This version of the page http://www.malakava.com.ua/article/9346 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-16. The original page over time could change.
Коли ріжуть свиню – це чесно та перспективно! Коли міняють владу - це раціонально! | MALAKAVA.COM

Коли ріжуть свиню – це чесно та перспективно! Коли міняють владу - це раціонально!


Вчора зранку, коли готувався до заколювання свинки, прийшла мені напрочуд цікава думка, якою спішу з вами, шановні читачі мого блогу, поділитися…
Отже, «Кондолізі», прозваній так мамою за коротку рийку і нестримне бажання з біленької стати чорненькою, пощастило із днем ритуального вбивства, - гарна сонячна погода, пощастило їй і з різником –лагідний та благий чоловік, хоча і не професіональний свин-кілер, пощастило і з способом смерті – не від старості чи від свинячого грипу, а від гострого леза, у розквіті свинських сил, тобто у 8 місяців…
Порівняв я «Кондолізу» із нашою нещасною Владою, місцевою та державною – шкода їй «кров пускати», але ж коли на користь громаді, то чому би і ні? Хіба влада не стає адекватнішою, коли пам`ятає про «Час Ікс», як холодне і блискуче лезо розсуне дозрілу для вбивства гарячу плоть і переріже горлянку? Хіба не корисно частіше робити ротації у владні шляхом зміни «команд» внаслідок виборів, вчасних і дочасних? Тому і треба до влади відноситися як до свині та свинини – філософськи та з гумором, примруженим оком. Контролюючим оком опозиції – тоді всім буде від того краще…
Тоді всі ці конкурси краси, тріумфи та фестини нормально сприйматимуться як бажання влади-клоунади сховатися за цією «мішурою», аби не робити реальних справ – капітально ремонтувати дороги, реформувати ЖЕКи та багаточисельні підрозділи «Білого дому» і т.д. Влада шанує тих, хто може її «зарізати» шляхом недопущення у наступну каденцію. Ми, громада, маємо у руках цей «свиноріз», а тому вірю, що влучно ним скористаємося.

І знову я згадав, що клоуни повторно можуть очолити територіальні громади через недолугу однотурову систему голосування! Аж в душі похололо…
Та все буде добре – вітаю із цим щасливим весняним днем!

І трохи лірики в тему...

За віконцем весна розквітала

Небо повнилось першим дощем.

Я стояв і нарізував сало

Величезним кухонним ножем

Ніж ходив у руках методично

І чомусь пригадалось мені

Безневинне таке й симпатичне

Ніжне тіло тієї свині

Пролетіло життя мов хвилина

Добрим словом ніхто не зігрів,

Що ти бачила, бідна скотина,

Лиш корито та засраний хлів.

І тоді, мов обрікши на муки,

Хтось встромив в твоє серце ножа

Ти збагнула, що люди тварюки,

І твоя відлетіла душа.

Ти далеко тепер, моя бджілко,

У своїм, у свинячім раю,

Я ж на кухні сиджу,

П'ю горілку

І тебе потихеньку жую.

Я не злодій, не кат, не злочинець.

В мене друзі, робота, сім'я,

Та який же я, бл…, українець

Якщо сала не їстиму я.

Коментарі

ууу...це вже

ууу...це вже шиза.... і з картинками "криза жанру"

Вельмишановна


Вельмишановна УУУУ! Ви мені відразу ж сподобалися, вже навіть одним тільки (зареєстрованим для обсирону) ніком! Я у Вас закохався - шкода, що Ваше весняне загострення швидко пройде і вже за місяць-півтора Ви будете нормальною, часом аж занудною жіночкою, із своїми проблємками та справами, - можливо навіть, що чоловіки у Вашому оточенні так і не захочуть, аби Ваші проблєми ставали їхніми... Але життя продовжується - пишіть і Вам буде счастіє!
А які би Ви хотіли замовити картинки - в мене є всякі... Може "мазо" чи "зоо"? А може щось у стилі "зомбі"? Якщо у Вас, таємнича Незнайомка із протяжним стогнучо-скаженим ніком У-У-У-У, є якісь окремі делікатні замовлення (але тільки щодо картинок!) , тоді на мило... Здєлаєм! Бо ж казкова весна скоро закінчиться, думаю, що і Ваше томне загострення теж, - тож поспішайте!

