This version of the page http://adm.km.ua/?go=search (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-25. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка
Архів новин || Пошук новин

Текст

  Додатково  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
Про надзвичайні події
Від початку року зареєстровано 1 надзвичайну ситуацію:
- Сильні снігопади, хуртовини, що мали місце 11–14 лютого 2010 року на території області, рішенням обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 19.02.2010 року класифіковано як надзвичайну ситуацію природного характеру місцевого рівня, (згідно Державного класифікатора надзвичайних ситуацій (наказ МНС України від 22.04.03. № 119) код 20213 Дуже сильний снігопад (випадання снігу за 12 годин 20 мм і більше), код 20237 Сильна хуртовина, код 20235 Снігові замети (повне припинення руху транспорту на шляхах), ознаки 4.6, 4.11.
22 02 2010
Докладніше ...


Інформація Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області

Стан водних ресурсів Хмельницької області

Стан земельних ресурсів Хмельницької області
16 02 2010
Докладніше ...


Увага, конкурс!
Управління у справах сім’ї , молоді та спорту облдержадміністрації оголошує щорічний обласний конкурс програм і проектів громадських молодіжних, дитячих та жіночих організацій, який відбудеться з 15 лютого по 31 березня 2010 року
15 02 2010
Докладніше ...


Інформація стосовно зон радіоактивного забруднення.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи обласної державної адміністрації інформує про зони радіоактивного забруднення.
Відповідно Законів України "Про правовий режим території, що зазнала радіоактивного забруднення в наслідок Чорнобильської катастрофи" та "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи" на радіоактивно забруднених територіях щороку здійснюється щорічна дозиметрична паспортизація з проведенням дозиметричного контролю населення, яке проживає на забруднених територіях.
07 02 2010
Докладніше ...


Новини

Відбулося засідання підсумкової колегії управління охорони здоров’я облдержадміністрації
Серед запрошених на засідання були заступник міністра охорони здоров’я Костянтин Курищук та заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук.
Основним питанням колегії стало підведення підсумків діяльності галузі охорони здоров’я області за 2009 рік та пріоритетні напрямки у 2010 році.
25 02 2010
Докладніше ...


Микола Вавринчук привітав голову Ізяславської райдержадміністрації з ювілеєм
Від імені голови облдержадміністрації та від себе особисто заступник голови обласної адміністрації Микола Вавринчук привітав з 55-річчям голову Ізяславської РДА Миколу Поліщука.
24 02 2010
Докладніше ...


Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Дерикот вручив відзнаки подолянам
Він привітав нагороджених побажав їм подальших здобутків у їх праці.
Відповідно до Указу Президента України Віктора Андрійовича Ющенка за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України було присвоєно почесне звання “ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ” НІКІФОРОВУ Олександру Сергійовичу - першому заступникові голови правління акціонерного товариства «Хмельницька маслосирбаза»,
24 02 2010
Докладніше ...


Микола Дерикот привітав ветеранів з Днем захисника Вітчизни
Сьогодні, 23 лютого, перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Дерикот привітав ветеранів із Днем захисника Вітчизни. Урочиста подія відбулась у приміщені школи мистецтв, де учасники бойових дій були нагородженні грамотами , а також отримали цінні подарунки з рук Миколи Васильовича.
23 02 2010
Докладніше ...


Заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук відвідав Шепетівщину
23 лютого 2010 у приміщенні Шепетівської районної державної адміністрації відбувся особистий прийом громадян заступником голови обласної державної адміністрації Вавринчуком М.П.
23 02 2010
Докладніше ...


Вітання Президента України з нагоди Дня захисника Вітчизни
Дорогі співвітчизники!

Сьогодні в Україні відзначається День захисника Вітчизни.

Вітаю кожного, для кого цей день є уособленням військової доблесті і честі, вірності присязі й відданості Батьківщині.
23 02 2010
Докладніше ...


Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Дерикот відповів на питання громадян
Сьогодні пряму телефонну лінію “Запитай у влади” провів перший заступник голови облдержадміністрації Микола Дерикот.
До нього зі своїми питаннями звернулося 7 жителів області. Зокрема, жителька с.Лісоводи просила роз’яснення щодо підвищення зарплат вихователям
23 02 2010
Докладніше ...


На Хмельниччині відзначили День захисника Вітчизни
Заступник голови облдержадміністрації Віктор Коліщак взяв участь у покладанні вінків та квітів з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни.
Вшанувати пам'ять воїнів Великої Вітчизняної прийшли також заступник голови обласної ради Валентин Грищук, секретар Хмельницької міської ради Валерій Лесков, заступник Хмельницького міського голови Валерій Савчук, представники ветеранських організацій, депутати міської та обласної рад, громадськість міста.
23 02 2010
Докладніше ...


