This version of the page http://gazeta.ua/blogs/?p=429 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-09. The original page over time could change.
Блог Газети.ua
Газета . ua : новини України, світу, політики, спорту, культури

Лауда Лєра

Журналістка відділу культура "Газети по-українськи"

В людях не люблю штучність і жлобство, ціную щирість. Обожнюю прогулянки парками, теплий дощ, довгі розмови і довгі мовчанки. З більш приземлених речей - ґвалтування клави в робочих та особистих цілях.

Всі тексти автора
 

про культ траху

Так, свідомо вживаю саме це слово (можливо, щоб подратувати чиїсь цнотливі чи, швидше, вдавано цнотливі вуха))). Слово вульгарне, брудне, грубе? Ну так. Але ж яке життєве. І як легко на нього купуються люди, нє?

На жаль, таки легко. І на жаль, культ траху таки побутує в нашому суспільстві. Саме траху, а не сексу чи ще чогось. Все примітивно, тваринно і просто, тому я користуватимусь саме цим, а не іншим, більш нейтральним словом. Бо якщо чинити інакше, то це було б якимось просто-таки викривленням дійсності. Тож, будемо щирими)))).

…Нещодавно у маршрутці довелося слухати радіо. У програмці ведуча розпитувала у якогось мальчіка-співака про те, де він, як і з ким втратив цноту. Ну вірите, МЕНЕ ЦЕ ТУРБУЄ МАЛО. І той мальчік сильно вихвалявся і захоплено розповідав, що у перше з ним то сталося на буху голову у друга вдома. І той друг привів собі дєвочку додому, сам її відтрахав, а потім стало шкода йому свого цнотливого ще товариша і віриш він зробити йому добру послугу, і підсунув і під нього ту красуню. А на кріслі навпроти ліжка, де відбувалося те сокровенне дійство, сидів батько того товариша і спостерігав за усім, бо ж не було йому куди подітися з однокімнатної квартири. Ну скажіть, навіщо навішувати мені на вуха цю інформацію??? Мені це не те щоб не цікаво, мені воно – ГИДКО. А слухати була змушена.

…проте. Подібні програми є, бо людям, більшості людей, це цікаво. Є преса, яка  намагається зробити сенсацію з того, яка зірка з ким спить, чи ба навіть більше – хто з ким на яку подію прийшов за ручку і що б то могло означати…… Вах. А якщо не брати до уваги преси, то будь ласка, інший приклад – бабусі на лавках. Вибачте, а яка вам різниця, з ким ваша сусідка сьогодні спала? І що в тому, зрештою, поганого? Чи хорошого…

Ні, я розумію, що це все легко пояснити. Подібні балачки (або так ж жовта преса) грають на інстинктах, а вони є у всіх. Якась більш інтелектуальна чи глибша інформація потребує мізків, а ними уміють користуватися… ну, скажімо, не так багато людей, як би хотілося).  

Є здорове і нездорове сприйняття сексу. Надмірна зацикленість на ньому, пишання тим, кого, де і скільки разів ти відтрахав… ну люди, це примітивно). І шкода, що цей примітив так активно пропагується, вживається і стимулюється. Шкода, що у нас  або здебільшого вихваляються сексом і роблять з того щось нереальне, або навпаки… є ті, хто стверджують, що його нема, а якщо і є, то говорити про те треба пошепки і червоніючи. Сумно і від першого, і від другого.

 

55 коментарів

Коментарі відвідувачів
  1. 55. pravdun

    що кому болить,той про те і говорить…

  2. 54. Олександр

    Лєра, ну трах, трахом, але я вам пропоную подивитись на факт ваашого прослуховування передачі трохи під іншим кутом зору. А саме; радіо, радіом, але чому ви не перейнялись тим, що вам безпосередньо давив на вуха водій тої маршрутки? Мене особисто дратує не стільки музика, або ті, чи інші передачі по радіо, скільки те, що їх мені вибирає-підсовує-нав*язує примітивний водила, рівень смаків, освіти, взагалі культури нижче плінтуса. Я це називаю звукове насилля. Можна назвать і інформаційним насиллям. Воно геть зовсім безкарне. А проте той примітивний водій фактично виховує всих пасажирів, і маліх і дорослих. Виховання проводиться здебільшого шансонами, русскімі радіо і т.і. Як із цим боротись, не думали?