Руслан, ти ж

Руслан, ти ж мудрий чоловік, нащо ти на цю гамнярку пишиш? Ти цим самим себе сам принижуєш. Невже ти не можеш собі зареєструвати блог на Blogspot? Так, я також відвідую цей сайт, але він мене просто цікавить, як книжечка анекдотів, яка стоїть на столі, і в вільний час, коли ти ні про що серйозне не хочеш думати, ти її відкриваєш, читаєш і перемикаєшся. Але позитив цього сайту в тому, що після прочитання я починаю усвідомлювати, що я вартую значно більше в порівнянні з іншими. Пишучи сюди, ти просто себе принизуєш на рівень вульгарщини і невихованості. Так, мера слід критикувати, але це можна робити вишукано, з інтелектом.

Вибачте за

Вибачте за помилку не "пишиш", а "пишеш"

Пане Гість!


Пане Гість! Роблю для Вас виняток, бо загалом не реагую на незареєстровані ніки. Але, зважаючи на конструктив Вашого поста і цікаву пролему, - відповім, як завжди, щиро!
Отже, за порядком:
1. Про блог на малійкаві - я завів собі на ЖЖ блог три місяці тому, дуже часто туди заходжу, переглядаю стрічку друзів, але мало дописую, бо з Франківська там у мене мало друзів і про Анчоуса їм не цікаво. На малійкаві у мене перший у житті блог, можна порівняти із тим, як ми всі відносимося до того, хто чи що вперше ;-) ... Я не маю жодного впливу на редакційну політику, не знаю нікого із цих журналістів, але цим воно і цікаво, бо пишу я не за гроші чи з робочого примусу, а за бажанням, - тому це мені прикольно! Повірте, як тільки буде найменший натяк на якусь цензуру - я перестану навіть на цей сайт заходити...

2. Про анекдотичність малоїкави: це вже на любителя, шановний (на), мені наприклад подобається починати день з анекдот.ру, - тоді я реалістичніше сприймаю новинні чи політичні сайти, які я змушений щодня переглядати і підчитувати. Вам теж рекомендую, аби не поїхати мозгами, розпочинати свій день із чогось легшого. Вже сама назва "малакава" натякає на короткотривалість та відповідний формат, а для поважних новин є і поважні сайти, куди не заходять студіки та домогосподарки, а тільки серйозні аналітики чи держслужбовці - усі чотири, і то щодня. А масове - воно завжди "жовтіше", нічого не поробиш... Мені теж не подобається стільки фоток курвів на головній сторінці малакави, але мабуть відвідувачам сайту подобається? Тому не потрібно саме цей сайт називати гамняркою - "нє стрєляйтє в піаніста - как умєєт, так іграєт!".

3.Стосовно вишуканої та інтелектуальної критики мера: я теж у свої роки (прожив вже пів-життя) побачив різне, але у чому твердо переконався, вже на власному досвіді, що не можна до рагуля підходити із інтелігентно-вишуканими мірками! Інтелігентно - виключно до інтелігентів! Рагулі, навіть із красивою зачіскою чи невинними очима, того тільки й чекають - вони заряджаються, як енергетичні вампіри, від "ботаніків" і хлюпіків-тілігєнтів, які дуже розумні та ерудовані, проте цнотливо розгублюються, коли їх у грубій формі рагулі насилують (морально-інтелектуально!)... До бика, до рагуля слід підходити інакше, бо бик по своїй бичачій натурі визнає тільки бичачу силу і тільки на неї реагує! На те він і БИК! Моя ж "делікатна" і невимушена форма співпраці з владним рагулізмом підтверджує, що на мої акції реагують - і правильно роблять! Опозиційний тиск на бика у владі згодом може зробити щось путнє... Усе йде до кращого, конектінг піпл!

На завершення хочу привітати Вас із Днем Франківська - який би він зараз залатано-загаджений не виглядав, які би владні клоуни зараз його не насилували - все-одно ми виживемо, бо франківці - кращі люди в світі! Святкуймо, бо ми того варті!!!

