This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news2617 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-02-01. The original page over time could change.
Jaguar - на першому місці у рейтингу надійності автомобілів 2009 Vehicle Dependability Study. / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ XJ 2010 XK XF
Сервіс та послуги Контакти Новини Акції Гарячі пропозиції Замовити тест-драйв


Новини

Jaguar - на першому місці у рейтингу надійності автомобілів 2009 Vehicle Dependability Study.

Автомобільне маркетингове агентство J.d. Power and Associates опублікувало щорічний рейтинг надійності автомобілів 2009 Vehicle Dependability Study (VDS). Згідно з цим документом, найнадійнішими марками в 2009 році стали Бюїк і Ягуар. Вперше за 14 років вони змістили з позиції лідера японську марку Лексус, що перемістилася на третє місце. Четверте і п'яте місця в списку марок, що виробляють найякісніші автомобілі, зайняли Тойота і американська марка Меркьюрі, що належить концерну форд. Аутсайдерами рейтингу були визнані марки Джип і Додж, що належать Крайслер. У досліджених автомобілях цих два марок число несправностей на 100 машин перевищило середній по індустрії рівень, рівний цього року 170 неполадкам. В цілому число дефектів в автомобілях знизилося за минулий рік на 10%. У J.d. Power and Associates відзначили, що підвищення надійності позначилося на збільшенні терміну експлуатації автомобілів: так, якщо в 2006 року середній вік машини, що бере участь в операції trade-in (обмін уживаного автомобіля на новий з доплатою), складав 65 місяців, то в 2009-м-коді цей показник рівний вже 73 місяцям.
повернутись до списку
Замовити тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д