  3. 53. ...

    КЛАВУ надо любить, лелеять, пальчиками нежно к ней прикасаться, в идеале – слепым десятипальцевым, тогдЫ и ей и вам приятно будет. а ваше “гвалтую” у меня ассоциируется с неумением печатать

  4. 52. Стас

    Да, Лерочка, если тебе это неприятно было слушать, зачем же тогда нам в таких подробностях описала? Наслаждалась описывая и насилуя клаву?

  5. 51. Maruška

    Передивилася коментарі і стало сумно і шкода авторку, бо вони – то й є підтвердження до існування того самого культу: нудотне мусолення нерозмовної теми) з гиденькою приправкою вульгарності.
    І усілякі посилання на психологічні, філософські, ітд. трактати тут ні до чого…

  6. 50. Леониду

    мозоль!…

  7. 49. Леонид

    Лера,в психологии есть такие термины как *мазохизм*и*эксгибиционизм*,извините заранее,если наступил на мазоль,но между строк уж больно торчат их уши.

  8. 48. President

    Пані Лєро!

    Вибачте за цікавість: а Ваше прізвище – воно Ваше справжнє чи це псевдонім? Перепрошую, якщо питання видасться Вам нетактовним.

  9. 47. President

    Пані Лєро!

    Стаття – оригінальна, коменти – тут слів важко підібрати, але, однозначно, сколихнули Ви читачів. Дивлюсь на Ваше фото, читаю статтю, промовляю Ваше ім’я, а ще оце прочитав, що Ви робите з клавою (!!!) – їй Богу, тепер тільки слова Фройда у коментар і просяться. Але писати їх не буду… В знак поваги, в знак того, що розумію, про що Ви хотіли сказати. Одна порада: з клавою пора одружуватися після всього отого, що Ви з нею зробили… )))

  10. 46. Петя

    КАЛЬТЕНБРУНЕРУ!№17правдиво и хорошо сказано,кому эта тема интересна.Вот о морали о нравстенности,вот это да.Многие говорят что при Союзе не было секса,было еще сколько.просто об этом не говорили,потому что это касаеться двоих людей. И это правильно.Но при этом и рождаемость какова,а,была.Была любовь,была мораль и нравственность.Ох кому то ушко режет,Хочеться секси на виду,чтобы и так и эдак.А сейчас везде пошлость.

  11. 45. Олекса Косар

    Воно згодом утихомириться, оцей хворобливий інтерес до “траху”. Переживаємо етап кидання із одних крайнощів у іншу, коли все було під забороною, а тепер все дозволено… ) Колись же насьорбаються і цієї “юшечки”… ))

  12. 44. Кальтенбруннер

    Найбільше мені сподобався Hans, коли сказав, що німці жодної баби в СРСР під час окупації не трахнули – на Вашем месте я засел бы за диссертацию ), а то таке выдкриття пропадаэ ныкому невыдомим.

  13. 43. Sofiko

    “Сумно і від першого, і від другого.” – а від чого вам не сумно тоді?! .. тобто від якої “позиції”, скажімо так,…???… а взагалі, з поняттям “траху” треба щось робити… точніше не з понняттям, а з проблемою… оскільки люди втратили цінність поняття “сексу”, і займаються де завгодно , з ким завгодно із кількома завгодно…

  14. 42. Tigerr

    А чому останнім часом не видно тут нашої симпатичної ЛЛ ?

  15. 41. i.лuxoбop

    Ні. Лєра зняла свій матеріал про Голодомор не через те, що він буцім-то був якимсь “недопеченим”, а через те, щоб її світле ім’я надалі не асоціювалося з чимось страшним і темним.
    PR.

