This version of the page http://xatka.lviv.ua/uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-04. The original page over time could change.
Оренда квартир у Львові | Подобова аренда квартири у Львові
 
 
 

Ласкаво просимо на сайт подобової оренди квартир у Львові.

 
 

Оренда квартир у Львові

Шановні відвідувачі!

Якщо ви збираєтесь до Львова і стоїте перед вибором де вам зупинитись, пропонуємо вашій увазі квартири для подобової оренди у Львові.

Квартири подобово у Львові – це хороша альтернатива готелям, так як за відносно меншу ціну ви одержуєте більше комфорту і свободи. Всі наші квартири мебльовані і мають всю необхідну побутову техніку. Також всі квартири для подобової оренди знаходятся в центральній частині Львова або в районі головного вокзалу.

Оренда квартир подобово у Львові, з кожним роком стає все популярнішою. Це пояснюється тим, що квартири у Львові подобово надають для туристів більше свободи, комфорту і домашнього затишку, ніж номер в будь-якому готелі. Наші квартири у Львові, дадуть Вам можливість усамітнитися з коханою людиною, відпочити всією родиною або дружньою компанією.

Ви перебуваєте далеко від дому, але все що потрібно Вам для комфортного перебування пропонує оренда квартир у Львові подобово: весь набір побутової техніки, цілодобове водопостачання, автономне опалення, постільна білизна, рушники та весь необхідний посуд, а крім того розташування будь-якої квартири у Львові, для подобової оренди - в самому центрі міста! Причому, кожна квартира подобово у Львові має свій неповторний дизайн, свою родзинку, щоб задовільнити смак самого вишуканого клієнта. Ніякий готель не зможе запропонувати такого розмаїття варіантів, як оренда квартир у Львові.

Замовивши наші квартири подобово у Львові, у Вас виникає можливість пожити в історичних будинках XVIII-XIX століття, з високими стелями, старовинними сходами, кованими залізними воротами, від яких так і віє дух старовини.

З кожним роком все більше і більше туристів приїжджає до Львова, квартири подобово - це найбільш підходящий варіант для них. Оренда квартир у Львові - це дуже зручно, Ви отримуєте повну свободу пересування, повертаєтеся додому будь-коли, нікому не звітує і зустрічаєтесь з нашими співробітниками, тільки при заселенні і виселенні. Квартири подобово у Львові - це Ваша свобода, безпека та конфіденційність.


Запрошуємо Вас в наш старовинний Львів! Квартири подобово у Львові чекають гостей!

 

Квартира на проспекті Свободи

1 кімнатна квартира на проспекті Свободи, в 3-х хвилинах ходьби від Оперного театру. На 3-му поверсі 4-х поверхового цегляного будинку, загальна площа квартири 40 квадратних метрів, кімнати 20 кв. м.. Автономне опалення, гаряча вода цілодобово, у кімнаті є 1 велике ліжко з ортопедичним матрацом і 1 односпальне ліжко, КТБ, ДВД, праска, на кухні газова плита, холодильник, МВ-піч, кухня з балконом, вікна квартири виходять у двір, броньовані двері , під'їзд на код.Є місце для парковки авто у дворі. Спальних місць 3 (2 +1).

Ціна 180-220 грн/доба.


Детальніше...

Квартира на вулиці Зерова

1-кім. квартира в 10 хвилинах ходьби від залізничного вокзалу, біля супермаркету "Скриня". Квартира знаходиться на 1 пов. 4-х пов. цегляного будинку. Загальна площа квартири 27 кв. м. Квартира типу "студіо". У квартирі автономне опалення, гаряча вода постійно, 2 ліжка (двохспальне і односпальне), КТБ, ДВД, газ.плита, холодильник, мікрохвильова пічка, праска, броньовані двері, підїзд на ключ. У 5 хвилинах ходьби від квартири - платна автостоянка, до оперного театру 15 хв. на маршрутці.

Ціна 160-180 грн / доба.


Детальніше...