У 2009 році на Хмельниччині було відкрито 28 бібліотек-музеїв на основі діючих публічних бібліотек
Загальна кількість подібних закладів по області становить 43 установи. Як було зазначено на підсумковій колегії управління культури, туризму і курортів облдержадміністрації, помітне лідерство з відкриття бібліотек-музеїв займає Деражнянський район, де їх функціонує десять. В поточному році відкрито п’ять бібліотек-музеїв у Вінеьковецькому районі, чотири у Шепетвському по три у Новоушицькому та Волочиському районах. Хоча, не дивлячись на позитивні зрушення, не відкрито жодного подібного закладу у Полонському, Славутському, Теофіпольському і Ярмолинецькому районах.
22 02 2010
Докладніше ...


Обговорено питання щодо захисту населення від негативного впливу надзвичайних ситуацій
19-го лютого відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Хмельницької облдержадміністрації, на якому керівники управлінь та відомств краю мали змогу обговорити питання щодо захисту населення від негативного впливу надзвичайних ситуацій. Селекторна нарада пройшла під керівництвом заступника облдержадміністрації Віктора Коліщака.
19 02 2010
Докладніше ...


Колегія Головного управління праці та соціального захисту населення
Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Коліщака відбулось засідання колегії Головного управління праці та соціального захисту населення.
Заслухавши інформації заступників начальника Головного управління, Колегія Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації відмітила, що протягом 2009 року зусилля органів праці та соціального захисту населення спрямовувались на погашення заборгованості по виплаті заробітної плати, підвищення її рівня...
18 02 2010
Докладніше ...


Минулого року на Хмельниччині економили бюджетні кошти та боролися з завищеними цінами
Як відмітив у своїй доповіді щодо соціально-економічного становища області у минулому році перший заступник голови ОДА Микола Васильович Дерикот, обласною владою був запроваджений режим економії бюджетних коштів. З цією метою на Хмельниччині було вперше сформовано матеріальний баланс потреб та пропозицій товарів для придбання за бюджетні кошти. В результаті у товаровиробників краю закуплено товарів на суму 130,4 млн. грн., що становить 39,6% загальної суми придбаних розпорядниками товарів. Водночас це ще й стало суттєвим фактором підтримки цих виробників.
18 02 2010
Докладніше ...


Про звернення громадян
Як зазначив на засіданні колегії т.в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Петро Купчишин, у 2009 році до обласної державної адміністрації надійшло 3331 звернення, що на 25 відсотків менше, ніж за попередній рік.
На особистому прийомі до керівництва облдержадміністрації звернулося 854 особи, це на 50 відсотків менше, ніж у 2008 році.
17 02 2010
Докладніше ...


Завдання – відновити економічне зростання
Про підсумки соціально-економічного розвитку області за минулий рік та основні напрями роботи керівництва краю на рік поточний говорив сьогодні на засіданні колегії обласної державної адміністрації перший заступник губернатора Микола Дерикот.
17 02 2010
Докладніше ...


Відбувся семінар на тему “Регіональний аналіз. Засоби та інструменти презентації його результатів”
Головним управлінням економіки облдержадміністрації спільно з Товариством InWEnt за сприянням Міністерства економіки України 17 лютого 2010 року у м. Хмельницький проведено третій заключний семінар на тему “Регіональний аналіз. Засоби та інструменти презентації його результатів” за участю європейського експерта.
17 02 2010
Докладніше ...


У 16-ти районах Хмельниччини здійснено конкретні організаційні кроки для об’єднання шкільних та публічних сільських бібліотек
Про це йшлося сьогодні на засіданні колегії облдержадміністрації під головуванням Івана Гавчука.
Як приклад, заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук назвав Дунаєвецький район (у Маківському НВК та Рахнівській ЗОШ І-ІІІ ст.), Полонський (у Полонській ЗОШ І-ІІІ ст. №4, №6, Котюржинецькій ЗОШ І-ІІІ ст.), Старокостянтинівський (у селах Радківці, Старий Остропіль, Йосипівка), де сільські бібліотеки було перенесено у шкільні та створено публічно-шкільну бібліотеку.
17 02 2010
Докладніше ...


На оздоровлення дітей області у 2009 році було використано 16 мільйонів 193 тисячі гривень
З цієї суми, за словами заступника голови облдержадміністрації Миколи Вавринчука, з держбюджету було виділено 309 тисяч грн.; з обласного бюджету – 1 мільйон 890 тисяч грн.; з місцевих бюджетів – 3 мільйони 852 тисячі грн.; з коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності – 2 мільйони 892 тисячі грн.; додатково залучених коштів – 7 мільйонів 249 тисяч гривень).
17 02 2010
Докладніше ...


