This version of the page http://gazeta.ua/blogs/?p=345 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-09. The original page over time could change.
Блог Газети.ua
Газета . ua : новини України, світу, політики, спорту, культури

Кобиляцька Вікторія
Журналістка (м. Черкаси)Вчуся любити життя і себе в ньому. Бо поза ним ще не пробувала. Пишу, бо в цьому є потреба. Потреба, яку конче необхідно задовольнити. І без цього ніяк.
Всі тексти автора
 

Осіння овуляція

Вона чимось подібна до жінки, у якої плідні дні. Ідеться про зовсім короткий проміжок часу в менструальному циклі – якихось 24 години, коли яйцеклітина, що вивільняється під час овуляції, може бути запліднена. До цих 24 годин додається ще й тривалість життя сперматозоїдів у тілі жінки. Але цей час є чи не найщасливішим. Якщо, звісно, жінка наскільки любить і відчуває своє тіло, що знає, коли ця плідність настає. Бо хіба не перехоплюватиме подих від того, що ти знаєш таємницю, про яку не здогадується весь світ. А ти не просто знаєш. Ти ще й здатна давати життя… 

Це я про осінь. Вона – як плідна жінка. Дуже чуттєва і ніжна. Лірична і замріяна. Слабка і беззахистна. А головне – мінлива до крику. Сьогодні тепла, сонячна, радісна і погожа. Завтра – сумна, плаксива, зневірена і дощова. І хто його знає, в чому тут справа… Плідність – річ химерна. Багацько клопотів напружують і заважають релаксувати. Треба збирати урожай фруктів та овочів, палити сухе бадилля, згрібати докупи пожовкле листя. При цьому запах диму жорстоко роздирає ніздрі і нагадує, що спекотні літні дні лишилися позаду. Саме час діставати парасольку, плащ і туфлі. А босоніжки й лляні сукенки ховати у найвіддаленіші шухляди шафи… 

Пригадую, у моїй сільській школі у ці вересневі дні завжди проводилася виставка «Дари осені». Справді, осінь дарує дуже багато. Окрім усіляких гастрономічних дарів, вона також щедро роздає наліво й направо ностальгію за літом. Чи просто спонукає до всіляких ліричних роздумів. Я чомусь восени завжди згадую дитинство. Точніше, шкільні роки. І пригадуються не поїздки на поле, де ми збирали кукурудзу. І навіть не перетворення помідорів на томатний сік, яке нам, найкращим ученицям школи, доручали, в той час, як усі інші слухали пояснення нової теми з математики.

Чомусь згадую саме таємничі уроки з не менш таємничою назвою «медицина». Надто, лекції на тему «Засоби контрацепції». Я старанно конспектую до зошита в клітинку щось про те, що окрім презерватива дієвим засобом уникнення вагітності є утримання від статевих відносин. Або про мало не універсальний метод, який називається просто і сердито – «в тряпочку». Вчителька цілком серйозно пояснює нам, що таке перерваний статевий акт і запевняє, що він допоможе не завагітніти. Ми хіхікаємо і навіть не підозрюємо, що існує така хитромудра штука, як плідність… 

60 коментарів

Коментарі відвідувачів
  1. 60. Zhukoff

    Вика молодец!Продолжай писать! Все красиво, хочется услышать от тебя не только блоги.Может напишешь что-нибудь посерьезнее, роман на пример? Удачи!
    Плоскоумие Родригеса удручат.Хотя нет, не удручат, хватает разного народа и Бродригесов там тоже имеется, кому-то нужно и де..мо черпать.

  2. 59. Олена

    Вітуся, браво! Майстерне володіння словом. Я заздрю твоїй вчительці української мови і літератури. Ти її пам’ятаєш, напевно? Пиши, пиши, пиши, з нетерпінням чекатиму твоїх шедеврів. Ти зацікавила мене своїм неординарним вираженням і написанням.

