хостинг, але і супутні послуги:

реєстрацію доменних імен, веб-дизайн, розробку і підтримку електронних магазинів, інтернет-рекламу. Ви зможете використовувати SSI, PHP4, CGI, FrontPage, MySQL, а також скрипти (чат, гостьова книга, дошка оголошень, лічильник відвідин) бонуса і корисні програми для: аналізу статистики, створення сайту.

Для тих, хто хоче оцінити панель управління ресурсами і діапазон наших послуг - пропонуємо БЕЗКОШТОВНИЙ тестовий хостинг план.

Alpha-Registrator www.a-registrator.com.ua

 
 

Реєстрація доменів в українських (name.UA,.com.ua, .net.ua, .org.ua, .gov.ua, .edu.ua, .region.ua ) і міжнародних (name.com, .net, .org, .info, .biz.) зонах від компанії "Альфа Каунтер", офіційного реєстратора доменних імен в зоні .UA, це проста і зручна автоматизована операція.

Служба Alpha-Registrator якісно відрізняється від інших реєстраторів вигідними умовами як для юридичних так і фізичних осіб. Всі, що подають домен на реєстрацію в системі, можуть вибирати - оплачувати послуги з ПДВ або без нього.

Alpha-Hosting www.a-hosting.com.ua

 
 

Надійний, стабільний український хостинг з гарним доступом і необмеженим трафіком.

Простій і зрозумілий інтерфейс управління, підтримка CGI, Perl, PHP, можливість використання MySQL, інтегрована підтримка поштових скриньок, рекламна підтримка, вигідні умови як для юридичних, так і фізичних осіб, оплата послуг з ПДВ або без нього - це далеко не повний список переваг служби ALPHA-Hosting.

У комплексі з іншими сервісами компанії "Альфа Каунтер", послуги хостингу поповнюються можливостями, перелік яких постійно росте.

HostBiZUa™ http://hostbizua.com

 
 

Компанія HostBizUa™ була заснована в 2004 році з метою забезпечення якісним хостінгом усе більш вимогливіших клієнтів. Відмітною особливістю нашого професійного хостінга є індивідуальний підхід до кожного клієнта. Усі питання щодо нашого хостінга (та і не тільки), які у Вас виникають, Ви зможете поставити нашому менеджеру або службі підтримки щодня у зручний для Вас час. Маючи професійний персонал та найбільш передове й сучасне устаткування, спираючись на найнадійніші технології, ми можемо надавати хостінг на самому високому рівні.

FREEhost.com.ua http://freehost.com.ua

 
 

Компанія FREEhost.com.ua діє на українському ринку вже більше 4-х років і є офіційним реєстратором в доменних зонах UA, COM.UA, IN.UA, CO.UA, DN.UA, LG.UA, ZP.UA, KH.UA, DP.UA та багатьох інших.

Головними особливостями сервісу від FREEhost.com.ua є надійність роботи серверів, зручна панель управління хостінгом і служба технічної підтримки 7 днів на тиждень. У всіх пакетах хостінга передбачено безкоштовні доменні імена, необмежений трафік і необмежена дискова квота для пошти. Для постійних клієнтів діє гнучка система знижок. Реселлерам компанії надається можливість автоматичної реєстрації доменів за допомогою панелі управління або поштових заявок.

StrongFolder www.strongfolder.com

 
 

Послуга StrongFolder дозволяє всім користувачам Інтернет зберігати необхідні документи або просто файли будь-яких типів і розмірів на сервері www.strongfolder.com для подальшого мобільного доступу і роботи з ними у будь-який час доби, в будь-якій точці земної кулі. Користувач може дістати доступ до своїх документів за допомогою будь-якого веб-пристрою з доступом в Інтернет.

HOSTED.in.ua http://hosted.in.ua

 
 

www.Hosted.in.ua - ТОВ "Хостед", джерело безперебійного хостінгу.
Веб-хостінг, реєстрація доменних імен, перенесення доменів, масові операції.
Вперше в Україні – послуга "Динамічний DNS".

DigSee www.digsee.com

 
 

DigSee просуває на ринок IT мобільні технології, web-технології, сервіси для доступу, зберігання і розповсюдження інформації в корпоративних мережах, мобільних мережах, а також в мережі Інтернет.

Пріоритетний напрям діяльності - розробка мережевих корпоративних рішень, що позиціонуються для настільних систем - Desktop PC, а також для PDA- і мобільних пристроїв.

Digsee, Ltd. є партнером Microsoft Corp. по розробці програмного забезпечення для кишенькових комп'ютерів на платформі Pocket PC в рамках таких програм, як Microsoft Mobile Solutions Partner Program і MS Windows Embedded Partner Program.

Бізнес Комп'ютер Сервіс http://bcs.eshop.zp.ua

 
 

Internet-магазини будь-якої складності під будь-які товари, унікальне програмне забезпечення в середовищі Linux, Internet-карти, що комплектують для комп'ютера з можливістю техобслуговування.

Кур'єрська доставка товарів по Запоріжжю, "самовивіз". Поштова доставка по всій Україні.

INTERKASSA www.interkassa.com

 
 

INTERKASSA - це зручний у використанні сервіс, підключення до якого дозволить інтернетам-магазинам, веб-сайтам та іншим торгівельним майданчикам приймати всі можливі форми оплати в максимально короткі терміни.

 

 

Торговий ряд системи Яндекс.Деньги

 

Пошук по сайту
 

 

 
Авторське право © 2003-2008   ТОВ "Інтернет.Гроші"
УКРАЇНА, 04070, Київ, вул. Г. Сковороди 7  
тел.: (044) 537-0203,   e-mail