This version of the page http://www.malakava.com.ua/article/9228 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-16. The original page over time could change.
Ех блоги-блоги, нещасні франківські дороги… | MALAKAVA.COM

Ех блоги-блоги, нещасні франківські дороги…

Осанна! Чудо! Людоньки – чудо з чудес! Вау!
Вловив зранку добряче призабутий запах бітуму… Супер-пупер, настрій від цього майже аромату покращився, хоч я і не токсикоман. Свято прийшло! Тут вже хочу похвалити нашого трудяжку-роботоголіка Віктора Андрусовича… Критика критикою, але якщо почали врешті-решт заліплювати асфальтом дірки на вул.Кармелюка, де я мешкаю – це швидше всього завдяки побажанням мера Анушкевичуса, а не наперекір йому? Опозиційне щире спасибі кєровнику «політично відповідального» міськвиконкому, справжньому другові обдарованих дітей і фізкультурників!
Хоча, хто зна – капремонтом першої (і єдиної донедавна!) злощасної вул. Короля Данила розпочалася піар-кампанія нашого симпотного «балтійського експресу», який не втомлювався навіть після початку ремонтних робіт повторювати, що вулицю, де він мешкає, ремонтуватиме в останню чергу, - бо він буцім-то мер усього міста, а не тільки «Бульведеру»… Ніхто ж не знав, що він обіцяв тільки одну дорогу поремонтувати. Аж теперішній рік Андрюсовачич назвав Роком Доріг, тобто як мінімум – планує поремонтувати дві дороги.
Пощастило мені, бо ж нарешті засипали трохи ямки і на моїй злощасно-нещасній вул.Кармелюка, що примикає до вулиці К.Данила, яку ощасливив своїм проживанням колишній мешканець Шепетівки Віктор, син Андрюса Анушкевичуса. Супер! А може ремонтують через те, що я там проживаю? Все-одно приємно, дякую! Блоги писатиму – дороги ремонтуватимуть, гаразд. Мах на мах!
Я вже навіть не хочу згадувати, грішним ділом, передвиборчі листівочки симпатичного Патрійота (з вел-и-и-и-и-кої літери!), де він клявся не робити ніколи «ямковий» ремонт, а тільки капітальний, бо «ямковий», з його слів – це неефективно, це суцільне злодійство та розкрадання нещасного міського бюджету… Звідкілясь патрійот-нарцис у тій листівці навіть підрахував, що водії міста витрачають на ремонт своїх автівок щорічно 13 млн. 200 тис. гривень (чортова дюжина!), а ми капітально відремонтуємо ці дороги і гроші залишуться у кишенях. Справжнісінький Підрахуй, бо ж не сказав, у чиїх кишенях!
Нічого страшного, вельмишановний Андрюсович - усі городяни хотіли би розкішно жити-поживати і в Монако відпочивати! Я Вас розумію,- так мало часу мером-шоуменом підробляти залишилося… А ще ж не зустрічався наш професійний піарщик із послами Гондурасу і Гваделупи. Якось перед ними незручно…
Така вже вона доля Опозиції, що хвалить-хвалить владу, та не захвалює: змушений пригадати нашому скромному Андрюсовичу, що його попередник Зіновій Шкутяк, який чомусь жодного разу не піарився на коштовних для міста тріумфах-балах-карнавалах, як дехто, і не оголошував на щотижневих зомбувальних телевиступах про спеціальні Роки Доріг чи Роки медицин, а просто і методично, дорога за дорогою, капітально відремонтував за тотожний термін понад два десятки вулиць Станіславова… Як колись хтось казав – не словом єдиним, а ділом! Нічого страшного – початок покладено з вул.Короля Данила, вже зроблено половину вул.Матейки, ось і у мене під будинком ямки засипають… Не відразу ж Караганда будувалася.
Пригадую, була у міськраді попереднього скликання така ж одноіменна депутатська групка «Не словом, а ділом!» ( в народі «ні словом, ні ділом!»), очолювана теперішнім швейцаром численних галицьких балів - ну до чого ж криклива та бездоказова! Тепер би на них казали «попу-лісти» - чи то кудись лізти чи щось лизати, корінь слова двоякий… Але чомусь з тієї групки потім у виборчий блок «За Анушкевича!» ніхто з них не потрапив – дорого було, мабуть…
Знову похвалю нашого красунчика-мера, що таки взявся за підсипання асфальту в ямки, причому не в дощову погоду чи в калабані засипали, як восени, а в суху сонячну погоду! Парадокс, але приємно! Дякуємо, дорогий (навіть дуже дорогий – для міського бюджету!) наш прикарпатський Андрюсович! Маємо скромну надію, що вже цей асфальт не зійде разом із снігом, як осінній, а протримається хоча б до урочистого завершення проголошеного Вами Року Доріг. Осанна! Чудово, правда?

