This version of the page http://gazeta.ua/blogs/?p=476 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-07. The original page over time could change.
Блог Газети.ua
Газета . ua : новини України, світу, політики, спорту, культури

Кобиляцька Вікторія
Журналістка (м. Черкаси)Вчуся любити життя і себе в ньому. Бо поза ним ще не пробувала. Пишу, бо в цьому є потреба. Потреба, яку конче необхідно задовольнити. І без цього ніяк.
Всі тексти автора
 

Їстівна стать

Анатомічно чоловіки й жінки влаштовані по-різному. Суттєва відмінність полягає у тому, що шлунок і серце чоловіка безпосередньо взаємопов’язані. Як там кажуть: шлях до серця лежить через шлунок? Подібна патологія цілковито відсутня у жінок. Проте як чоловіки, так і жінки полюбляють гастрономічно-інтимні асоціації. Зрозуміло, що якісно задовольнити сексуальний голод (чи то пак – спрагу) часом значно складніше, ніж просто набити шлунок усілякими смаколиками. Якщо немає психологічної сумісності, то немає справжнього кайфу. Теорія склянки води, яку з таким самим успіхом можна було б назвати теорією, наприклад, миски борщу, не є аж настільки дієвою. Та й цікаво, що пестливі слівця закоханих також далекі від гасторономічних витребеньок. Вас можуть охрестити кицькою, якщо хочуть приручити, сонечком, якщо хочуть зігрітися під вашим промінням, а от казати «люба пампушко» варто лише в тому разі, коли вам потрібно терміново схуднути. Невідомо, щоправда, як ви відреагуєте на подібне звертання…

Нещодавно у Харкові побачила медичну рекламу. Такий собі вишуканий еротизм із фруктовим смаком. Лікувати імпотенцію запрошує жовтозубий банан, на проктології та гінекології найкраще від усіх розуміються персик зі сливкою, а головним «дерматологом» є пухнасте ківі. Втім, це все дрібниці, порівняно з асоціативним рядом чоловіка моєї однокласниці. Звісно, хіба ж можна харчуватися лише фруктами? Потрібно ласувати якщо не м’ясом, то, принаймні, хоча б чимось більш-менш суттєвим…

Оксана завагітніла і змушена була вийти заміж за Сашка. Одинадцятий клас закінчувала вже мамою маленької донечки. Усі вчительки носилися із нею, як із писаною торбою: Оксанка помудрішала, Оксанка подорослішала, а який твір вона написала під час іспиту з укрмови, а як відповідала на історії!.. Словом, жіноча солідарність: вони чудово знали, що дівчині, яка щойно ось так майже несподівано стала мамою, ой як нелегко, тож намагалися підтримати будь-яким чином.

Через рік ми зібралися у школі на зустріч випускників. Усі такі дорослі, із купою вражень від спілкування зі світом. Оксана теж прийшла. Вона вже встигла стати мамою ще однієї доні. Гордо прокоментувала це, цитуючи свого чоловіка:

– Сашко каже, що у нього тепер лафа: пельмень, вареник і пиріжок!

17 коментарів

Коментарі відвідувачів
  1. 17. Віта

    Угу, а гармонія в стосунках, мабуть, і залежить від почерговості отих задоволень)

  2. 16. Олена

    У чоловіків взаємопов’язані не лише серце і шлунок, а ще й дещо пікантніше до цього має неабияке відношення. Спочатку він задовільнить шлунок, потім "пікантність", а вже аж потім – серце…Прикро, що в багатьох воно (серце) стоїть на останньому місці.

  3. 15. Віта

    Отакої! Такого поета з ЦВК звільнили:(

  4. 14. звільнений з ЦВК

    Хтось по Землі повзає і борщ їсть…А хтось у небі літає і від сонячного вітру живиться…Кожному своє. Але з часом або хтось має піднятися….або хтось опуститися…

  5. 13. Віта

    І всього то?))) краще вже удвох варити. якщо вже спускатися із неба, то разом…

  6. 12. Начальник ЦВК

    А може хоче щоб вона з неба на землю спустилася і борщу зварила…

  7. 11. Віта

    Сойкою? Майже зоопарк, тільки орнітологія) Хоче бути особливим, мабуть…

  8. 10. Начальник ЦВК

    А що хоче чоловік у жінки, коли називає її “Сойкою”? ))))

  9. 9. Віта

    Моя уява спіткнулася на марципанові і вперто не хоче імпровізувати далі))) щось вигадаю – дамся знати) Дяка за смачні коменти, Таню!

  10. 8. Тетяна

    Я й сама під враженням від “Кухні егоїста” Пиркало всюди шукаю їстівні асоціації – весело це зхолєри А от як чоловіка обізвати, щоб і смачно , і не образливо? Бананчик, перчик, стручечок, сосисочок, крученик, голубчик, огірочок? Ще будуть варіанти?:)

  11. 7. Тетяна

    “Вареничок” якось краще гріє душу, ніж якиїсь там “вах какой сочний персик, да?” Хоча, коли нас в університеті хлопці обзивали “варєнами”,це звучало по агресивному сексистсько, тому викликало виправдане обурення. “А мій милий вареничків хоче” – прямо сороміцька пісня якась

  12. 6. Лілія

    Цікаво тільки:чому деякі індивідуми тікають від любові мов від вогню? Так простіше жити? Чи,навчившись отримувати насолоду від фізіології,не опанували ще багатограння душевних почувань? А незвідане лякає…

  13. 5. Олена Гордієва

    Н-да… Якщо людину називати котиком – це означає, що я хочу його приручити… Щось в цьому є.

  14. 4. Віта

    Цікаве сприйняття)))

  15. 3. Оксана Тупальська

    Це все підтверджує той факт, що без любові, як і без їжі людина не уявляє своє життя

  16. 2. ВТБ

    Мне тожж понравилась!

  17. 1. Олек

    Прикольна история.

Правила

Коментарі, які не суперечать загально визнаним моральним і етичним нормам, публікуються вільно. Коментарі, які не невідповідають Правилам, будуть вилучені модератором.

Забороняється: вживання нецензурних висловів та ненормативної лексики; ображання відвідувачів; прояви ненависті; пропаганда расової, національної та релігійної ворожнечі; реклама та самореклама.

Просимо: будьте ввічливими, терпимими; шануйте один одного.


У зв'язку зі збільшенням спаму заборонені коментарі з посиланнями. Коментарі з кількістю символів більше як 4000 будуть обрізатися.
 
(не відображається)

Увага! Автор блогу несе повну відповідальність за опублікований текст. Редакція може не поділяти точку зору автора!