Рок-in-Рівне http://www.rockinrivne.com Рок життя міста Рівне, все буде Рок-н-Ролл Sat, 06 Feb 2010 08:30:27 +0000 http://wordpress.org/?v=2.8.6 en hourly 1 Dead Memory by MORiA http://www.rockinrivne.com/dead-memory-by-moria/ http://www.rockinrivne.com/dead-memory-by-moria/#comments Sat, 06 Feb 2010 08:23:36 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1912 Новий кліп Dead Memory від гурту MORiA:

]]>
http://www.rockinrivne.com/dead-memory-by-moria/feed/ 0
Тікобивиходили by Перкалаба http://www.rockinrivne.com/tikobivixodili-by-perkalaba/ http://www.rockinrivne.com/tikobivixodili-by-perkalaba/#comments Thu, 04 Feb 2010 11:28:23 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/tikobivixodili-by-perkalaba/ Новий кліп від гурту ПеркалабаТікобивиходили:

P.S.
Что делать, если не знаешь какой фильм посмотреть? Рейтинг фильмов – всегда поможет найти интересные фильмы, которые стоит посмотреть.

]]>
http://www.rockinrivne.com/tikobivixodili-by-perkalaba/feed/ 0
aUSfall, Extasy та MissTery 6 лютого http://www.rockinrivne.com/ausfall-extasy-misstery-06-02/ http://www.rockinrivne.com/ausfall-extasy-misstery-06-02/#comments Wed, 03 Feb 2010 02:01:51 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1884 6-го лютого о 19-00 у Палаці культури Текстильник міста Рівне відбудеться рок-коцерт за участю – aUSfall презентація альбому Схема, MissTery та Extasy.
І тут ми поспілкувалися з Павлом Винничуком, вокалістом і “затєйщіком” проекту AusFall.

Rock-in-Rivne: Чому ти вирішив створити новий музикальний проект AusFall?

Павел (aUSfall): Саме бажання створити колектив з’явилося давно, але довгий час не міг визначитися зі стилем та темпераментом музики. Сам проект це звернення до молоді нашого часу, підняття застоялих проблем, котрі давно стали нормою сучасного суспільства. Вірю і знаю, що наша молодь здатна боротися за майбутнє та зупинити деградацію нашої Країни

Rock-in-Rivne: Що він собою представляє?

Павел (aUSfall): Ausfall – з німецької перекладається як «Вихід», точніше навіть має конкретний зміст: «Вивід полонених з території ворога» Обраний напрямок Нью-метал з елементами індастріалу.

Rock-in-Rivne: Який настрій перед дебютним концертом?

Павел (aUSfall): Настрій чудовий, особливо тоді, коли розумієш для чого ти все це робиш, метою концерту є звернути увагу молоді та мас-медіа на проблему, а саме концерт має благодійний характер, зібрані кошти будуть спрямовані на лікування онкохворих дітей. Більше того я дуже радий, що поруч зі мною будуть друзі і колеги: колектив «MissTery» та «Extasy» я впевнений що концерт принесе масу приємних емоцій глядачам, та можливість зробити свій внесок у наше майбутнє.

Rock-in-Rivne: Щоб хотів би сказати перед концертом тим хто на нього прийде чи так щось в загальному?

Павел (aUSfall): Ми дуже чекаємо Вас (MissTery, Extasy, aUSfall), впевнені що цей концерт залишить вам незабутні враження! Прийшовши на цей концерт ви можете дати надію тим, хто потребує лікування.

Rock-in-Rivne: Від сайту RockInRivne – всьго найкращого та класного виступу.

СаньоК
RockInRivne

]]>
http://www.rockinrivne.com/ausfall-extasy-misstery-06-02/feed/ 0
Після 9-ти до Дня Закоханих http://www.rockinrivne.com/pislya-9-ti-do-dnya-zakoxanix/ http://www.rockinrivne.com/pislya-9-ti-do-dnya-zakoxanix/#comments Tue, 02 Feb 2010 06:48:54 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1879 В Стадіо Пабі (вул. О.Дундича, 30) міста Рівне 14 лютого в День Святого Валентина – виступ гурту Після 9-ти.

