This version of the page http://www.bogdan.ua/corporation/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-19. The original page over time could change.
Про Корпорацію < Корпорація «Богдан»
рус    |    укр

Про Корпорацію

  • Керівництво
  • На мапі України
  • Річний звіт
  • Робота та Кар’єра
  • Підтримка Клієнтів
  • Контакти

Про Корпорацію

Корпорація «Богдан», одна з найбільш динамічних за розвитком компаній в Україні, об’єднує в собі потужності для виробництва автобусів і тролейбусів, легкових авто, вантажної та комерційної техніки, а також має власну розгалужену торгівельно-сервісну мережу.

Виробничі потужності корпорації «Богдан», в створення яких інвестовано понад 440 млн. доларів США, дозволяють сьогодні виготовляти 120-150 тис. легковиків, до 9 тис. автобусів та тролейбусів у всіх класах, а також біля 15 тис. вантажівок та спеціалізованої техніки. Заводи компанії розташовано у Луцьку, Черкасах та Криму. Усі виробничі процеси максимально автоматизовані. Новітнє обладнання виробничих ліній від світових виробників повністю універсальне, що дозволяє виготовляти будь які авто за марками та габаритами.

Торгівельно-сервісна мережа корпорації представлена одним з найбільших операторів українського ринку – Українським автомобільним холдингом, який має 37 філій у всіх регіонах країни. Число торгівельних майданчиків загальною площею 319,48 тис. кв.м. вже перевищило 60. Окрім розвитку торгівельної мережі, корпорація особливу увагу приділяє сервісу. Всі філії Українського автомобільного холдингу оснащені сучасним технологічним обладнанням для сервісного, гарантійного і післягарантійного обслуговування автомобілів. Загальна площа станцій сервісного обслуговування – 32,3 тис. кв.м.

Наша місія

Розвиток сучасного автомобільного виробництва та створення високотехнологічних продуктів під брендом «Богдан», користуючись якими наші Клієнти зможуть досягти нової якості життя, динамічності, успіху та процвітання.

Цілі

Головна мета – довіра та лояльність до нашого бренду, ототожнення з високим рівнем якості та максимальною доступністю всіх супутніх послуг, інтеграція виробництва та науково-технічного потенціалу Корпорації в економіку держави та вихід на світові ринки.

Наш шлях

2009

Розпочато виробництво легкового комерційного автомобіля власної розробки Богдан 2310 на базі Lada 2110

Змінено назву Луцького автомобільного заводу. Відтепер виробничі потужності корпорації мають назву Публічне Акціонерне Товариство «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс»

Завершено капіталізацію ЛуАЗу. Усі виробничі активи увійшли до складу одного підприємства – ВАТ «ЛуАЗ»

2008

Закладено основи розвитку повномасштабного виробництва вантажівок. Відкрито новий завод з виробництва вантажної та комерційної техніки (м. Черкаси, Україна)

Відкриття найсучаснішого в Україні заводу з виробництва легкових авто потужністю 120-150 тис. авто на рік (м. Черкаси, Україна)

Розпочато серійне виробництво сучасних низькопідлогових тролейбусів (м. Луцьк, Україна)

2007

Початок виробництва автобусів «Богдан» туристичного класу

Експорт автобусів в країни СНД та ближнього зарубіжжя вже складає 50% від обсягів виробництва

2006

Корпорація «Богдан» (Україна), Isuzu Motors Limited (Японія) та Sojitz Corporation (Японія) підписали трьохсторонній договір про створення спільного підприємства

Відкриття першої черги автобусного виробництва у Луцьку

2005

Шляхом добровільного об’єднання 20 юридичних осіб заснована корпорація «Богдан»

2004

Підписання генеральної угоди з Isuzu Motors Limited (Японія) про використання бренду Isuzu на автобусах українського виробництва для зовнішніх ринків

2003

Розпочато експорт автобусів «Богдан»

2000

Початок виробництва легкових авто з машинокомплектів Волзького автомобільного заводу

Придбання Луцького автомобільного заводу

1999

Випуск першого автобусу «Богдан» малого класу

Підписання угоди про дистрибуцію автомобілів Hyundai в Україні

1998

Придбання Черкаського авторемонтного заводу (в подальшому ВАТ «Черкаський автобус»)

Будівництво і відкриття першого автоцентру для роздрібних продажів та сервісного обслуговування легкових авто (м. Київ, Україна)

1996

Початок продажів автомобілів КIA в Україні

1992

Зародження бізнесу. Початок продажів автомобілів ГАЗ, Волга, Іж, Москвич, УАЗ