This version of the page http://www.malakava.com.ua/article/9271 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-16. The original page over time could change.
Увага-увага! Пилові бурі насуваються на Франківськ!!! | MALAKAVA.COM

Увага-увага! Пилові бурі насуваються на Франківськ!!!

Знову передають на сьогодні сильний вітер, знову справжні піщано-пилові урагани пронесуть чистим і охайним колись Станіславовом туберкульозні палички, обгортки від прокладок, невимовний сморід та дрібне сміття… Але, на жаль, не в зуби нашому Нарцисові та його набундюченим заступникам, а щирим і невинним діточкам у легені…
Діти ж бо не розуміються у тонкощах міської господарки: чому сотні власників забудівельних майданчиків міста «забили болт» на Чудо-мера разом із його «політично відповідальним» міськвиконкомом і не прибирають дороги біля своїх «в`їздів-виїздів»… Чому сміття і болото з будмайданчиків, яке безкарно перекочувало на комунальні дороги (чи може когось оштрафувала інспекція з благоустрою?), зараз забруднює нас, наші будинки, наші квітники і наше вбрання?! Замість того, щоби пару гривень дати на функціонування прибиральних і поливальних комунальних спецмашин, про існування яких теперішня україно-балтійська владна команда забула начисто – вони, забудівельники, стібаються і знущаються над цим мером-посміховиськом. А той з переляку розпочав якусь передвиборчу кампанію, потроївши піар-заходи і подвоївши кількість «стрибаючих велосипедистів» біля озера… Нещасний…

P.S. Але зате має дуже файну зачіску!

Коментарі

ну от, Коцаба

ну от, Коцаба поняв шо тут він може реально пропіаритись і кожен день буде поновлення по блогу пихати. але зауважте - піариться він реально за картинками, бо брєд якій він несе в тексті навіть до кінця читати не хочеться! я наприклад не зміг) пане Кацаба, зробіть краще розділ "фотогалерея", і просто туди вішайте фотки, незнаю, де ви їх відриваєте, але вони хоч стьобні! одне прошу НІЧОГО НЕ ПИШІТЬ!

Вельмишановний

Вельмишановний пане Хромех! Я картинки розміщую для тих, хто не вміє читати усі букви, тому насолоджуйтеся хто чим може... Текстовку ж я пишу для вищої категорії, - для тих, які бачуть, у ЩО перетворився наш рідний Станиславів, але також і для тих, хто змушений смердіти коментами-какашками, будучи при цьому нормальною проте підневільною людиною... Наступна стадія розвитку для такої категорії - громадянин, чесний громадянин. Бажаю швидше дорости до цієї стадії соціального розвитку!

Руля, харош

Руля, харош боянчеґи постити! :) Як діти малі, чесслово

це напевно

це напевно п.Руслан на такому їздить))

Шановна йуа!

Шановна йуа! Бажаю Вам гарного святкового настрою та весело провести пєрвоє мая! Повідомляю, що я їжджу на скутері Мустанг-150, зареєстрованому згідно чинного законодавства, а права я теж на категорію А перездав.

Мені здається,

Мені здається, що своїми коментарями ви ще більше Коцабі рейтингу додаєте.
А він до речі дуже правильний чудак, я на власній шкурі це відчув коли він начальником рибінспекції був.
За гроші ви з ним ніколи не домовитись хіба що Ви праві.

пане Андрію!

пане Андрію! Дякую за підтримку, але одне до Вас прохання - повідомляйте про немічну владу і клоуна-мера де тільки можна, усім своїм близьким і знайомим, бо дійсно є небезпека, що у Києві Льоню-космонавта переоберуть, а в нас - укро-балтійського Нарциса! Треба волати усім чесним і усюди, що при владі - некомпетентні аморальні базіки-злодії!!!

Засмердів

Засмердів собою весь сайт.

Клоун Кацапа

Клоун Кацапа розказує про клоуна мера.
Кацапа, бери ммера за руку і пиздуйте обоє нахєр з міста.

Добродію


Добродію Марцин! Дивуюся знову і знову інтелектуальній насиченості Ваших коментів. Продовжуйте...

на першому

на першому малюнку щось не державною мовою написано...

ПС: Не дивуюсь тупості твої постів. Можеш далі не продовжувати.

пане Марцин!


пане Марцин! Нудно з Вами... Дуже, напрочуд тупі коменти - може все-таки щось про пилюку і бруд у Франківську обговоримо, чи Ви не згідні з моїм дописом? А про державну мову - то не мій формат, я є українцем "по замовчуванню"....

Складається

Складається враження що позамовчуванню ти далбайоб.

Фотки класні!

Фотки класні! Продовжуй!

подонки...

подонки...

Да! А всё-таки

Да! А всё-таки для выражения мысли и чувства (если таковы вообще имеются в наличии) потребовался ВЕЛИКИЙ, МОГУЧИЙ, ПРЕКРАССНЫЙ РУССКИЙ ЯЗЫК!!! (имеется ввиду надписи к фотографиям). Браво, Коцаба!

вельмишановний


вельмишановний Молоток! Не маю нічого проти того, що Ви висловлюєте свої думки російською - таких у нас пів-України (нажаль). Я розумію і російську, тому пишіть собі недержавною мовою, можна ще англійською чи польською...
А фотки ж взяті в основному з російських сайтів, тому і підписи відповідні - насолоджуйтеся "високим" інтернет-мистецтвом!