  3. 58. Rainman

    Жесть. В духе “маркет гида” начало. Но сексуально.

  4. 57. до "Андрія"

    Мамо! Нас люди хвалять! Я Вас, а Ви мене!

  5. 56. Андрій

    Дуже гарно пишете, Віто! У Вас чудова українська мова і хороше світосприйняття, ще й з еротичним підтекстом, просто супер!!! Не часто зустрічаються такі вродливі жінки з таким мисленням.
    Продовжуйте й надалі так!

  6. 55. Лора

    Пану Родрігесу. Про мене та про пані Кобиляцьку Ви нічого не знаєте, а про те, що Ви спали з жінкою, котра не миється, вже знають всі дописувачи.

  7. 54. Тимофій

    Милые дамы, по-моему вы нашего испанского товарища зацепили за живое, причем на столько, что я боюсь, как бы ему не наступили на яй…
    Гм, простите…:) Специально для Мамбы. И не думал с Вами спорить. Такие уж мы сволочи…в большинстве случаев
    Испанскому товарищу. Почитайте Фрейда, ваши выпады вызывают только смех у этих дам.

  8. 53. Георгий

    будет интересно услышать отзыв!?

  9. 52. Георгий

    Думаю многие читающие этот блог будет прибыльно послущать лекцию Ефимова по теме:18. Мужчина, женщина и дети.http://pravdu.nov.ru/lessons/efimov/mp3/Prozrenie/18.Mujhina.Jenshina.deti.mp3

  10. 51. Віта

    Родрігес! я думала ми з вами мило попрощалися (
    плиз, ви ж обіцяли! не нервуйтеся самі і не нервуйте інших ))) одягніть протигаз і не заходьте на цю сторіночку.

  11. 50. Rodriguez

    Для Лорочки )))))) не судите о других по себе, а к женщинам я испытываю самые нежные чувства, за исключением тех случаев если от них не тянет пошлостью и безвкусицей как от Вас с Кобыляцькой)))))))

  12. 49. Лора

    Дона Родрігеса мабуть кинула якась жінка, от він всіх жінок і ненавидить. А можливо мати в дитинстві дуже била. Більше всього – невдалий сексуальний досвід. Звичайно, тут потрібен спеціаліст. От з таких і виростають садисти.

  13. 48. Мамба

    Специально для Тимофея.
    Вот товарищ с испанским ником и ответил на все ваши сомнения относительно наших мужчин. Лучше него никто не смог бы Вас убедить! )))

  14. 47. Віта

    УРА!!!
    дякую за обіцянку! потішили! коментувати також не варто. самостверджуйтеся десь у іншому місці.
    Обійдуся без ваших порад. Я краще знаю, що мені робити, а що – ні.
    ідіть собі з миром )

  15. 46. Rodriguez

    Я смотрю Вы про отвары все знаете на собственном опыте)))))). Сочувствовать мне не надо, у меня все в порядке, займитесь лучше собой….. приведите себя в порядок, смените фото (лучше не свое добавьте), и главное перестаньте марать бумагу)))))Торжественно обещаю что Ваши бредовые тексты я точно больше ни когда читать не буду!

  16. 45. Віта

    Rodriguez!
    Величезне прохання до вас – не напружуйте мізки, не читайте моїх текстів і не коментуйте їх. А тим паче – не ображайте інших людей. Цим ви тільки себе принижуєте.
    Щодо порнорзірки на пенсії – дякую, звісно, але до пенсії мені ще далеко. Як і до порнозірки )))) Не знаю, у кого тут “висери”, але ваші коменти точно нагадують мені “швидку Настю”. Щиро співчуваю! раджу пити відвар із деревію – дуже помічне )

  17. 44. Rodriguez

    Несколько слов специально для Мамбы – приймите мои соболезнования, но никто из комментирующих мужчин не виноват в том что ваши партнеры ни на что кроме 5 сек не способны….поверьте мы другие…. где выходите что вам такая плесень попадается… вероятно по болоту… Ну чтож там вам и место. Вы с
    Викой споетесь на почве сексуальной неудовлетворенности. И еще, очень часто в мужских неудачах в “этом плане” виновата женщина….. следите за собой и соблюдайте элементарные правила гигиены, дорогая Мамаба и может быть у Вас все получится!

