This version of the page http://www.malakava.com.ua/article/9312 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-16. The original page over time could change.
Cнятине мій?...невже це ти.... | MALAKAVA.COM

Cнятине мій?...невже це ти....

Ті Снятинчани, які живуть в інших містах України особливо помічають наскільки жахливо господарює містом нинішній мер. Складається враження, що окрім набирання ваги, розпродажу центральних частин міста, продажу старих історичних склепів на міському кладовищі та тупої демагогії він не здатен ні на що...

Це дуже образливо, адже якщо подивитись на такі міста, як Яремче, Надвірна, Коломия, Долина - вони мають набагато ошатніший та акуратніший вигляд. Снятин завжди був величним, інтелегентним, багатонаціональним, культурним містом. Коли дивишся сьогодні на те місто, в якому виріс... трохи боляче робиться за місто мого дитинства: за скверик позаду РБК, за парк, за скверик перед пожарною, який потроху знищують, за кінотеатр, за автостанцію (найстрашнішу у всій Західній Україні, напевно), за музеї наші, за страшнючу новорічну ялинку, аналога якій по своїй страшності я ще не бачила... , за забичені бари, за кіоски на шкільній алейці, за мясний кіоск за 2 метри від грандіозної мусорки, за гральні автомати прямо навпроти школи (а якже закон України...), за друкарню, за будинок школяра в жахливому стані, за запущену музичну, та за захаращене єврейське кладовище (вхід неофіційний завалено сміттям, перед "офіційним" люди абсолютно холоднокровно вирощують картопельку, оточену хрестами і плитами, м-м-м-ням-ням..).... За дороги вже й мовчу. Все одно ця біда спільна для всіх українців і росіян. То чому ж "у руля" нашого міста стоїть бидло, яке нічого не робить, лише краде, наживається, краде, наживається....

До чого я веду. Давайте не будемо байдужими і врешті решт будемо намагатися щось змінити на краще. А інструментарій для цього є. Пропоную Вам відсилати свої замітки та новини, які допоможуть розкрити незаконну діяльність мера та просто привернуть увагу до його бездіяльності. Кожен матеріал, бажано прикріпляти фотографією (особисто я пожалкувала, що не мала фотоапарату, коли йшла з кошичком до церкви біля магазину "Явір" попри купи розкиданого сміття.. ще такого я не бачила). Ці новини будуть регулярно вивішуватись на Івано-Франківському новинному порталі MALAKAVA.COM.UA . Я знаю, працівників сайту, їм дійсно небайдуже, тому вони обов’язково опублікують матеріали. Редакція сайту не боїться висвітлювати справжні події та критикувати владу, якщо та працює погано, тож вони допоможуть райцентрам теж боротись з "бєспрєдєлом".. Матеріали надсилайте на редакційну пошту editor@malakava.com або olga@kffa.info.
НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ ДО МІСТА В ЯКОМУ ЖИВЕШ, ЯК СВИНЯ!

Коментарі

Мені здається,

Мені здається, що афтору потрібно набрати в рот гімна і плюватись в Мера!
Що в принципу, вона і робить, називаючи "бидлом" владу.

Ти бач, яка сцуко!

НЕ БУДЬ

НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ ДО МІСТА В ЯКОМУ ЖИВЕШ, ЯК СВИНЯ!
Ну, то живіть, як люди. І пишіть не як свині. Може тоді й місто стане кращим.

...инициатива

...инициатива наказуема...

Дуже приємно, що ці нотатки за годину свого існування на сайті знайшли відгук у чиїхось душах! А вже який той відгук, то напевно залежить від того, які ті душі... Але я не про те! Давайте Ви, шановні теперішні аноніми та майбутні, будете конкретно вказувати на плюси у владі Беци і тоді зможемо тримати конструктивний діалог.
Шановні, вкажіть на відверту (чи навіть прикриту) брехню в моїх записах! Буду вдячна, в такому разі.
А на рахунок свиней... Я не можу писати, як ці тварини, тому що за відсутністю пальців вони не можуть писати, бідолашні.. Тому і ви робіть так само, якщо замість рук - ратиці! Цьом!

Спочатку

Спочатку поправ пост - викинь з тексту русизми... "мусорка і пожарна" - жахливо звучить.
Мешканці Снєтина заслуговують на ту владу яку вони мають і забичені бари і срань Божа замість ялинки це дзеркальне відображення Снєтинців, це те на що ви заслуговуєте...