«Ех, да-ро-гі, пиль д-а-а ту-у-ман,-
Халада, трєвогі да стєпной бурьян»

Так протяжно та жалібно співали колись у запиленій та забутій Богом і людьми Шепетівці, звідкіля малий Віктор Анушкевичус із фанерним чемоданом виїжджав поступати до інституту в своє перше у житті місто, - європейське, ошатне, елегантне та культурне місто Івано-Франківськ. Чи мріяв він тоді, що стане колись завдяки зачісці та брехливим обіцянкам-цяцянкам його всевладним шоу-господарем?
Маємо маленьку надію, що після цього «владарювання» нам, корінним городянам, не гидко буде виходити на вулиці чи у сквери міста, навіть після безчинства, головотяпства та безгосподарництва теперішніх «варягів-варварів»… Хто сказав, що биків і рагулів?! Не наговорюйте… Нормально здалеку вони виглядають – усі в краватках…

P.S. Мав потребу щойно пройтися підремонтованою вулицею Кармелюка (вигулював пса), то змушений зазначити, що хвалебні слова мерові Анушкевичусові радикально забираю назад… Які все-таки партачі ці дорожники, справжнісінькі халявщики та марнотратники! Ось де дійсно викинули гроші у пилюку - фестиваль продовжується, шоу маст гоу он! Казли!!! Мерзотники!!! Бігом усі на галицькі бали, рагулі-халамидники!
А може це працівники ДАІ, що згідно новітнього розпорядження Головного Розпорядника усіх галицьких балів, зобов`язані контролювати якість виконання дорожнього ремонту, - може вони всі зайшли в запій? Не вірю, щоби всі, хтось би мав залишитися біля чудо-дорожників. Солоно на душі, як від балтійського анчоуса в роті… Сумно…

Аби якось розвеселитися, приліпив пазітіфф - чувачка з галицького балу... Все буде добре!

Коментарі

Геть здурів

Геть здурів хлопець...

Кацапа

Кацапа їбанувся бідолашний.

Це точно.

Це точно.

бачу, що

бачу, що картинки усім сподобалися - навіть тим бідакам, хто змушений додавати злі коменти "по роботі"...
Це добре. Наступного разу фоток буду давати більше! Нагадую анонімним - реєструйтесь і буду відповідати кожному, а так - дрочіть втіхаря... Присуджую вам ось таку бронзову медалю ;)

КАКЦАПа, ти поц,

КАКЦАПа, ти поц, коментарі пишуть не по роботі а по твому діагнозі.

Вельмишановний

Вельмишановний пане Марцин! Дякую і за такі слова, значить правдиве моє слово зачепило кращі струни у Вашій, пане Марцин, душі... А добрі струни є у кожного, просто хтось із примусу зобов`язаний ще смердючі коментарі-какашки після себе залишати - розумію усе, тим більше виробничу необхідність! Нормальні люди навесні у гарну погоду просто почитають блог, посміються із прикольних картинок і йдуть далі своїми справами займатися, а дехто змушений ще якоюсь фігньою займатися, тіпа коментувати... Щасти Вам!

а ти "тіпа"

а ти "тіпа" далбайоб???

Треба просто не

Треба просто не коментувати його маячню. Хай пише. Попустіться :-)

ну ти й клоун,

ну ти й клоун, чоловіче, страшно уявити які світлини будуть у наступному твоєму пості!

Міндюк, той що

Міндюк, той що не Юра! Лічно для Тєбья це фотка Твоєї майбутньої...

Не, фотки

Не, фотки прикольные! Но, на счет сравнения Ануша со Шкутяком, то теперешний просто слишком уж распиарился не там, где надо, а прошлый сидел себе, спокойно работал, тихо подворовывал, решал вопросики разные, раз в год поздравлял молодежь с праздником. И выглядело это все очень серьйозно и достойно вроде-бы.

пане Dzhiu! Але ж і

пане Dzhiu! Але ж і нік Ви собі вибрали, язика вломати можна... Шкутяк взагалі піаритися не вмів - в цьому його був мінус, а от тоді ніхто не питав, яким чином формував він свою гарантовану більшість у міськраді - головне, що він ту більшість мав! І при цьому не випєндрювався, а пахав! А це Чудо не має ні рейтингу, ні більшості, ні професіоналізму, а нагліє, як дітвак. Тому його вжучать згодом усі разом, навіть теперішні компаньйони!

Ну тепер то ти

Ну тепер то ти за гроші Соловя Шкутяка нормально розкрутиш.
Ти ж бравий пиздобол, Троцький відпочиває в порівнянні з тобою але доля у вас буде однакова.

парніша Марцин!

парніша Марцин! Ох, Твої слова - та до Божих вух... І як би в них ці гроші виманити? Порадь, якщо знаєш....
Марцин, а Ти затятий - навіть у неробочий час мене своїми бздливими коментами мочиш - похвально, заробляй, я не гордий! Добраніч, красавчік.

Не прикидайся

Не прикидайся що не знаєш, тобі не перший раз раком стояти. і тебе ще не раз раком поставлять.

Марцин, тримай

Марцин, тримай медалю...

Соловей з тобою

Соловей з тобою такими медалями розплатився а ти їх всім потім спихаєш. Ну ти і гнида.

два дуріка -

два дуріка - Коцаба і Марцин.

Є ще Міндюк,

Є ще Міндюк, Соловей, Яцишин.. тих поців і не перерахувати.