This version of the page http://uz.gov.ua/?m=speach.annnnt&lng=ru (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-15. The original page over time could change.
Оголошення та анонси
Всё об УЗИнформацияУслугиСоциальная политикаИнтерактивное общение
Объявления и анонсы
Гостевая книга
Опросы
Конкурс "Назовите выдающегося железнодорожника"
Предложения
Анкеты для пассажиров
Ответы на типичные вопросы
Вопросы-ответы
Продажа и заказ билетов через Интернет

расширенный поиск
Поиск
03680 МСП г.Киев-150, ул.Тверская,5
Вход
Написать веб-мастеру
e-mail: Пресс-центр УЗ
 
 
 
 

Оголошення та анонси

24 лютого 2010 року ДТГО "Південно-Західна залізниця" проводить конкурс по здачі в оренду вагону-ресторану в поїзді №2/1 сполученням Київ-Москва.
Для участі у конкурсі звертайтесь за телефонами: (044) 465-46-85, 465-46-93, або E-mail: lzs@sw.uz.gov.ua


Шановні пані і панове!

«Державна адміністрація залізничного транспорту України «Укрзалізниця» на спростування інформації розміщеної на деяких інтернет ресурсах, щодо проведеної Укрзалізницею процедури визначення провідного оператора з розміщення реклами, яким визнано рекламне агентство "Трансреклама", повідомляє наступне.

Укрзалізницею означені процедури з визначення провідного оператора по розміщенню транзитної реклами за 2009 рік не проводились.

Тому інформація, яка висвітленаРА "Трансреклама"в ЗМІ являється такою, що не відповідає дійсності.

Діяльність Укрзалізниці в галузі реклами спрямована на створення рівних умов для діяльності всіх операторів рекламного ринку. Тому жодних переваг та преференцій, які не відповідають діючому законодавству та внутрішнім положенням залізниць, нікому не надається. Ми завжди орієнтовані на довгострокове співробітництво та плідну співпрацю.

В разі проведення подібних заходів, Укрзалізницею буде попередньо розповсюджена інформація на власному сайті».


З повагою
Мельничук В. В.



Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Проект наказу Міністерства транспорту та зв’язку України «Про затвердження Порядку зміни рівня тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язаних з ними послуги» розроблено на виконання нормативних актів України з політики ціноутворення у сфері вантажних перевезень відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. № 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”.
Проект наказу Міністерства транспорту та зв’язку України «Про затвердження Порядку зміни рівня тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язаних з ними послуги» та аналіз регуляторного впливу опубліковано в бюлетені «Відомості Міністерства транспорту та зв’язку України», а також розміщено на сайтах Міністерства транспорту та зв’язку України (www.mtu.gov.ua) та Державної адміністрації залізничного транспорту України (www.uz.gov.ua).
Зауваження та пропозиції до проекту наказу Мінтрансзв'язку «Про затвердження Порядку зміни рівня тарифів на перевезення вантажів залізничним транспортом у межах України та пов’язаних з ними послуги» приймаються від зацікавлених юридичних та фізичних осіб протягом місяця, в письмовому та електронному вигляді, за адресами: Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва: вул. Арсенальна,9/11, м. Київ, 01011, за факсом (044) 254-43-93 та Державної адміністрації залізничного транспорту України: вул. Тверська, 5, м. Київ -150 03680 Україна, за факсом (044) 465-14-32 або в електронному вигляді за адресою cmt@lotus.uz.gov.ua.

Заступник генерального директора В.В. Чорний


Рейтинг "Видатні залізничники України"

Шановні залізничники, ветерани галузі, молодь!

РЕЙТИНГ по результатам голосування «ВИДАТНІ ЗАЛІЗНИЧНИКИ УКРАЇНИ»

З 5 жовтня відвідувачі сайту могли висловити свою думку щодо обраного Вами претендента лідерів рейтингу за телефонами. Пропонуємо ознайомитись з результатами:

1 Кірпа Георгій Миколайович 84550
2 Вітте Сергій Юлійович 25905
3 Приклонський Віктор Васильович 25246
4 Пучко Олександр Олександрович 19057
5 Конарєв Микола Семенович 18446
6 Олійник Борис Степанович 12417
7 Алімов Анатолій Андрійович 6633
8 Граф Бобринський Володимир Олексійович 3079
9 Кривонос Петро Федорович 1901
10 Верховцов Олександр Аполлонович 1628

З метою увічнення пам’яті залізничників, які зробили значний внесок у розвиток залізничного транспорту, відзначення тих, хто уславився найбільшими здобутками, збереження історичної пам’яті про славні періоди становлення і розвитку сталевих магістралей на території України, а також задля виховання у молоді пошани до минулого галузі і прищеплення їй відчуття корпоративної приналежності, у межах підготовки до відзначення професійного свята — Дня залізничника-2009 — Укрзалізницею разом з редакцією газети «Магістраль» буде проведене рейтингове голосування (рейтинг) «Видатні залізничники України».
Запрошуємо всіх, не лише працівників галузі, а й тих, хто небайдужий до сталевих магістралей та їхньої історії взяти участь у цьому голосуванні та запронувати ім’я залізничника, якого ви вважаєте видатним. Детальніше про конкурс >>>


Шановний пасажир!

Укрзалізниця пропонує Вам взяти участь в анкетуванні, метою якого є виявлення переваг пасажирів при виборі виду транспорту для здійснення поїздки, а також більш повне врахування побажань пасажирів щодо організації їх транспортного і сервісного обслуговування.
Тексти анкет
Анкети надсилати: clr6@lotus.uz.gov.ua

Дякуємо за активну участь в анкетуванні. Бажаємо Вам приємної подорожі залізницею!


Шановні пані і панове!

Для приємної поїздки Ви можете скористатися послугою Південно-Західної залізниці та замовити вагон-салон з сучасним рівнем сервісного обслуговування.
Детальну інформацію Ви можете дізнатися за тел. (044) 465-46-82, 465-46-85.



При Генеральному директорові Укрзалізниці цілодобово працює телефон довіри:
залізничний 5-14-65;
міський (044)-465-1-465.

Керівництво Укрзалізниці буде вдячне Вам за активну участь в покращенні роботи залізничного транспорту України.

 
 
Новини

15.02.2010
На Одеській залізниці оголошено місячник з перевірки дотримання санітарно-технічного стану вагонів пасажирських поїздів

09.02.2010
Укрзалізниця пропонує змінити Ліцензійні умови для набуття статусу митного перевізника

09.02.2010
За перший місяць поточного року на переїздах Укрзалізниці зафіксовано 16 ДТП

08.02.2010
У січні 2010 року українські залізничники щодоби навантажували майже 762 тис. тонн

Яким видом транспорту Вам зручніше буде скористатись, щоб дістатись до гірськолижного курорту, зазначеного Вами у питанні №1?

Дизайн и разработка НВФ "ТМСофт"   © 2003-2006