У 2009 році в області створено банк даних дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування
У ньому зареєстровано 2тисячі 462 дитини вказаної категорії, з яких під опікою та піклуванням громадян перебуває 1 тисяча 633 особи (433 особи - діти-сироти). Із загальної кількості таких дітей 1 тисяча 568 проживають у сім’ях опікунів, піклувальників, 58 - у закладах спеціального призначення з вадами здоров’я. На дітей, які виховуються під опікою (піклуванням) нараховано за січень-грудень 2009 року 19 мільйонів 130 тисяч гривень Заборгованості з виплати даного виду допомоги не має. Такі цифри були озвучені сьогодні на засіданні колегії облдержадміністрації заступником голови обласної адміністрації Миколою Вавринчуком.
17 02 2010
Докладніше ...


У 2009 році розпочато реформування мережі професійно-технічних навчальних закладів області
При цьому розуміння оптимізації їх мережі передбачає оптимальне використання фінансових, кадрових, навчальних, методичних ресурсів, і жодною мірою не спрямована на зменшення учнівського контингенту, звільнення педагогічних працівників або закриття навчального закладу в цілому.
17 02 2010
Докладніше ...


В регіоні зберігається нагальна потреба у відкритті дошкільних закладів у 50 сільських населених пунктах області
Як зауважив на колегії облдержадміністрації заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук, складовою процесу оновлення освітньої системи в Україні та на Хмельниччині зокрема є розвиток дошкільної освіти.
17 02 2010
Докладніше ...


Впродовж останніх років на Хмельниччині активно здійснюється процес реформування сільських шкіл
Про це наголосив заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації.
Одним із шляхів такого реформування, за словами заступника голови облдержадміністрації, є створення освітніх округів. Станом на 01.01.2010 року функціонує 42 освітні округи в усіх районах області.
17 02 2010
Докладніше ...


На Хмельниччині спостерігається тенденція до збільшення захворюваності на ВІЛ-інфекцію та зростання кількості хворих на СНІД
Діяльність лікувально-профілактичних закладів області в 2009 році була спрямована на забезпечення рівного доступу кожного жителя до високоякісної медичної допомоги, на поліпшення стану здоров’я громадян та підвищення задоволеності населення рівнем надання медичної допомоги. На цьому наголосив під час розширеного засідання колегії заступник голови облдержадміністрації з питань гуманітарної сфери Микола Вавринчук.
17 02 2010
Докладніше ...


Розпочалося розширене засідання колегії облдержадміністрації
Цього разу на порядок денний колегії, яка проходить під головуванням очільника області Івана Гавчука, винесено три питання. Зокрема, про стан та перспективи удосконалення системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування; про підсумки роботи із зверненнями громадян у місцевих органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування області у 2009 році.
17 02 2010
Докладніше ...


Відбулися заходи які сприяли легалізації «тіньової» зайнятості населення і «тіньової» заробітної плати в області

Територіальна державна інспекція праці у Хмельницькій області (ТДІП) на виконання розпорядження ОДА, інформує про роботу щодо нагляду і контролю за дотриманням законодавства про працю підприємствами, установами і організаціями області протягом січня 2010 року.
15 02 2010
Докладніше ...


Відбулось засідання комісії з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації
На черговому засіданні комісії з питань гуманітарної допомоги, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук, основним питанням було голосування за присвоєння статусу «гуманітарна допомога» вантажу, заявленого рядом організацій краю.
Нагадаємо, що 10 відсотків речей, що надійшли в якості гуманітарної допомоги, відповідно до рішення комісії, розподіляються між закладами системи охорони здоров’я, освіти та органів праці і соціального захисту області, а віднедавна, й Департаментом виконання покарань.
15 02 2010
Докладніше ...


Більше півмільйона гривень надійшло у бюджет
Саме така сума за минулий рік надійшла до бюджету області завдяки туризму. Ця цифра була сьогодні озвучена на нараді під головуванням заступника голови облдержадміністрації Миколи Вавринчука з начальниками профільних управлінь.
Щоправда, за словами Миколи Пророковича, в сфері туризму Хмельниччині є до чого прагнути.
15 02 2010
Докладніше ...


Заступник голови обласної адміністрації Микола Вавринчук поклав вінок до пам’ятника загиблим учасниками бойових дій на території інших держав
У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 21-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан на Хмельниччині відбулася низка заходів. Так, 15 лютого, при великій кількості людей, відбулося покладання корзин та квітів до пам’ятника загиблим учасникам бойових дій на території інших держав, за участю керівництва області та міста, громадськості. Від обласної адміністрації віддати шану загиблим прибув заступник голови Микола Вавринчук.
15 02 2010
Докладніше ...


