This version of the page http://www.stat.cherkassy.ua/?p=nas_09 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-21. The original page over time could change.
Державний Комітет Статистики України - Головне управління статистики у Черкаській області Державний Ком_тет Статистики України - Головне управл_ння статистики у Черкаськ_й област_


Головна Замовлення інформації Корисна інформація Поштова скринька Оголошення
Вийшов з друку збірник!
"Чисельність наявного населення Черкаської області на 1 січня 2009р.''!
....Збірник підготовлений відділом статистики населення Головного управління статистики у Черкаській області за матеріалами річних статистичних розробок.
....Дані про чисельність наявного населення по Черкаській області наведено в цілому та в розрізі районів, міст, селищ міського типу у динаміці за 2002-2008 роки.
....Збірник вміщує також дані про елементи формування чисельності як всього населення, так міського і сільського, щільність населення у районах і містах, кількість адміністративно-територіальних одиниць області.
....В розділі "Міжрегіональні порівняння" окремо наведено чисельність наявного населення, щільність та загальний приріст (скорочення) по Україні та її регіонах.







 © 2010. Головне управління статистики.
Дата останньої модифікації: 18 лютого