  16. 40. Іван

    Молодець, Валерія,
    зняла свій матеріал недопечений про Голодомор…

  17. 39. Цікавий

    Звертаю увагу шановного автора на те, що редактор сайту дозволяє собі знущатися зі смерті від голоду.
    Якщо ви закриєте цю падлюку у коморі і не даватимете їй їсти, це буде справедливо.

  18. 38. Hans

    То Влас 28.10.2008 10:57 Вiдверто кажучи, не варта твоя маячня вiдповiдей, проте щоб тебе трохи остудити – першiй в iсторiї масовий геноцiд євреїв вiдбувавcя у 17 ст. в Українi. Й навiть без нього руки українцiв аж по плечi у кровi рiзних народiв, це – факт. Щось не чути, щоб українцi вiдчували за це провину! Будеш закидати менi незнання iсторiї, ти, дешевий моралiст «радянського розливу»? На яких роботах були люди за часiв сталiнiзму, епохи засновання таборiв? Нiмцям можливо й можна щось й закидати, проте вони народ справедливий, що б де не казали, це визнане у свiтi. Й брехати – ця риса їм не притаманна! Ще раз – й не тiльки для тебе, для всiх: те, що робила значна частина радянської вояччини у Нiмеччинi – жахливий злочин й його ще прийде час визнавати! А щодо моїх коментiв – вони були за темою замiтки: «Про культ …» з висновком в останньому реченнi в N35.

  19. 37. Влас

    2Hans/
    Що ти знаєш проту ту війну? Чи ти українець? Чому плюєш дідам свого народу в обличчя?
    “Згадують також, авжеж, i про всiм ще й по сьогоднi вiдому зразковiсть у ставленнi (й не лише у ньому) нiмецького вермахту до мирного (корiнного) населення за часiв Другої Свiтової – про те, наприклад, що ними не було згвалтовано жодної (!) жiнки на окупованiй територiї CPCP; i справа була не лише у залiзнiй дiсцiплiнi…”
    Ти, …., смієш це казати, коли ще залишились родичі тих, хто згинув в концтаборах, на виснаджуючих роботах, на в Бабиному Яру? Бабин Яр – це якраз яскравий приклад того, як бідні євреї таки довірились запевненням німецької влади і як вівці довірливо пішли з речами на свою смерть…
    А такі як ти тепер слюни пускають від показу фільмів, створених не для того щоб правду показувати, а щоб задовольнити “цікавість” покидьків.

  20. 36. Hans

    34. Українець (ТМ) 26.10.2008 18:08 Шодо «нац.складу» кровi – нашi знання про особистiх предкiв не сягають (у найкращому випадку) далi нiж останнi 5 сторiчь. Проте, за далеких часiв, коли словьяни жили обiч германцiв, мораль була досить гнучкою. Хто його знає! Про те , що i де «фрiци» посiяли можна на пару сторiнок «накатати». За фактами. Стисло – це була спроба (зокрема) надання кожному народовi його землi за таким зрозумлим (для адекватних) принципом “Один народ – одна країна!”; а також скинути режiм “вусатого” (що розпочав практику таборiв) та його гарячих прихiльникiв. До початку партизанських дiй мирне наслення горя не знало – запитайте тих, хто проживав на окупованих теренах. Але це – не за темою. Комент (31) цiлком вiдповидав назвi й змiсту замiтки, хиба що трохи забагато було. За цiми «подiями» – дещо бiльше, анiж бажання «збивання пихи суперменської». Це був (й ще по сьогоднi є) логiчний наслiдок жахливого тоталiтарного режиму, що знищував (свiй!) народ; вiдсутнiсть «гальм» (зокрема, через войовниче безбожництво та загальний рiвень культури) а також довга традицiя будь яких форм насильства на вiдомих теренах.

