This version of the page http://onat.edu.ua/?pg=news_archive (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-29. The original page over time could change.
::ОНАЗ ::Архiв новин
Skip all go to Content
Skip all go to News
Skip all go to Navigation

Архiв новин

НОВОРІЧНИЙ БАЛ!

25 грудня 2009 року о 17:00, в актовій залі ОНАЗ ім. О.С. Попова за адресою вул. Ковальська, 1 відбудеться новорічний бал зв’язківців.

Детальніше

До уваги студентів ОНАЗ ім. О.С. Попова!

16 грудня 2009 року о 15:00, аудиторія 201 (головний навчальний корпус) відбудеться І етап X Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Запрошуються студенти всіх факультетів та інститутів ОНАЗ ім. О.С. Попова. За довідками щодо участі у конкурсі необхідно звернутися на кафедру української та російської мови, кабінет 310 (головний навчальний корпус).


СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З МАТЕМАТИКИ

17 грудня 2009 р. о 14:45 відбудеться перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з математики. Запрошуються студенти I-V курсів всіх факультетів та інститутів ОНАЗ ім. О.С. Попова. З питань участі в олімпіаді звертатися на кафедру Вищої математики, ауд.105 (головний навчальний корпус).


До уваги студентів ОНАЗ ім. О.С. Попова!

11 грудня 2009 року о 15-й годині, аудиторія 301 (головний навчальний корпус) відбудеться перший (відбірний) етап відкритого Всеукраїнського конкурсу МТС згідно з Положенням про Всеукраїнську програму «Професіонали майбутнього» для студентів профільних вузів напряму «Телекомунікації». Запрошуються студенти IV курсу факультетів ІМ, ТКС та інституту РТЕ ОНАЗ ім. О.С. Попова. За довідками щодо участі у конкурсі МТС необхідно звернутися до відповідних деканатів та інститутів (головний навчальний корпус).


Присудження Державної премії України в галузі науки і техніки 2009 року вченим ОНАЗ

Указом Президента України № 979/2009 від 30 листопада 2009 року «Про присудження Державних премій України в галузі науки і техніки 2009 року», за розробку високоефективних технологій оптоелектроніки і комунікаційних систем на їх основі, було присуджено Державні премії України в галузі науки і техніки 2009 року: - ВОРОБІЄНКУ Петру Петровичу – д.т.н., ректорові ОНАЗ; - ВІКУЛІНУ Івану Михайловичу – д.т.н., зав. кафедри фізики оптичного зв’язку; - ПАНФІЛОВУ Івану Павловичу – д.т.н., зав. кафедри основ схемотехніки. http://www.president.gov.ua/documents/10119.html


ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.03

«11» грудня 2009 року о 14 годині в ауд. 223 ОНАЗ ім. О.С. Попова відбудеться засідання СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.03.

Детальніше

П Р О Г Р А М А

64-ої науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу, науковців, аспірантів та студентів (1 – 4 грудня 2009 р.)

Детальніше

КУРСИ З ОЦІНКИ МАЙНА

З 7 грудня 2009 року в Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова починають свою роботу курси з базової підготовки оцінювачів майна та майнових прав.

Детальніше

КУРСИ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ (ПРОГРАМА 1С БУХГАЛТЕРІЯ 8 ДЛЯ УКРАЇНИ)

З листопада 2009 р. в ОНАЗ ім. О.С. Попова розпочинають свою роботу курси з бухгалтерського обліку з використанням програми 1С Бухгалтерія 8 для України для підготовки студентів технічних та економічних спеціальностей з можливістю одержання сертифіката.

Детальніше

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ

технічних спеціальностей, бажаючих поглибити свої знання з економіки і менеджменту. В Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова розпочинається навчання на курсах з напрямів: 1. Бізнес та підприємництво; 2. Менеджмент ділового адміністрування; 3. Міжнародна економіка.

Детальніше

64-а науково-технічна конференція професорсько-викладацького складу, науковців, аспірантів та студе

В період з 01.12.09 по 04.12.09 в ОНАЗ ім. О.С. Попова відбудеться 64-а науково-технічна конференція професорсько-викладацького складу, науковців, аспірантів та студентів. Строк подачі тез доповідей до секцій Програмного комітету для розгляду до 24.11.09 р.

Детальніше

До уваги студентів ОНАЗ ім. О.С. Попова!