Воїнів-інтернаціоналістів вшанували і у Головному управлінні МНС України в області
Вшанування працівників, які брали участь у бойових діях в Афганістані та учасників бойових дій на території інших держав відбулося сьогодні в і у Головному управлінні МНС України в області.
У заходах взяв участь заступник голови облдержадміністрації Віктор Коліщак.
Серед тих, кому у роки юності випало на долю виконувати інтернаціональний обов'язок, були і хмельницькі рятувальники.
13 02 2010
Докладніше ...


На Хмельниччині вшанували воїнів-інтернаціоналістів
Уже стало традицією у переддень Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав проводити зустріч керівництва області та міста Хмельницького з подолянами, які брали участь у локальних конфліктах, з родинами тих, хто не повернувся до рідних осель. Не став виключенням і цей рік.
Сьогодні, 12 лютого, голова обласної державної адміністрації Іван Гавчук, заступник голови обласної ради Валентин Грищук та Хмельницький міський голова Сергій Мельник зустрілись з воїнами-інтернаціоналістами та членами сімей загиблих напередодні свята.
12 02 2010
Докладніше ...


В Хмельницькому бути медвитверезнику
Наразі узгоджені усі механізми взаємодії відповідних служб області та міста щодо функціонування цієї медико-соціальної установи.
12 02 2010
Докладніше ...


На Хмельниччині спостерігається тенденція до збільшення кількості спортивних об’єктів
Про це заявив заступник голови облдержадміністрації Микола Вавринчук. Так, за інформацію управління у справах сім’ї, молоді та спорту, у 2009 році в експлуатацію було введено три сучасні спортивні майданчики зі штучним покриттям у Деражнянському районі та два у обласному центрі.
11 02 2010
Докладніше ...


При галузевій раді з питань ресторанного господарства формуватимуть робочі групи з опрацювання законодавчих актів
За сприяння заступника голови облдержадміністрації Віктора Коліщака 11 лютого відбулося чергове засідання регіональної галузевої ради з питань ресторанного господарства при облдержадміністрації за участю представників Головного управління економіки облдержадміністрації та представництва Держкомпідприємництва в області.
11 02 2010
Докладніше ...


На Хмельниччині вже більше року реалізується проект «Зігрій любов’ю дитину»
Як коментує заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук, згідно з даними районів та міст, 240 підприємств та установ усіх форм власності надали допомогу сім’ям, в яких виховується 5 і більше дітей, на суму 924,56 тисяч гривень.
10 02 2010
Докладніше ...


В області на 30 одиниць збільшилась кількість спортивних клубів, створених при селищних та сільських радах
За словами заступника голови облдержадміністрації Миколи Вавринчука, питання розвитку масового спорту серед сільського населення двічі розглядалося на нещодавніх колегіях облдержадміністрації. Зокрема, в результаті активізації роботи районних рад ФСТ «Колос» на місцях на 30 одиниць збільшилась кількість спортивних клубів створених при селищних та сільських радах.
10 02 2010
Докладніше ...


В Міністерстві України у справах сім'ї, молоді та спорту затверджено пріоритети діяльності на 2010 рік
Відповідне рішення було ухвалене за підсумками засідання Колегії, яке проходило в селекторному режимі 9 лютого 2010 року в Києві. В Хмельницькій студії «Укртелекому», засіданння очолив начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Яковюк.
10 02 2010
Докладніше ...


В.Коліщак: Підстав для підвищення тарифів на перевезення немає
Заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Коліщак взяв участь у прямій телефонній лінії “Запитай у влади”.
В ході розмови з журналістами він проаналізував роботу підприємств області. Зокрема посадовець зазначив, що якщо держава буде допомагати і сприяти підприємствам, відповідно будуть з’являтися надходження до бюджету, щоб у свою чергу була можливість забезпечувати бюджетну та соціальну сфери
09 02 2010
Докладніше ...


В області видано 16546 документів дозвільного характеру
За повідомленням заступника голови облдержадміністрації Віктора Коліщака, на початок 2009 року кількість малих підприємств в області становила 6030 одиниць, кількість діючих фізичних осіб-підприємців – 77600 осіб.
Протягом 2009 року кількість діючих фізичних осіб-підприємців залишилась на рівні 2008 року і за 2009 рік становила 76650 осіб.
05 02 2010
Докладніше ...


Сім’ям громадян загиблих у бойових діях на території інших держав буде надано адресу матеріальну допомогу
Про це заявив заступник голови обласної державної адміністрації Микола Вавринчук напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
04 02 2010
Докладніше ...


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації



Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                      ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