This version of the page http://uaz-upi.com/company (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-16. The original page over time could change.
Про компанію | Укравтозапчастина
  • Трактори
  • Сільгосптехніка
  • Спецтехніка
  • Автомобілі
  • Мототехніка
  • Шини та диски
  • Акумуляторні батареї
  • Мастильні матеріали
  • Запасні частини
  • Запасні частини до імпортних автомобілів
  • Реєструватися / Зарегистрироваться
  • Запит нового паролю / Запрос нового пароля
Кошик
ТОВ "УКРАВТОЗАПЧАСТИНА"

Про компанію

Товариство з обмеженою відповідальністю "Укравтозапчастина" є складовою частиною потужної української фінансово-промислової групи компаній "Корпорація "Укрпромінвест".

Засноване в 1995 році ТОВ "Укравтозапчастина" на сьогоднішній день посідає лідируючі позиції на ринках тракторів, сільськогосподарської і спеціалізованої техніки, мототехніки, запасних частин, акумуляторів, шин, дисків, мастильних, експлуатаційних та ремонтних матеріалів.

Товарний каталог підприємства нараховує понад 42 000 найменувань. З провідними виробниками Росії, Білорусі, Чехії, Китаю, Індії діють близько 30 дилерських угод з постачання в Україну товарів оригінального виробництва.

Мережа представництв ТОВ "Укравтозапчастина" складається з 35 філій, працюючих за принципом оптово-роздрібних баз із продажу всього асортименту товарів і надання послуг гарантійно-сервісного обслуговування тракторів і сільськогосподарської техніки.

За роки роботи постійними покупцями ТОВ "Укравтозапчастина" стали підприємства й організації різних галузей: сільгоспвиробники й фермерські господарства, автомагазини, СТО і АТП, підприємства оптової та роздрібної торгівлі, державні та комунальні підприємства. Клієнтська база ТОВ "Укравтозапчастина" - це понад 120 000 корпоративних покупців по всій Україні.

Розташований у Києві головний офіс ТОВ "Укравтозапчастина" включає міжрегіональний складський комплекс загальною площею 20 000 кв.м. Організована єдина автоматизована система обліку та контролю якості товарів, які надходять на склад.

ТОВ "Укравтозапчастина" включає в себе завод з випуску тракторів марки МТЗ по ліцензії ВО "РУП "Мінський тракторний завод" (Республіка Білорусь). За час роботи заводу налагоджений випуск 45 модифікацій тракторів і спецтехніки на їхній базі. Також розпочато виробництво тракторів під власною торгівельною маркою «Кий».

За високу якість і конкурентоспроможність продукції ТОВ "Укравтозапчастина" нагороджувалось відзнаками якості товарів та послуг: "Вища проба", "Європейська якість" і "Кращий товар року". Підприємство визнавалося переможцем загальнонаціонального рейтингу-конкурсу "Кращі підприємства України" в номінації машинобудування, стало "Лідером агропромислового комплексу України", "Лідером галузі" і визнано номінантом загальноукраїнського проекту "Україна транспортна".

ТОВ "Укравтозапчастина" пропонує споживачеві якісний товар, доступний у всіх регіонах України з його гарантією і сервісом.

Новини

02.02.2010
ЗАТ "Алеко-Сервіс" отримало ліцензію від Департаменту ДАІ на здійснення діагностичної перевірки для проходження технічного огляду.
16.11.2009
ТОВ "Укравтозапчастина" взяла учась у VІ Міжнародній агропромисловій виставці "АГРОФОРУМ - 2009", що проходила з 10 по 13 листопада 2009 року в м. Києві.

Споживачам

Запчастини і комплектуючі за зниженими цінами

ТОВ "Укравтозапчастина" проводить розпродаж некондиційних запасних частин та комплектуючих до автомобільної техніки.

Акція для покупців карбюраторів ТМ PEKAR

З грудня 2009 по лютий 2010 діють знижки на карбюратори ТМ PEKAR для автомобілів ВАЗ. Також у подарунок в комплект карбюратора буде безкоштовно вкладений паливний фільтр PEKAR.

Cпеціальна лізингова пропозиція

Компанії "Ленд-ліз" та "Укравтозапчастина" пропонують придбати трактори МТЗ та FOTON, а також сільськогосподарську техніку до них за акціонною програмою "Лізинг сільськогосподарської техніки". Строк лізингу до 2 років, авансовий платіж від 30%, середньорічне здорожчання від 6,1% до 12,5%. Фінансування в гривні.