...инициатива

...инициатива наказуема..

"срань Божа" звучить значно краще.... )))))))))))))

Якщо для тебе, Павло, існує місто СнЄтин, тоді приблизно здогадуюсь звідки ти.

Русизмами говорила, говорю і говорити буду!!! Але якби цей фактор міг якось вплинути на добробут Снятина, то обов'язково виправилася б!

Ау! Ми про мера, про владу, про місто, а не про особистість автора. Викидатиму з блогу на хрен за коменти, які не стосуються теми. Критика - це добре, але ж КОНСТРУКТИВНА!

і ще... прошу не забувати, що спілкуєтесь з жінкою!

...инициатива

...инициатива наказуема...

Хоча, Павло, доля правди в твоїх словах таки є... Якби люди, мешканці Снятина, змінили трішки власний світогляд і не загажували своє місто і справді було би набагато краще!

Ось про те і

Ось про те і кажу. Як думали так і маємо, як голосували так і маємо...

Pidtrumyu Olgy na vsi 100%,

Pidtrumyu Olgy na vsi 100%, hocha ne juvy v misti yje 5 rokiv, ce diysno jahluvo...Kolu pruijdjau v gosti, zdaetsya nibu v mysoroprovodi gylyau yak "Mushka Rattatyl". MOlodec'.........

...инициатива

...инициатива наказуема...

Коли в Снятині обирали цього мера я запитувала у друзів та знайомих, чому вони зробили той чи інший вибір: відповідь у 90% одна - сусід, знайомий, вчив мене колись.... Що додати???

Чисто не там, де

Чисто не там, де прибирають, а там , де не смітять.Невже мер сам забруднив ваше місто????
Мабуть, всім гуртом потрібно організуватись, молодь залучити...А чи у славному Снятині нема молодіжних організацій, які вміють не тільки писати, а й робити добрі справи?

...инициатива

...инициатива наказуема...
Чудовий коментар! Дуже дякую зі свого боку шановному Гостю. Абсолютно правильно, що необхідно залучати молодь, створити молодіжні організації в Снятині. Але на жаль, коли живеш за 120 км і тільки зрідка приїжджаєш в гості - це важко організувати самому.. Тому зі свого боку обіцяю посприяти вирішенню такого питання, налагодити звязки з теперішньою снятинською молоддю і відповідно їх потенційними наставниками і дати рух справі.. Але чи дасть воно свої плоди?... Поживем-побачим, надіятимусь на краще.

А стосовно мера.. Звісно, він навіть якби дуже захотів не зміг би засмітити власноруч все місто. Тут справді люди самі багато в чому винні. Але ж поприбирати належним чином місто перед Паскою - невже це не його парафія? А також все те, про що я вже писала вище.. А якщо все повинні власноруч робити, ремонтувати, НЕ продавати і відновлювати самі мешканці, то навіщо тоді таке керіваництво взагалі? Тоді логічніше було б Снятин перетворити на комуну, чи то пак колгосп.. Але, ж і тут треба обирати голову.... Замкнене коло, виходить?

От бачите,

От бачите, вельмишановна Олю, не обов"язково обзивати, ображати когось бидлом, матюкатись на владу, щоб прийняти правильне рішення і накреслити плани для скасування проблеми. Не забувайте,будь ласка, що агресія викликає агресію. Тільки твереза свідомість, розуміння, взаєморозуміня, пошук консенсусу і ВЛАСНИЙ приклад змінять ситуацію на краще.
п.с.А щоб я не була анонімом, то скажу, що називаюсь Світлана))
Хай вам щастить!

Моя агресія

Моя агресія просто плазує перед вашою демагогією, шановна Світлано! Не забувайте, що не було б цього блогу, не було б і цього Вашого коментаря. Чемність та праведність ніколи не були моїми сильними сторонами. А шум навколо цього питання підіймати треба, бо інакше снятинчани взагалі будуть думати, що то Божа роса їм в очі падає.
Хай щастить і Вам!

Ну шо сказати-

Ну шо сказати- незнаю як там в Снятині, але мабуть таки хреново- бо знаю як у нас в Тлумачі, бардак ще той, в міській раді сидять гандони депутати від кончеНОЇ БЮТ тільки розподіляють територію, а на все інше їм наплювати. А мер гандон ще той!