Запрошуються студенти всіх факультетів та інститутів ОНАЗ ім. О.С. Попова для участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2009/2010 н.р. зі спеціальностей: «Інформатика та кібернетика»; «Радіотехніка»; «Телекомунікаційні системи та мережі»; «Інформаційні мережі зв’язку»; «Інформатика, обчислювальна техніка та автоматизація»; «Кількісні методи в економіці (статистика, економіко-математичне моделювання)»; «Економіка підприємства та управління виробництвом»; «Маркетинг, управління персоналом і економіка праці»; «Менеджмент»; «Українська мова, література (в т.ч. методика викладання)»; «Екологія і охорона навколишнього середовища»; «Охорона праці»; соціологічні науки; політичні науки. Для написання наукової роботи студентам необхідно звернутися на відповідні кафедри для призначення наукового керівника. Наукові роботи подаються до 15.12.2009 року, каб. 221 (головний навчальний корпус).

Детальніше

ЛІЦЕНЗУВАННЯ ПІДГОТОВКИ МАГІСТРІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 8.040201 «СОЦІОЛОГІЯ»

Управління ліцензування, акредитації та нострифікації Міністерства освіти і науки України розглянуло заяву (вх. № 2048-л від 23.04.2009 р.) та документи, подані Одеською національною академією зв’язку ім. О.С. Попова (ОНАЗ), щодо ліцензування підготовки магістрів зі спеціальності 8.040201 «Соціологія», і надало згоду на проведення ліцензування (лист № 6/1-917 від 23.07.2009 р.).


До уваги студентів ОНАЗ ім. О.С. Попова!

Запрошуються студенти III-VI курсів всіх факультетів та інститутів ОНАЗ ім. О.С. Попова для участі у конкурсі наукових робіт стипендіальної програми «Завтра.UA» Всеукраїнської благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива». Перелік напрямів додається. Для написання наукової роботи студентам необхідно звернутися на відповідні кафедри для призначення наукового керівника. Наукові роботи подаються до 22.10.2009 року, каб. 221 (головний навчальний корпус).

Детальніше

ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.02

18 вересня 2009 р. о 10 годині в ауд. 223 ОНАЗ ім. О.С. Попова відбудеться засідання СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.02.

Детальніше

ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.02

19 вересня 2009 р. о 10 годині в ауд. 223 ОНАЗ ім. О.С. Попова відбудеться засідання СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.02.

Детальніше

КУРСИ З ОЦІНКИ МАЙНА

14 вересня 2009 року в ОНАЗ у ім. О.С. Попова починають свою роботу курси з базової підготовки оцінювачів майна та майнових прав.

Детальніше

Звіт щодо проведення VI-го міжнародного форуму «Телекомунікації без меж: інновації в телекомунікація

19 – 21 серпня 2009 р. на базі ОНАЗ ім. О.С. Попова (м. Одеса, Україна) проведено черговий VI-й міжнародний форум “Телекомунікації без меж: інновації в телекомунікаціях”.

Детальніше

Круглий стіл – «Нові підходи до регулювання ринку телекомунікацій»

22 серпня в ОНАЗ ім. О.С. Попова було проведено круглий стіл – «Нові підходи до регулювання ринку телекомунікацій». Під час проведення круглого столу було обговорено такі питання: необхідність регулювання ринку Інтернет послуг, проблеми тарифоутворення в сфері телекомунікацій, нетехнічні методи контролю за забезпеченням якості надання телекомунікаційних послуг, регулювання контенту в сучасних телекомунікаційних мережах, соціальний аспект в регулюванні ринку телекомунікацій, моделі організації взаємоз’єднання операторів мереж передавання даних тощо.


«Золоті сторінки випускників академії»

У світ вийшов черговий том циклу «Золоті сторінки випускників академії», що містить інформацію про успіхи та досягнення наших колишніх студентів. З питань придбання книги звертатися до заступника директора ННІ радіо, телебачення та електроніки Стрельчука Миколи Миколайовича за телефоном 8-048-723-35-26.


ДЕНЬ ЗНАНЬ

31 серпня 2009 о 10.00 ОНАЗ ім. О.С. Попова відмітила початок нового навчального року урочистими зборами, присвяченими Дню знань (посвячення першокурсників у студенти ОНАЗ).

Детальніше

Річниця незалежності нашої держави

24 серпня 2009 року народ України відзначає 18-у річницю незалежності нашої держави. У Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова підготовлена низка заходів, присвячених цій події. Заплановано студентські екскурсії до музеїв міста, у бібліотеці відбудеться тематична виставка, а у День знань - 1 вересня гуманітарними кафедрами будуть проведені лекції-бесіди зі студентами, присвячені національному святу.


Нагороджено ректора ОНАЗ

31 серпня 2009 року Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Приморському районі м. Одеси нагородив ректора ОНАЗ ім. О.С. Попова Петра Петровича Воробієнка Грамотою за високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у справу розвитку державного соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Приморському районі м. Одеси та з нагоди Дня знань.