  21. 35. Українець (ТМ)

    33. Hans 26.10.2008 14:24
    Бо йдуть люди, що вони митиме ноги в унiтазах!». Чорним по бiлому. Дiяло – безпомилково!
    =======================================
    Може й діяло, але не тому, що шли люди, які мили ноги у унітазах, а тому що що посієш, те й пожнеш. А що Фріци та Ганси посіяли в Союзі, ми добре знали. А відносно того, що ти називаєш гвалтуваннями, по-моєму було просто збивання пихи суперменської, щоб у майбутньому, перш ніж прокламувати свою кров кращою за кров сусідів, подумав, чи таки твоя кров відрізняється від сусідської. Хто зна, може й в тобі є трішки слов”янської крові, Гансику.

  22. 34. Hans

    32. Українець (ТМ) 26.10.2008 11:06: Ти -”плакав”! Щоб тебе трохи розвеселити – за початку приходу Радянської Армiї в Схiдну Прусiю Гебельс, з метою запобiгти жертв серед мирного населення, поширював там листiвки, зокрема, приблизно такого “цiкавого” змiсту – «Мерщiй, вiдходьте на Захiд! Бо йдуть люди, що вони митиме ноги в унiтазах!». Чорним по бiлому. Дiяло – безпомилково!

  23. 33. Українець (ТМ)

    31. Hans 24.10.2008 16:03
    ============================
    Серце кров”ю обливається. Я плакаль.

  24. 32. Hans

    Незабаром, за пару-трiйку днiв, у Нiмеччини вiдбудеться прем’єра фiльму “Жiнка у Берлiнi”; про жахливи злочини радянськиx воякiв у ‘45-46 рр. – масове зухвале “полювання” на нiмецьких жiнок з метою згвалтування (за неофiц. ст.-кою – близько 2-х мiльонiв потерпiлих!). В основi фiльму – реальнi подiї у виглядi спогадiв однiєї з берлiнок (реальний персонаж), що вона свiдомо (!) мусила робити «це» з радянським майором, аби через його “захист” запобiгти набагато гiршим масовим дoмаганням рядових воякiв. Драма вибiру з двох зол. За етичних мiркувань у фiльмi немає занадто брутальних епiзодiв з «подiй» того часу. З погляду на те, що ця «пiслявоєнна» тема нiмцям дуже болiть, накал ємоцiй, що їх може викликати у Нiмеччини цей фiльм, важко спрогнозувати. Згадують також, авжеж, i про всiм ще й по сьогоднi вiдому зразковiсть у ставленнi (й не лише у ньому) нiмецького вермахту до мирного (корiнного) населення за часiв Другої Свiтової – про те, наприклад, що ними не було згвалтовано жодної (!) жiнки на окупованiй територiї CPCP; i справа була не лише у залiзнiй дiсцiплiнi. Можна почути також щось на кшталт «а навiщо нам ворушити минуле?». “Нi!” –заперечують iншi , “ Бо це одна з ще не достатньо вiдомих сторiнок iсторiї i її треба придiлити вiдповiдну увагу!” Дехто навiть додає щось про книгу рекордiв Гiнеса, але таких небагато. Фiльм вартий того, щоб його переглянути – такий, cвоєрiдний погляд чужинецькими очима! Що уявляє собою лише зовнiшний вигляд , здебiльшого, орди, що вiд неї смердiло за кiлометр (це – якщо правду-матку)! Хтось, можливо, читає це з обуренням – мовляв брехня, маячня!.. Нi, шановнi, це не брехня! Для чого я про це? Бо хоча й минуло вже понад 60 рокiв – проте паралелi (згiдно замiтки та особистого досвiду) – в наявностi! Це – щодо культури… сексу та iнш.

  25. 31. Санчес Рамирез

    Анекдот в тему:
    Девица лёгкого поведения садится в такси.
    -Вам куда?-спрашивает таксист.
    -Куда угодно – я везде нарасхват!

  26. 30. Щупак

    Ну а якби шановна Лєра почула в тій же маршрутці на тому ж радіо більш цнотливу розповідь про перший секс. Хлопець розповів би якусь романтичну історію, наприклад. Тоді що? Сподобалося б?

