This version of the page http://www.onix.ua/ua/designing/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-17. The original page over time could change.
Проектування сайту. м. Кіровоград - Інтернет-компания Онікс

Оникс интернет-компания

Створення сайтів

Професійний дизайн

Розкрутка сайту

Корпоративний сайт
Cтворення інтернет магазинів
Cтворення сайтів
Веб дизайн
Розробка логотипу
Створення фірмового стилю
Аналіз
Проектування
Оптимізація та просування сайту
УКР РУС
Про компанію Онікс
Послуги
Розроблені сайти
Розроблюйте сайти з нами
Відгуки про створені сайти
Статті
Замовити розробку сайту

Професійні консультації

Усе просто. Зателефонуйте по телефону 066-720-55-27 або (0522) 36-11-72.

Поставте запитання менеджеру і отримайте відповідь!

Або зайдіть до нас в офіс за адресою:

вул. Тимірязєва, 76, 8-й поверх м. Кіровоград.


Реєстрація доменов і хостинг для сайта

Ми з задоволенням допоможемо Вам у виборі назви для сайта, зареєструємо його і виберемо оптимально підходящий хостинг.


Вакансії

У зв'язку з розширенням нашої інтернет-компанії ми запрошуємо на роботу нових співробітників.


Проектування

Проектування сайта — це один з найважливіших процесів створення інтернет-представництва. Як говоритися «Сім разів відміряй — один раз відріж». На цьому етапі закладається основа логічної структури сайта.

Процес проектування настає після маркетингового аналізу, виявлення пріоритетних напрямків, визначення основних задач компанії і цілей створюваного сайта.

Тепер необхідно спроектувати найбільш ефективні методи залучення потенційних клієнтів і партнерів, а також зручні інструменти керування можливостями сайта. Після професійного проектування корпоративного сайта, інтернет-магазина або системи автоматизації, замовнику і розробнику в деталях ясно, як буде працювати і виглядати простий сайт чи сама складна система після її створення.

Подібне проектування дозволяє точно оцінити вартість розробки, не роблячи повторної переоцінки, а замовнику одержати саме те, що він очікує.

 

Останні створенні сайти

Сайт
Bosco
 
Сайт
ЧП «Стелс ВГ»
 
Сайт
Компанія «ІЗОПЕН»
 

клієнти про нашу роботу по створенню сайтів

На наш погляд в усій своїй діяльності і в тому числі у створенні сайтів компанія «Онікс» керується в першу чергу критерієм якості. Якісна робота персоналу, якісні технічні інструменти, якісна дизайнерські рішення — ось далеко не повний перелік помічених нами переваг цієї компанії. Для нас, як для представників сектору громадських організацій, якість розробленого сайту є надзвичайно важливою. Адже реально ми можемо конкурувати з державними установами та бізнесовими організаціями лише надаючи більш якісні та доступні послуги. У тому надзвичайно приємно, що наші високі корпоративні стандарти співпали зі стандартами компанії «Онікс». Це позначилося і на розробленому сайті організації, що вже сьогодні став для нас дієвим інформаційним та іміджевим інструментом.

З повагою,
Президент ТО «ТОРО»
Хмара Олексій
В компанії Онікс Ви можете замовити сайт. Створення сайтів будь-якої складності - від розробки сайтів на базі cms до створення інтернет магазинів з інтеграцією платіжних систем. Професійний дизайн розроблених сайтів, фірмовий стиль розроблений нашими дизайнерами зроблять вас помітними та оригінальними. В нас великий досвід віддаленої роботи - створення сайтів в Києві і по всій Україні, а також за кордоном. Ми надаємо весь спектр послуг створення сайтів від проектування до пошукової оптимізації та розкрути сайтів.
Головна | Контакти