Посвячення у студенти

1 вересня 2009 року о 8.00 Коледж зв’язку та інформатизації ОНАЗ ім. О.С. Попова відмітив початок нового навчального року (посвячення першокурсників у студенти Коледжу).


ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

23 серпня 2009 року народ України відзначає знаменну подію – День Державного Прапору України. В Одеській національній академії зв'язку ім. О. С. Попова на честь цієї події заплановано екскурсії до музеїв міста, лекції-бесіди зі студентами Академії, організація бібліотекою та музеєм Академії тематичних виставок, присвячених історії Державного Прапору України та інших символів держави.


Річниця незалежності нашої держави

24 серпня 2009 року народ України відзначає 18-у річницю незалежності нашої держави. У Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова підготовлена низка заходів, присвячених цій події. Заплановано студентські екскурсії до музеїв міста, у бібліотеці відбудеться тематична виставка, а у День знань - 1 вересня гуманітарними кафедрами будуть проведені лекції-бесіди зі студентами, присвячені національному святу.


ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!

На сайті розміщено списки абітурієнтів, які приймають участь у конкурсі на навчання за державним замовленням (оновлюються автоматично)

Детальніше

25 ЮВІЛЕЙНИЙ ВЕЛИКОБРИТАНСЬКИЙ СЕМІНАР З ІНЖИНІРИНГУ ПРОДУКТИВНОСТІ МЕРЕЖ UKPEW 2009

В Університеті м. Лідс (Великобританія) з 4 по 10 липня 2009 року проходив 25 ювілейний Великобританський семінар з інжинірингу продуктивності мереж (UKPEW 2009).

Детальніше

КУРСИ З ОЦІНКИ МАЙНА

З 06 липня 2009 року в Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова почали свою роботу курси з базової підготовки оцінювачів майна та майнових прав

Детальніше

ТИЖДЕНЬ ЦИФРОВОГО МОВЛЕННЯ В ОДЕСІ

У програмі заходів «Тиждень цифрового ТБ», яка проходила в ОНАЗ з 22 по 27 червня 2009 року, крім майстер-класу «Наше телебачення», проводився також навчальний семінар Міжнародного Союзу Електрозв'язку з супутникового цифрового телевізійного мовлення та 4-а Міжнародна науково-технічна конференція «Технології цифрового мовлення: стратегія впровадження».

Детальніше

ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.03

«10» липня 2009 року о 12.00 в ауд. 327 Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова відбудеться ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.03

Детальніше

Семінар МСЕ з Супутникового цифрового мовлення

В рамках програми діяльності Центру майстерності МСЕ для країн СНД, Одеською національною академією зв'язку ім. О.С. Попова був організований і проведений з 22 по 25 червня 2009 року семінар «Супутникові системи первинного розподілу сигналів телевізійного, звукового і мультимедійного мовлення та безпосереднього супутникового мовлення».

Детальніше

МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ЦИФРОВОГО МОВЛЕННЯ

В Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова 25 - 26 червня 2009 року відбулася Четверта Міжнародна науково-технічна конференція "Технології цифрового мовлення: стратегія впровадження" (DBT-2009).

Детальніше

Увага оренда! Навчальний полігон!

ОНАЗ ім. О.С. Попова пропонуються до здачі в оренду на конкурсній основі наступні об’єкти, розташовані на полігоні, що знаходиться за адресою: Одеська обл., Комінтернівський р-н., с. Іллічівка, вул. Шкільна, 27: 1. Будівля-модуль «Кисловодськ», площею 900 кв.м. (30х30х8). 2. Складські приміщення-бокси (5 шт.), загальною площею 114,5 кв.м. 3. Земельна ділянка площею 1 га. За довідками звертатися за телефонами: (8048) 723-12-02, 758-33-47, 758-11-63.

Детальніше

ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.02

«26» червня 2009 року о 12.00 в ауд. 223 Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова відбудеться ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.02

Детальніше

ОНАЗ ім. О.С. Попова внесено до Державного реєстру наукових установ, яким надається підтримка держав

Одеська національна академія зв’язку ім. О.С. Попова отримала свідоцтво (ВБ № 01169) про внесення до Державного реєстру наукових установ, яким надається підтримка держави. Державний реєстр наукових установ, яким надається підтримка держави, - це перелік науково-дослідних, науково-технічних установ усіх форм власності та вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації усіх форм власності, діяльність яких має важливе значення для розвитку науки, економіки і виробництва.


«Тиждень цифрового телебачення»

З 22 по 27 червня 2009 року в ОНАЗ ім. О.С. Попова проводитиметься «Тиждень цифрового телебачення», що включатиме наступні заходи: майстер-клас «Наше телебачення», навчальний семінар МСЕ по Супутниковому цифровому телевізійному мовленню й 4-у міжнародну науково-технічну конференцію «Технології цифрового мовлення: стратегія впровадження».