  27. 29. Санчес Рамирез

    Марвелон /Противозачаточное средство/
    ********
    Васе первому дала…
    Коля – это номер 2…
    Гиви – радость для меня…
    Дима – так себе, дела…

    Вова – ха-ха-ха…
    Ой…Бля… пьяная была…
    Ара – Да!… Да!… Да!…
    Леша, Витя – сразу два…

    Завтра Толе, как всегда…
    Вадик, Гога, как дела?…
    Веня, Женя,Сеня, Лева,
    Я для вас “на все” готова…

    Ване тоже, иногда…
    Ставит он жене “рога”…
    Ну и Эдику… и Саше…
    Кеша, Петя, тоже ваша…

    © Copyright: Санчес Рамирез, 2008

  28. 28. АМОРАЛИСТ

    Важко ж бути всевидющим генієм серед безликої маси, правда?)))) Ну, скау я Вам – это как-то отстойно((( Хотелось услыщать от Вас какую-то опровергающую супер-пупер- правду))) а слышышь это – проигрышь так не начавшейся битвы(((( жаль, что эти же безликие массы, так и не захавали Вас и Меня, потому, что писали мы об одном((( все равно жду Вашей критики, ув. Лэра)))) понравилось с Вами общаться)

  29. 27. Олек

    Кацмэн. Это же популярность! Прикольно

  30. 26. Кацмэн

    И не бойтесь так бабулек / у мене, приміром, на поверсі такі тьоті-бабки сусідки живуть, що ти їм тільки дай якийсь привід… обговорюватимуть тебе вдень і вночі//

    СМЕЛЕЕ!!!

  31. 25. Кацмэн

    цитата//Так, свідомо вживаю саме це слово (можливо, щоб подратувати чиїсь цнотливі чи, швидше, вдавано цнотливі вуха))). Слово вульгарне, брудне, грубе? Ну так. Але ж яке життєве. ///

    Ну а перед этим, представляя себя, наверное не “пидсвидомо”:цитата//З більш приземлених речей – ГВАЛТУВАННЯ клави в робочих та особистих цілях.///

    Мой Вам совет, деточка : Решитесь и займитесь уже этим грязным трахом с элементами гвалтування и …через какое то время сможете замечать вокруг другие интересные вещи. А не только …Органы…

  32. 24. Лора

    Культ траху в наших головах, конечно, существует. Еще З.Фрейд об этом сказал, но не надо же об этом кричать на каждом углу! И тем более в грубой форме. Трах надо превратить в любовь.

  33. 23. Влас

    “Так, свідомо вживаю саме це слово (можливо, щоб подратувати чиїсь цнотливі чи, швидше, вдавано цнотливі вуха))).”
    Ну так, Лєро, і інші, ті що “публічні” його також свідомо вижвають, бо це звертає на себе увагу (не їх розум -його нема, а саме цей бруд). Не треба було й вам виносити це слово в заголовок…
    А по суті, ви праві, в вас позиція однозначно дорослої нормальної людини. Шкода, що це зараз комусь треба доводити:(
    І,безумовно, ви праві, що зациклення на цьому примітиві -маркер на відстутність розуму в макітрі, бо для обговорення чогось більш вагомого повинні бути якісь знання, а їх не нажито. Бажаю вам якможна менш бути серед таких худоб.
    Здається Шекспир написав: Что значит человек, когда его желанья еда и сон? Животное и все.” Але забув сюди і ваше слово додати, мабуть соромязливий був:)

  34. 22. і.лихобор

    Paren написав:
    /// А ты хорошенькая. И на счет траха ты права. Любви, влюбленности нет. Деньги, погоня за ними все съела. Я бы тебе предложил по парку прогуляться, но ты, наверное, в вечном дедлайне.
    ——
    Лєро, не піддавайтесь на провокації, а то, знаєте, нині по неосвітлених парках маніяки никають. Ліпше відразу згоджуйтесь на fling з порядними людьми..;-))

  35. 21. Лєра

    Ех..)) і я так скажу – ШКОДА)))), що “безликие массы которые прохавали статейку, так и не поймут о чем это я”)))). Важко ж бути всевидющим генієм серед безликої маси, правда?))))
    От ви знаєте, я якраз і писала, що у нас якусь фіґню, або дрібничку, або просто чиюсь білизну намагаються зробити сенсацією, а люди таких сенсацій вимагають ще. Для мене то дивно. але кожному своє.
    Так, можна було не навішувати написаного вище читачам). Але то робилося свідомо і навмисне. Хотілося наочно показати, якою гидотою їх годують і що споживати таке, ну знаєте….).