  18. 43. Rodriguez

    хотел быть вежливым нас только насколько это возможно в данной ситуации, но шароварщики сразу ответили очень обидно (оно и понятно другого выхода у них нет). Посему прошу, перестаньте выдавать за талант и неудержимый полет фантазии пошлость, мерзость и антихудожественную мазню. Подобные высеры (прошу прощения за нецензурную лексику, но иного термина здесь не подобрать)не стоят и выеденного яйца и не надо с ними носиться как с писанной торбой, а тем более выставлять на показ подобную безвкусицу! Такое ощущение что текст писала порнозвезда на пенсии.

  19. 42. Віта

    як скажете, Олеже, так і зроблю. піду до лікаря, позбавлюся комплексів, накладу на себе руки, а потім, уже як наслідок останнього – позбавлюся понтів ))) скільки всього треба встигнути зробити )
    дякую за комент )

  20. 41. олег

    терміново до лікаря! якщо це боротьба з комплексами
    якщо намагання здивувати, то треба було писати це при совку або на початку 90-их, тоді б стала відомою, а якби наклала на себе руки- класиком
    все рівно бажаю успіхів + менше понтів

  21. 40. Мамба

    Тимофей, ну конечно не все, а иначе был бы смысл мне что-то писать? Но, к сожалению, мыслящих и довольных собой и своей жизнью людей и вправду меньше, плюс они по своему обыкновению просто ленятся что-то комментировать. Зато не ленятся те, кто не прочитал ни одной книжки! вот это парадокс…
    И еще я рада, что Вы самокритичны. Это значит, что у Вас все сложилось или сложится в жизни, обязательно!

  22. 39. Тимофій

    Браво, Мамба! Побольше нас жальте…
    Попытаюсь парировать. “Гыдоты” действительно много, но разве все такие? Обратите внимание, кто и как реагирует. За себя молчу. Положитнльная реакция на текст у тех, у кого богатая фантазия, кто умеет мыслить оссоциациями и кому теба чем-то близка (Миколо, вітаю з донечкою!)
    По поводу умных красавиц, тут Вы абсолютно правы, мы вас боимся

  23. 38. Мамба

    Виктория, не обращайте внимания на наших закомплексованных мужичков! Они ж только и умеют, что болтать о своей крутизне, а самое большее, на что они способны в итоге, не превышает 5 секунд.
    Они ж почему таких текстов не любят? боятся, ужасно боятся, особенно красивыхи толковых женщин, к которым в реале и подойти-то не смеют. Зато тут все красавцы!
    Гыдота….

  24. 37. Микола

    Наша з жінкою донечка Таня народилася влітку. А зачали ми її восени… Браво, Вікторія!.. Щасти тобі!

  25. 36. Тетяна

    А ще, кажуть, осінь – найсприятливіший період для зачаття. Можливо, осіння овуляція авторки, це сум за нездійсненною осінньою вагітністю? Осінь щедро розродилася плодами…Чи не пора й собі?
    Не прогавте здатність до плідності… Можна народити дитину, а можна – цікавий ессей, адже осіннє натхнення дарує нам свої плоди:)

  26. 35. Тимофій

    Ха! Rodriguez,Володимир, Вам потрібно прочитати “Стереотипи для стурбованих і незадоволених” цього ж Автора. У кожного своє мислення, своя фантазія. У Вас її мабудь бракує…Співчуваю.:)

  27. 34. Володимир

    Згоден з
    31. Rodriguez 14.09.2008
    “лишь бы ляпнуть ченить этакое “чудирнацьке””.

