This version of the page http://www.tmm.ua/about/management.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-08. The original page over time could change.
Менеджмент - TMM






Компанія ТММ

Менеджмент

Толмачов Микола Григорович
Генеральний директор компанії ТММ


Основний засновник та генеральний директор компанії ТММ - закінчив Харківський авіаційний інститут з відзнакою у 1984 році. У 2000 році отримав кваліфікацію економіста у Харківському національному університеті ім. В.М. Каразіна та захистив кандидатську дисертацію у Харківському авіаційному інституті. Микола Толмачов є автором наукових статей та публікацій.

З березня 1992 року Микола Толмачов є головним власником компанії ТММ. У 2001 році Микола Толмачов нагороджений Хрестом пошани "За відродження України" II ступеня. У грудні 2002 року Указом Президента України за створення полімерних сумішей, організацію їх промислового виробництва та масового використання у будівництві групі розробників будівельних сумішей "Токан" компанії ТММ в особі генерального директора Миколи Толмачова присуджено Державну премію України у галузі науки і техніки за 2002 рік.

Микола Толмачов посів 4 місце в загальному рейтингу топ-менеджерів України за 2005 рік за результатами щорічного галузевого рейтингу "ТОП-100. Кращі топ-менеджери України", що проводить фінансово-економічний тижневик "ІнвестГазета".

Микола Толмачов є віце-президентом Будівельної палати України, а також членом ради директорів Української будівельної асоціації, де він офіційно очолив робочу групу зі створення класифікатора житлової нерухомості. У 2007 році Загальнонаціональний проект "Людина року-2006" нагородив Миколу Толмачова званням "Підприємець року".



Чивуріна Лариса Федорівна
Фінансовий директор компанії ТММ


Закінчила Харківський авіаційний інститут, отримавши кваліфікацію інженера-механіка. Отримала кваліфікацію економіста у Харківському національному університеті ім. В.М. Каразіна.

У компанію ТММ Лариса Чивуріна прийшла на посаду головного бухгалтера у березні 1994 року. З січня 2005 року Лариса Чивуріна обіймає посаду фінансового директора компанії.



Ісаєв Юрій Володимирович
Заступник генерального директора компанії ТММ з правових питань


Закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого, отримавши кваліфікацію юриста; отримав кваліфікацію економіста у Харківському національному університеті ім. В.М. Каразіна.

До 1995 року працював начальником сектору договірно-правової роботи у Київському відділенні "Укрсоцбанку" м. Харкова. У 1989-1993 рр. - юрисконсульт в адміністрації Південної залізниці та інвестиційно-комерційного акціонерного банку "Харків".

З 1995 року працює заступником генерального директора компанії ТММ з правових питань.



Числовський Павло Петрович
Директор компанії ТММ у Києві


Закінчив Київський політехнічний інститут, отримавши кваліфікацію інженера. Починаючи з 1985 року працював на Київському механічному заводі: спочатку інженером, потім інженером-технологом, згодом - начальником технічного бюро заводу. У 1995 році приєднався до компанії ТММ, обійнявши посаду інженера виробничого відділу. У 1996 році був призначений заступником директора компанії. З 2002 року - на посаді директора компанії ТММ у Києві.

Має нагороду за внесок у спорудження об'єкта-переможця конкурсу кращих будинків та комплексів житлово-цивільного та промислового призначення, збудованих у 2002 році.



Устінов Володимир Єгорович
Головний інженер компанії ТММ


Закінчив Київський будівельний інститут, отримав кваліфікацію інженера-будівельника (промислове та цивільне будівництво).

З 1981 року працює в будівництві. Працював інженером та головою інженерного відділення будівельної організації "Київпромбуд", а також "Будконтракт". У компанію ТММ прийшов у 1995 році; з 2001 року - на посаді головного інженера компанії, яку обіймає і нині.



Полотненко Олександр Олександрович
Директор компанії ТММ у Харкові


Закінчив Харківський авіаційний інститут, отримавши кваліфікацію інженера, та Харківський технічний державний університет будівництва та архітектури (факультет "Промислове і цивільне будівництво").

Олександр Полотенко працює в компанії ТММ з 1994 року - обіймає посаду директора компанії ТММ у Харкові.



Полотненко Тетяна Юріївна
Головний бухгалтер компанії ТММ


Закінчила Харківський авіаційний інститут за спеціальністю "Програмне забезпечення обчислювальної техніки та автоматизованих систем" та Харківський інститут управлінських кадрів (спеціальність "Бухгалтерський облік").

Почала працювати в компанії ТММ у 1996 році. З січня 2002 року - на посаді бухгалтера.

З січня 2005 року обіймає посаду головного бухгалтера компанії.


вгору

  Про компанію
  Історія компанії
  Структура компанії
  Менеджмент
  Громадська діяльність
  Благочинна діяльність
  Нагороди




Компанія ТММ успішно реалізувала 25 проектів у трьох містах України
 



Сьогодні ТММ реалізує 9 проектів у трьох містах України
 



У портфелі компанії ТММ наразі є 12 перспективних проектів у чотирьох регіонах України
 


Умови доступу та використання сайту   © 2007 Developed by Domino / ITCG