Початок о 21:00.

]]>
http://www.rockinrivne.com/pislya-9-ti-do-dnya-zakoxanix/feed/ 0
А чому б і не зробити (07.02) http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-07-02/ http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-07-02/#comments Mon, 01 Feb 2010 09:01:10 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1872 7 лютoгo 2010 о 17:00 року у арт-клубі Квадрат відбудеться 4-й і останній чверть фінал благодійного фесту А чому б і не зробити, отже виступають наступні гурти:
PALESTINA
Post Factum
ЧoБі
П.O.Т.І.М.
Divine power
Acкoльд

Гіcть фecтивaлю “Цeнзop” (Київ)
Гіcть фecтивaлю “THE TEMPEST” (Київ)

Вхід – 25 грн.
По флаєру – 15 грн.

П.С.
Казантип – мыс на берегу Азовского моря в северо-восточной части Крыма. Так же существует фестиваль музыкальной музыки – KAZANTIP. Казантип видео и музыка всегда расскажут о жизни фестиваля, который проход в Крыму, с. Поповка возле Евпатории. Так что лето 2010 и Казантип – уже ждут!

]]>
http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-07-02/feed/ 0
А чому б і не зробити триває (3-а чверть) http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-trivaye-3-a-chvert/ http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-trivaye-3-a-chvert/#comments Sun, 31 Jan 2010 21:58:21 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1864 Відбувся 3-й чвертьфінал Благодійного фесту А чому б і не зробити 31 січня в клубі Квадрат (Рівне) по результатам якого – в півфінал проходять:
Тaм xтocь є – 25% гoлocів
Find my dark mind – 23% гoлocів
Кpик Дyші – 19% гoлocів

Отже, цей цікавий і незвичайний фестиваль вже пройшов свій хронологічний екватор, до фіналу лишилось недалеко, але саме головне ще попереду. Загалом концерт пройшов не дуже драйвово в порівнянні з іншими чвертьфіналами. чи навіть відбірковими, трохи гнітила велака кількість дітей які замість старого доброго слему займалися якимись незрозумілими ритуальними танцями: чи то вигнання колорадського жука з городу  чи то прополювання буряків.  А от гурти порадували, не всі, але виступили чудово.

особливо гурт “Там хтось є” відповідно вони і набрали більшість голосів, крім того це був найсерйозніший гурт, з ним ми і вирішили поспілкуватися:

Розкажіть будь ласка трохи про ваш гурт?

- Наш гурт був заснований 13 березня 2008 року. М и граємо все підряд, цей стиль ми називаємо острозький лав-рок. Ми гурт з міста Острог, навчаємось всі в острозькій академії. Але Едік почав думати про створення гурту ще в Канаді в 2007 році.
А от скажіть, звідки взялась така цікава назва вашого гурту?

- Спочатку гурт називався Ispiritum. Цю назву Едік привіз з Франції, де він побачив її в метро на футболці у якогось хлопця. Називалися ми так рік часу, але був у нас якось такий випадок на репетиції: ми вийшли на перекур, і коли поверталися, то побачили що ніби в приміщенні репетицйки, ну там хтось є. І ця Юрикова фраза, так от вплинула, а він одразу взяв гітару і почав грати перші акорди. І от вийшла пісня «там хтось є» а згодом ми вирішили так гурт назвати.

На яких концертах ви ще виступала крім Квадрату?
- В Острозі був досить непоганий концерт весною, були досить потужні Острозькі гурти. Ще в Нетішині на «Канадській вечірці», канадці ставили концерт в нетішинському БК. Мали виступати на «Інших», але організатори нас не вписали так як з’явилися такі гурти як «Кому вниз», «Тінь сонця» і т. д. ми їм поступилися місцем, ато нас е в Острозі всі знають, а їх не дуже.

