This version of the page http://nolex.biz/firma-zhajvir/comment-page-1/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-01. The original page over time could change.
Фірма Жайвір | Персональний сайт і блоґ Nolex`а
 
 

Nolex - Персональний сайт

Фірма Жайвір

З наближенням осінніх і зимових холодів з’являється бажання повернутися в літо, викупатися і позагорать, опинитися подалі від вогкого вітру, дощу і снігу. У цьому Вам допоможе компанія “Жайвір”, що надає туры Египет - країни тепла і літа.

Туристів до Єгипту привертають не тільки пам’ятники якнайдавнішої цивілізації, але і недорогий цілорічний пляжний відпочинок.

Найпопулярніші путевки в Египет у наших туристів — Хургада і Шарм-эль-шейх. Любителів активного відпочинку привертають відомі дайверські центри на Червоному морі Сафага і Марса-алам. Вільною молодіжною атмосферою славиться Дахаб, розташований на північ від Шарму. Нувейба – курорт для спокійного сімейного відпочинку. Эль-Гуну називають «Венецією на Червоному морі» - готелі і пляжі розташовані тут на безлічі невеликих острівців, між якими постійно курсують човни.

Загальна інформація

Єгипет - країна сонця, чар пустелі і незвичайної краси підводного миру Червоного моря, що зачаровують. Земля фараонів, глибоко просочена духом Африки.

Клімат

Жаркий субтропічний континентальний. Жарке літо і тепла зима з невеликими осіданнями. Для всієї території Єгипту характерні великі добові коливання температури повітря. Наприклад, в січні-лютому в каїрі денна температура може доходити до 30 З, а вночі падати до 0 З і нижче. У весняний період дмуть сухі гарячі вітри - “хамсин”, температура в цей період може підвищуватися до 40 З, а вологість.
Детальніше про тури можна дізнатися у турфірмі гарячих турів Жайвір.

Одна Відповідь - “Фірма Жайвір”

  1. Nolex каже:

    До Єгипту поїхали перший раз. Поїхали через туроператора Pegas. Повинна відзначити, що цей оператор працює як годинник - все чітко, без запізнень і дуже організовано. Нам відразу запропонували номер в 2-хэтажном корпусі, десь далеко від центру, але нас попередили ще в Києві, що через незручне поселення проходять всі, і всього за 30у.е.( на трьох) ми поселилися в бунгало, поряд з головним рестораном. Територія готелю дуже величезна, тому рекомендую селитися в номерах 900-930. Не соромтеся вимагати кращого номера! З рецепшену до ресторану їздить електромобіль, це зручно. Довкруги дуже зелено і все квітне, просто приємно оку. Відразу скажу, що ми їхали не запікатися на сонці і поїдати і випивати все, що “включене”. Ми накупили купу екскурсій і за тиждень побували скрізь, де встигли. З турецькою лазнею, звичайно, нас “нагрівали”: щоб пройти всі процедури - до заплачених 30дол. ми доплатили ще по 30дол.

    Тут готельний гід Олечка делікатно промовчала, хоча МОГЛА Б ПОПЕРЕДИТИ! Дуже здорово в Луксоре і оглядова по Хургаде. Не ведіться на Турецьку шкіру – “развод”!!! І замість екскурсії на Райський острів - одягайте маску з трубкою і упірнайте з пірсу. Саме з нашим пляжем є кораловий острів - КРАСА! Живлення, звичайно, не для гурманів, але різноманітне. Багато всяких солодощів, але замало фруктів. Парадокс - жодного разу не було бананів. Найцікавіше, що при щільному живленні ми (три стрункі лані) прилетіли додому схудлі. Море, а скоріше наша лагуна, дуже підходить для дітей. Завжди чисто і спокійно, які б хвилі не були у відкритому морі. Анімація слабенька. Бари - цілком відповідають 4*.

    Туди сміливо можна їхати на тиждень! Або дні на 10, щоб встигнути з’їздити до Йорданії і Ізраїлю (це ще 3 дні). Ми їздили по туру за 340у.е. і лишились задоволені!

Залишити відповідь

Клацніть, щоб скасувати зміну шрифту.