  28. 33. Віта

    ED!
    як примітивно, тупо і гидко… наступного разу буду робити поміточку: психопатів прошу не турбуватися. Як думаєте, допоможе?

    Rodriguez!
    “Складывается впечатление что, у Автора явные проблемы на почве неудовлетворенности в половой жизни” – більше жодних вражень у вас не виникає? Тоді мені вас шкода. Не напружуйтеся і не читайте моїх текстів.

  29. 32. ED

    если нужно – дам тебе свой телефон,а когда договоримся – дам тебе под хвост по высшему разряду !можно и втроём и вчетвером…..тогда такое писать точно перестанешь,желание пропадёт !Адресовано автору этого *****

  30. 31. Rodriguez

    Полная бредятина в стиле нового Украинского творчества – лишь бы ляпнуть ченить этакое “чудирнацьке”, посмотрите все: вот мы какие загадочные. Складывается впечатление что, у Автора явные проблемы на почве неудовлетворенности в половой жизни. Что не выдержали с мужем испытание Киевом? Тогда согласен – Черкассы самое то. Дай бог Вам тройнят!

  31. 30. своя-собственная

    Шо да то да.Нас с вами это не касается,мы же красивые!

  32. 29. Віта

    та будь ласка! гірше, коли не всі вдома, або коли взагалі нікого вдома немає ))))

  33. 28. своя-собственная

    Спасибо тому,кто в этом дому:)

  34. 27. Віта

    Відпадний комент! Аплодую стоячи! ) Потішили )))

  35. 26. своя-собственная

    Да,лето не знало ничего о контрацепции вот и залетело.Стало осенней овуляцией.Шо за бред?

  36. 25. Сергій Миргородський

    Так,таки так

  37. 24. Віта

    Роман!
    Весна – це щось молоде і зелене, сповнене дикого захвату світом, наївне і чисте… Віднедавна надаю перевагу осені. Мені подобається її мудрість і виваженість… а овуляція – то процес, який не підкоряється нікому і нічому, він – поза всіма умовностями. )

    Гандзюк!
    заміжні жінки теж бувають красивими )))

    Сергій!
    Сама не знаю, що на мене найшло ))) Але з відкритим серцем почуваюся набагато краще, аніж із закритим )

  38. 23. Сергій

    Виктория – Вы молодец.Это открытое сердце всей природе!

  39. 22. Гандзюк

    красива жінка – незаміжня….

  40. 21. Роман

    вікторія красиважінка і в неї, впевнений, овуляція весіння …

  41. 20. Гандзюк

    Чекаю нових неповторних публікацій

  42. 19. Віта

    Дякую на доброму слові! Так тепло і радісно стало від Ваших рядків.

  43. 18. Гандзюк

    Оригінальне порівняння. Нам нині треба частіше публікувати на газетних сторінках такі чисті й світлі думки, наповнені колоритними, яскравими фарбами. І не треба їхати до Києва – він просто Вас поглине й задушить усі найкращі душевні поривання. Краще вийдіть із нашої сірої, заклопотаної буденості та задимленої міської метушні десь у поле чи у ліс і впийтеся ковтком свіжого повітря. Зазирніть у душу небес. Знайдіть наснагу для нових тврчих шедеврів. Поділіться своїми мріями із останнім журавлиним ключем і повірте, що вони обов’язково збудуться. Адже,Осінь не тільки плідна, але й щедра.

  44. 17. Віта

    Неординарний підхід ))) Навіть не знаю, що й запропонувати… ))

  45. 16. Тимофій

    Хм..любі жінки, а з чим нам осінь порівнювати?