Як вам сьогоднішній виступ в Квадраті, за якістю, за публікою, за прийомом, можливо в порівняння з вашими іншими виступами?

- Відносно досить непогано, особливо на сьогоднішньому виступі, було досить тепло. Сьогодні людей більше ніж минулого разу. Прийом публіки сподобався, правда вже біля години сьомої майже нікого не було. І ще Едік сьогодні був в кілті.

Щож, це було ніби затишшя перед великою бурею якою прокотиться 4-й чвертьфінал по вухам і серцям рівненських рокерів. Бцдемо надіятись туди прийде бцульше справжніх рокерів які влаштують ссправжній слем.

Єдине що ще хочеться додати: ДУЖЕ непорадувала москальський гурт з нашої області виказавши неповагу до нащої батьківщини і держави. Будемо надіятись вони одумаються і стануть справжніми громадянами своєї країни.

Ось вам ще трохи фоток з концерту:

Наступний і останній чвертьфінал – 7 лютого.

П.С. Вы не думали когда-нибудь поехать в Волгоград? Каждый город имеет свою историю, архитектуру и свои интересные места. А посмотреть что-то новое – всегда интересно

]]>
http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-trivaye-3-a-chvert/feed/ 0
Спаленi Вiтрила (5.02) http://www.rockinrivne.com/spaleni-vitrila-5-02/ http://www.rockinrivne.com/spaleni-vitrila-5-02/#comments Sun, 31 Jan 2010 21:00:43 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1860 Гурт Спаленi Вiтрила виступить 5 лютого 2010 в Хобі Паб (Рівне, вул. Базарна, 4) о 20:00.

Вхiд 25 грн., з флаєром 15 грн.
Флаєри можна отримати у Хобі Пабі.

П.С. Играете на басу?
Бас сайт – для вас.

]]>
http://www.rockinrivne.com/spaleni-vitrila-5-02/feed/ 2
DELIA – Забутий Край http://www.rockinrivne.com/delia-zabutij-kraj/ http://www.rockinrivne.com/delia-zabutij-kraj/#comments Sun, 31 Jan 2010 00:00:14 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1855 Новий кліп Забутий Край від гурту DELIA:

П.С.

]]>
http://www.rockinrivne.com/delia-zabutij-kraj/feed/ 0
А чому б і не зробити (31.01) http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-31-01/ http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-31-01/#comments Thu, 28 Jan 2010 12:28:57 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1844 31 січня 2010 року пройде 3-й чвертьфінал благодійного фесту – А чому б і не зробити. Початок о 17:00 в арт-клубі Квадрат міста Рівне. Отже, грають наступні гурти:
Find my dark mind
Тaм xтocь э
FarInHate
Blood Expectoration (не виступлять)
Кpик Дyші
KoDeX
Гіcть фecтивaлю “IsteRika” (Нeтішин)
Гіcть фecтивaлю “Endless Nameless” (Бpecт)

4-й та останній чвертьфінал пройде – 7 лютого.

П.С. Вы азартные? Тогда тотализатор именно для Вас

]]>
http://www.rockinrivne.com/a-chomu-b-i-ne-zrobiti-31-01/feed/ 1
П@П@ КАРЛО – Не любить, не хоче http://www.rockinrivne.com/papa-karlo-ne-lyubit-ne-hoche/ http://www.rockinrivne.com/papa-karlo-ne-lyubit-ne-hoche/#comments Wed, 27 Jan 2010 20:55:02 +0000 admin http://www.rockinrivne.com/?p=1839 Гурт П@П@ КАРЛО презентує свій новий кліп на пісню “Не любить, не хоче“, де режисером і оператором виступив – Павло Мартинов:

П.С. Любите смотреть сериалы? – Форум о сериалах:

]]>
http://www.rockinrivne.com/papa-karlo-ne-lyubit-ne-hoche/feed/ 0