маленьке прохання на майбутнє - зареєструйтесь, пліз-з-з! ;)

kocaba molodec. Chydak vse

kocaba molodec. Chydak vse pravulno robut, tak treba z tumu xto ne vukonye obicyanok. Ya guvy v polchi dymaete tyt po inshomy? Tak trumatu.

я чоловік

я чоловік взагаліто,ЛОЛ! а щодо " уууу" - воно вживалось для підсилення моїх переживань, які у мене виникли під час читання останнього посту у блозі вашого...

типу "уууу" = тут вже клініка...нічого не поробиш

Велмишановний


Велмишановний УУУУ-приколіст! Вибач, друже, що сприйняв Твої істеричні нотки у попередньому коментарі за жіночі - ну бо вже ду-у-уже істеричні... І про клініку Ти якось приречено написав... Тримайся, друже! Ну нічого страшного - буває істерія і в чоловіків, криза ж надворі! "І вас вилєчім: алкаголікі - ето наш профіль"...
В інших, бачиш, - ще гірше, почитай нижній розлогий коментар від чергового незареєстрованого "гостя" і зрозумієш, як був правий старенький Фройд: кому про що болить, той про те і говорить. Мені болить і я пишу у блозі про знасилуваний шарагою варягів-неуків та клептоманів Франківськ, про ганьбу за теперішній стан міської господарки, а деяким про картинки розходиться... Фотки я ж бо спецом для неграмотних вивішую, аби відвідуваність сайту піднімали - адже деколи навіть неграмотний агресивний дебіл може стати у пригоді, хоч лічильний сайту підніме.

Отже, шановний УУУУ - весна закінчиться і все буде добре, ще раз вибач, що переплутав Твою істерію із жіночою...

Ей

Ей дурік,Коцаба, ти давай весь свій збочений архівчик своїх аматорських малюночків закинь сюди, а ми тут всі дружно поржемо і на тому фініш.
Ти просто хочеш здатись одночасно дотепним інтелектуалом, але ти явно лаханувся .
А що стосується особистого, мабуть, у тебе самого життя не склалося, то не думай , що воно таке у всіх, зокрема у гостя під ніком "УУУУУ" .Ти не хвилюйся,і у тебе все буде добре, просто вийди на вулицю, вдихни свіжого повітря , а не туманій на цьому тупому сайті. А тут гляди і до тебе справжня весна прийде, а з ним і кохання, і здоровий секс, якого тобі ,бачу, так бракує.

Ну насправді,

Ну насправді, щодо питань господарки і тому подібного потрібно спершу розглянути фінансові питання... Друзі, з чого бере наповнення місцевий бюджет? Правильно, з місцевих податків! А оскільки величезна кількість підприємців міста якщо не припинила ОФІЦІЙНУ діяльність, то скоротила до мінімуму внески в бюджет, адже більша частина підприємців у кредитах і при тому у доларових... Це лише один аспект... Як помічено державні працівники, такі як лікарі, вчителі і т.д. отримують зарплату, а це знову ж місцевий бюджет. то що краще - красу наводити чи людям зарплатню платити? Як би не було усе впирається у гроші... зовнішні джерела фінансування, тобто інвестори, зараз зайняті своїми проблемами, тому звідти кошти не надходять. Внутрішнє фінансування на мінімумі! Що робити? Сіяти паніку серед населення?
Пана Анушкевичуса не варто поносити... Людина у досить складний час опинилась на відповідальній посаді... чи зможете ви справитись краще?

Шановна пані


Шановна пані Олю-Стерва! Стосовно надходжень до місцевого бюджету, відповім коротко і з свіженьким прикладом - вчора проїжджав Луцьком. Теж муніципальні дороги, теж нормальна зачіска у мера, теж формується кошторис ремонту доріг із транспортного збору... Але ж там дійсно Дороги, а не Танкодром! Я не відаю, чи зустрічався мер Луцька із скількома численними повноважними послами, як наш балабол Анушкевичус, але чомусь дороги там добрі... Не маю якоїсь ненависті до "Балтійця", але ж болить за сплюндрований Франківськ. А Вас хіба ні? Будьмо чесні...