Вірші про кохання - усе для закоханих

Сайт для закоханих та романтиків. А також для всіх, хто кохав, хто кохає і хто буде кохати...
Романтичні вірші про кохання. Вірші про любов. Збірка українських віршів.
   

  Збірник віршів про кохання...

 
 
 Цікаво про кохання - Чоловічі звички, які дратують жінок
2009-09-20 | просмотров 808

Ну хто з нас не має недоліків? Ідеальних чоловіків, втім як і жінок, не існує в природі. Жінки виділяють лаву чоловічих звичок, з якими вони у жодному випадку не згодні миритися.

1.Неохайність, неухоженность, неохайність. Серед нас, жінок, напевно є "щасливці", яким "повезло" працювати пліч-о-пліч із запашним пітними пахвами колегою-чоловіком. "Захоплення" від спілкування з подібним екземпляром важко описати нормативною лексикою.

Приблизно таку ж реакцію викликають горезвісні брудні шкарпетки, чомусь вічно діряві і постійно демонстровані. Ну а якщо твій чоловік (або бойфренд) грішить розкиданням цієї частки гардероба де потрапило, то залишається тобі тільки поспівчувати.

2.Несобранность, неорганізованість. Якщо поряд з тобою копуха, ви постійно спізнюватиметеся в гості і на заходи. У найвідповідальніший момент йому чомусь потрібно буде забарикадуватися в туалеті зі свіженьким кроссвордиком.

3.Чоловічий егоїзм. Якщо твій бойфренд в гостях не приділяє тобі уваги і, усамітнившись з чоловічою часткою компанії, обговорює результати вчорашнього футбольного матчу, - в наявності він самий, чоловічий егоїзм. Крайній ступінь такого - не цікавитися твоїми потребами в ліжку.

4.Зловживання алкоголем. Це згубна пристрасть викликає цілком заслужені на нарікання з боку жінок. Можливо, потенційного чоловіка потрібно перевіряти на стійкість до міцних напоїв.

5.Хамство і неповага до жінок. Лайки і мат, хамська поведінка і нахабство, все в сукупності, та ще і неусвідомлено приводить в шок і відштовхує.



Коментарии  
 
 
      
     

  усе найкраще для коханих...

   




Ідея та розробка   Дизайн студия NETwin