  36. 20. Кум

    “І навіщо про це писати?”
    А про що ще журналісти писатимуть? А їхні ж колеги читатимуть?
    Братці, не напрягайте мізки, пишіть про секс анальний, оральний, про культуру траху і вас читатимуть! Такі ж як ви…

  37. 19. AMORALIST

    Я вам так скажу “журналист”, эта ваша статья не что иное, как опять же таки искусство “траха”, только очень слабовато искусство, потому как писать якобы откровенные и общественно принятые нормы и тексты еще уметь надо! Что касается траха – я скажу так, если вы лично против того, что вам в маршрутке навязали и опять же якобы навязали, зачем вы так бесцеремонно навязываете это читателю?????????????? или это сейчас так модно быть желтой прессой а писать что мы не желтые совсем, разве что оттенок? Я до сих пор думал, что в гпу что-то интересное можно полистать, а тут даже смотреть неначто… уверен, что эти безликие массы которые прохавали статейку, так и не поймут о чем это я, и что такое технология продаж газеты( аль что ывем в таком затраханом обществе, где даже елементарщину стараются впарить как сенсацию всех времен и народов…жаль!

  38. 18. Базіль

    Ви знаєте Леро, людей не чим не годують, все це зроблено для певного контингенту. Будемо, говорити так, людям, яким це не цікаво, ніколи не включать цю радіостанцію. А їдучи у маршрутці, просто не звертайте на це увагу. А то ваша позиція, схожа на фільм “Теория Заговора” з Мелом Гібсоном, де йому здавалося, щоб будь-які ситуації, які відбуваються спрямовані проти людства)
    Особисто, я у цьому не бачу грандіозної проблеми, якщо комусь подобається говорити, про те як він з кимось трахнувся, то будь-ласка, але я у даному випадку таку людину уникатиму.

  39. 17. Кальтенбруннер

    Нормальна стаття. Ми переконалися, що у Вас все впорядку із смаками, але мушу сказати, що оце слово, таке грубе москальське слово “трах” треба негайно замінити його не менш грубим українським аналогом – їбатися. А то що це ми навіть в таких побутових речах не можемо досягнути психологічної незалежності від “старшого брата”. Треба починати з малого, нє, треба починати з головного, тобто власне кажучи із їбання.

  40. 16. Paren

    А ты хорошенькая. И на счет траха ты права. Любви, влюбленности нет. Деньги, погоня за ними все съела. Я бы тебе предложил по парку прогуляться, но ты, наверное, в вечном дедлайне

  41. 15. Лєра

    Guest, погоджуюсь, різниця таки в емоціях, але основне – у ставленні, світосприйнятті))))
    а от не погоджуюся щодо того, що треба опускатися до рівня “укурених биків і їх дівах”). нє, у нас до того, дякувати богу, ще не зовсім опускаються, але… А навіщо опускатися?))) і хто взагалі каже про класику чи органну музику на радіо))) ну мені від того було би нудно) просто є ЯКІСТЬ. Є ЯКІСНА поп-музика і навіть ЯКІСНИЙ ШАНСОН (гггг.. хоч в останнє віриться і мало)))), є якісна мас-культура і мас-продукти. Так само є якісні і лайнові програми. Не думаю, що до лайнових тре пристосовуватися і миритися))).

  42. 14. Олек

    Интересная мысль, интересные отзывы. Таки-да, трах достал… Даёшъ любовь!