  46. 15. Лора

    Безсвідомо неусвідомлене – це підсвідомість. То чому сумно? Що Вікторія дістала її з глибини своєї душі? І нам закортіло це зробити. Залізти до себе в дущу і запитати, а що в мене там робиться, чи люблю я все навколо так, як любить Вікторія. І трошки посумувати – бо осінь…

  47. 14. Віта

    Ілля! Я ні під кого не творю. Безсвідомо неусвідомлене – це гарно. Беру на озброєння. Не сумуйте! все буде о! )))
    Оксанко!
    гарно про дев”ятий місяць вагітності. Щось у цьому є. А чому текст саме так написався – не знаю. Ішла по вулиці, тішилася від того, що осінь несподівано наступає на п”яти і раптом виникла така асоціація: осінь – це плідність… ось так )Як каже Ілля, безсвідомо неусвідомнено все вийшло)

  48. 13. Ілля

    Під С.Пиркало “творите”? Ай як далеко… Та й на потік свідомості не тягне. Швидше на щось безсвідомо неусвідомлене. Сумно

  49. 12. Оксанка

    Солідарна з Лорою, що осінь – не овуляція, але й клімаксом її не називала б. Для мене осінь – це радше 9-й місяць вагітності. А от овуляція – це весна – коли все розпускається, бурлить і кохатися хочеться
    П.С. Стиль авторки мені дуже близький – і літературно, і душевно

  50. 11. Віта

    Аматор!
    Ваш комент мене дуже потішив

  51. 10. Amator

    Нипонятна что написало , не учил украинский в школе

  52. 9. Петро

    Да цікаво Ви шановна пані пишете. Дякую. Дійсно в той час, нас, сільських дітей менше вчили, а більше робить примушували, але наприклад я дякую тим Вчителям, бо вони були щирі! А про осінь… приємно, свіжий погляд.

  53. 8. Лора

    Мене цікавлять теми: сучасна молодь, зрада, нецензурна лексика в нашому житті. Якщо Вам це цікаво, щось напишіть. Мені цікаво буде прочитати.

  54. 7. Віта

    Дякую, Лоро, на доброму слові!
    У Черкаси з Києва виїхали з чоловіком, бо йому тут запропонували гарну роботу. Якось уже прижилися. На телебачення не хо. Хай йому грець! Власне, телевізора не маю. Тож і не знаю, що там показують. Але підозрюю, що нічого цікавого

  55. 6. Лора

    Віка, Ви велика розумниця. Чому досІ працюєте в Черкасах, а не в Києві? Вам треба на телебачення, бо в те болото треба чистий струмочок. А може цілу річку. Ой, хоч би краплину чистої води. Ваша мова чудова. Ваш поетичний стиль повинні бачити не тільки на блогах. Респект.

  56. 5. Віта

    та… цікава реакція… втім, іншої і не очікувала. Щось не так? Можливо. Просто почуваюся щасливою. Це так дратує?

  57. 4. да..

    жостке порівняння…З авторкою щось не так??блоги на якісь теми одноманітні…

  58. 3. Но меттер

    мда…. вы еще времена года проассоциировали с пищеварительным процессом…

  59. 2. Віта

    Цікавий підхід

  60. 1. Лора

    Ні. Осінь – це не овуляція. Осінь – це клімакс. Я любила осінь, коли була молода. А зараз…

Правила

Коментарі, які не суперечать загально визнаним моральним і етичним нормам, публікуються вільно. Коментарі, які не невідповідають Правилам, будуть вилучені модератором.

Забороняється: вживання нецензурних висловів та ненормативної лексики; ображання відвідувачів; прояви ненависті; пропаганда расової, національної та релігійної ворожнечі; реклама та самореклама.

Просимо: будьте ввічливими, терпимими; шануйте один одного.


У зв'язку зі збільшенням спаму заборонені коментарі з посиланнями. Коментарі з кількістю символів більше як 4000 будуть обрізатися.
 
(не відображається)

Увага! Автор блогу несе повну відповідальність за опублікований текст. Редакція може не поділяти точку зору автора!