  43. 13. Guest

    Лєра, насправди нема різниці між “трахатися”, “займатися любов’ю” чи “кохатися”, це усе статєвий акт. Різниця у тому які ємоції саме ВИ вкладаєте у ці терміни.
    А “укурені бики” і “дівки котрих віграють” це ще і частка слухацької аудиторії, на яку і розраховані такі передачі.
    Я, наприклад, м’яко кажучі, не дуже шаную шансон та попсу, але я не буду протестувати проти цього явища в ефірі радіостанцій, бо це безглуздо.
    Констатувати факт падіння нравів, роблячи висновок по програмам, що транслюються в маршрутці, теж не правильно, бо їх вмикають люди що водять ці маршрутки, я не очикую почути там оперний спів чи орган.

  44. 12. Лєра

    ггггг…. чому люди не вміють читати написане?))) ще скажіть, що я закликала того не робити, вести праведний спосіб життя і…. до такого можуть закликати старенькі дідки, для яких уже все втрачено, тоді можна і молоді трохи почесати, що мовляв, то ой як погано, грішно і брудно)))). Просто розумієте, є різниця між поняттями “трахатися”, “займатися сексом” і тим паче “кохатися”))). І те, про що я говорила, це розмови і ставлення всяких укурених биків про те, як вони виграли десь якусь дівку, споживацьке того розуміння, грубе і тваринне)))) ну то я рада, що саме такого я в своєму житті не спробувла))))

  45. 11. Guest

    Навійть не знаю нажаль чи на щастя, але на цоьму траханні построєно усе людське життя, а не на заумних филосовських трактатах. І чуратися цього не треба, акцентуючи на цьому увагу Ви виставляєте себе як ханжу, котра ще не спробувала ЦЕ чи не отримала від цього задоволення. Але забагато балакати про це також не добре, цим треба займатись. Будьте простіше і до вас потягнуться люди

  46. 10. Лєра

    Базіль, ви даєте мені дуууууже гарні поради, але дивіться трохи глибше)))))). плеєр слухати не важко і абстрагуватися можна, а я писала про те, ЧИМ ЛЮДЕЙ ГОДУЮТЬ з радіо. І головне, НАВІЩО?))) Увагу хотілося звернути на саме оцей примітивізм.
    А людей я під один шаблон не підганяю). На жаль, багато хто сам чудово вписується в той шаблон). І винні не лише самі люди, а навіть більше те, в яке оточення вони потрапляють. І в якій каші варяться.

  47. 9. Базіль

    Якщо вам, шановна не подобається слухати радіо, то від цього можна абстрагуватися, купіть собі мп3 плеєр і слухайте, що вам заманеться)
    Бабушки біля під”їздів – я навіть не знаю, про що вони говорять, бо проходжу повз них за якихось 5 секунд)
    І ще, люди бувають різні, не потрібно заганяти всіх під одну копірку!

  48. 8. Лєра

    я?))))) пропагую?)))) якими чином?))) люди прочитавши підуть ще більше про то писати чи вирішать, тю, а чому це я ще й досі не такий виродок, треба мінятися?)))) не смішіть. а писати можна про будь-що. ми дійсно не у якомусь там доісторичному столітті)

  49. 7. для Володимира

    фільм “Адмиралъ” знятий на російському патріотизмі – блювотина. Подивіться краще “Дорога на Січ”, “Пропала грамота” і т.д. Це- ШЕДЕВРИ! і теж “нема ні сексу ні траху, тільки любов”

    ПО ТЕМІ: автору – самі ж пропагуєте цю гидоту, пишучи про це. Нічого не зміниться, ми не у 19 столітті. Люди змінились – розпуста і вульгарщина. Але це справа кожного, не варто на цій темі зациклюватись. На Майдані в білий день не трахаються, тому ще все норм.

  50. 6. Лєра

    знаєте, наболіло, тому й написала))))) бо задовбав який масово-клінічний примітивізм навколо. пост, звісно, світ не змінить)))))). але хоч виплескну те, що дістало. Може навіть якась людина про щось там замислиться і скаже, о, так, мене це все вже теж підхарило)).
    але можна й просто мовчати. не помічати і знати, що ти до того не дотичний… але це не завжди правильний вихід).

  51. 5. Олег

    І навіщо про це писати?

  52. 4. Володимир

    Таких програмок буде все більше і більше.
    Недавно дивився фільм “Адмиралъ” – які ж всетаки раніше сильні були люди, і в режисера нема ні сексу ні траху, тільки любов.

  53. 3. lemki

    Ну якщо вам не цікаво то з назви ще було зрозуміло про що йдется:)Але я гадаю що тема цікава.По перше це тема в якій геть усі вважають себе щонайменьше профі…тому в 40 років отримують стрес від якого не кожен до тями приходить. По друге у нас усе зовсім переплуталося. Це жінка повинна примусити Дух,який несе в собі чоловік зійти до жінки,яка є суть матеріальний світ і вони народжують життя,яке є продовженням чи то матеріального світу чи духовного.а в нас так склалося що більшість,особливо дуже молодих чоловіків,забули,точніше ім про це ніхто і не казав,тому ніколи і не знали того,несуть в наш світ не Дух а страждання духу:)зовсім не від того що зійшли нижче,заради тієі жінки яка того варта…по третєсвіт складається з тих хто купує і тих хто продає а коли продати є більше ніж треба то усе застосовується і секс у першу чергу та і сам секс став товаром тому знівелювалося Кохання. По четверте я гадаю що війна між Духом і Матерією набула Піку.зайняти мозок проблемою сексу,пустою музикою,кіно ніпрощо,культ ганчір’я,готи,”вещизм” – усе для того щоб навіть на одрі смертному не схаменувсь з найважливішими для людини і особливо для себе питаннями.по п’яте я не кажу що сексу не повинно бути:)я далеко не пурітанин,може й більше але це не повинно нікого турбувати окрім тих кого це безпосередньо стосується:) поки людина не зрозуміє що Свобода це не тільки іі Свобода, но кожного і кожен має поважати Свободу іншого,поки не зрозуміє що його думка може бути вірною тільки для іі власника,доти людина буде обмежена сіренькою брамою і ніколи не вийде за межі і не навчиться дивитися ширше і не побачить багато надзвічайного навкруги і в собі найголовніше. Бо Людина є більше ніж гадається. Гермес Трісмегіст казав “як вгорі так і внизу”,психологія каже “мікрокосм і макрокосм”. Тобто якщо 95% то Світ що ми не бачим і тільки 5% бачим, може бути підказкою що людина,яку ми бачим є лише 5% від повноі людини.В такому разі що таке секс в житті повноі людини і як нею стати…:)

  54. 2. і.лихобор

    Автор пише(каже):
    /// Так, свідомо вживаю саме це слово (трах. – і.л.) (можливо, щоб подратувати чиїсь цнотливі чи, швидше, вдавано цнотливі вуха))). Слово вульгарне, брудне, грубе?
    ——-
    Західняк би сказав замість “про культ траху” – “всі думают про гранє”…

    ——-
    А як же бути з:
    - трах-барарах – ??
    - трах-тібідох – ???

  55. 1. Українець (ТМ)

    Ну скажіть, навіщо навішувати мені на вуха цю інформацію???
    =======================================
    А відповідь на своє питання, дівчинко, можеш знайти в Моя Боротьба, глава 2, Роки в Відні.

Правила

Коментарі, які не суперечать загально визнаним моральним і етичним нормам, публікуються вільно. Коментарі, які не невідповідають Правилам, будуть вилучені модератором.

Забороняється: вживання нецензурних висловів та ненормативної лексики; ображання відвідувачів; прояви ненависті; пропаганда расової, національної та релігійної ворожнечі; реклама та самореклама.

Просимо: будьте ввічливими, терпимими; шануйте один одного.


У зв'язку зі збільшенням спаму заборонені коментарі з посиланнями. Коментарі з кількістю символів більше як 4000 будуть обрізатися.
 
(не відображається)

Увага! Автор блогу несе повну відповідальність за опублікований текст. Редакція може не поділяти точку зору автора!