Детальніше

ЛШЦЕНЗУВАННЯ ПІДГОТОВКИ ІНОЗЕМНИХ ГРОМАДЯН ДО ВСТУПУ У ВНЗ

Управління ліцензування, акредитації та нострифікації Міністерства освіти і науки України розглянуло заяву та документи, подані Одеською національною академією зв’язку ім. О.С. Попова (ОНАЗ), щодо ліцензування підготовки іноземних громадян до вступу у вищі навчальні заклади (продовження терміну дії ліцензії), і надало згоду на проведення ліцензування (лист за № 41-492 від 27.04.2009 р.).

Детальніше

КУРСИ З ОЦІНКИ МАЙНА

20 червня 2009 року в Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова починають свою роботу курси з базової підготовки оцінювачів майна та майнових прав.

Детальніше

ПЕРЕМОГА ОНАЗ

За результатами П’ятого Всеукраїнського конкурсу наукових робіт серед студентської молоді (2008-2009 рр.) Одеську національну академію зв’язку ім. О.С. Попова визнано кращим навчальним закладом з постановки наукової роботи серед студентів. Переможцем конкурсу став студент 4 курсу ННІ економіки та менеджменту ОНАЗ ім. О.С. Попова КОЗЕЛКО ТАРАС БОГДАНОВИЧ.


ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.01

«5» червня 2009 року о 10.00 годині в ауд. 223 ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.01

Детальніше

ПРО СТВОРЕННЯ НОВОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ В ОНАЗ ІМ. О.С. ПОПОВА

За наказом № 280 від 06.05.2009 року в ОНАЗ ім. О.С. Попова Міністерства транспорту та зв'язку України створено спеціалізовану вчену раду Д 41.816.03 з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) економічних наук зі спеціальності 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (За видами економічної діяльності).

Детальніше

ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ К 41.816.03

«22» травня 2009 року о 14 годині в ауд. 223 ОНАЗ ім. О.С. ПОПОВА ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ К 41.816.03

Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕКОНОМІКА ТА УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ ПОБУДОВИ ІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА»

21-22 квітня 2009 року в інституті економіки та менеджменту відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка та управління в умовах побудови інформаційного суспільства».

Детальніше

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КЕРІВНИКІВ, ФАХІВЦІВ СЛУЖБ ЗВ'ЯЗКУ

В Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова з 24 травня по 1 червня 2009 року проходитимуть курси підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів керівників, спеціалістів та робітників відділу і служб зв'язку за темою «Мережі телекомунікацій»

Детальніше

ЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЯМИ ТЕЛЕВІЗІЙНОГО МОВЛЕННЯ КАЗАХСТАНУ ТА КИРГИЗІЇ

30 квітня 2009 р. в Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова з ініціативи Незалежної асоціації телерадіомовників України була організована зустріч з делегацією представників телекомпаній і державних органів Казахстану та Киргизії, які перебували в Україні з навчальним візитом з 27 по 30 квітня 2009 року.

Детальніше

СЕМІНАР З ЕКОНОМІКИ ДЛЯ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ОНАЗ ІМ. О.С. ПОПОВА

22 травня 2009 р. Інститутом Економіки та Менеджменту ОНАЗ ім. О.С. Попова спільно з Корпусом світу США буде організовано семінар з економіки для професорсько-викладацького складу та студентів академії. Семінар проводиться волонтером Корпусу світу Грегом Салліваном. Мова семінару - англійська. Семінар складається з 5 інтерактивних занять, тривалість кожного з них – 45-60 хв.

Детальніше

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КРАЇН СНГ

В Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова з 21 квітня по 2 травня 2009 року проходять курси підвищення кваліфікації викладачів країн СНД на тему «Мережі та системи поштового зв’язку». Курси проводяться факультетом підвищення кваліфікації, за адресою: м. Одеса, вул. Ковалевського, 5, лабораторний корпус №2 Академії. Телефони: (8048) 7983576, (8048) 7207984, (8094) 9486576. Телефон/факс (048) 7236269, (048) 7232066. e-mail: expertiza@onat.edu.ua


ІІ засідання Міжнародної постійної конференції ректорів телекомунікаційних ВНЗ

27 квітня 2009 р. в м. Алмати (Казахстан), на базі Казахської академії транспорту та телекомунікацій ім. М. Тинишпаєва, відкрито ІІ засідання Міжнародної постійної конференції ректорів телекомунікаційних ВНЗ, яка була створена в 2008 р. за ініціативи та організації ОНАЗ ім. О.С. Попова за підтримки Держзв’язку України та Міжнародного Союзу Електрозв’язку (МСЕ).

Детальніше

СЕМІНАР ВІДПОВІДАЛЬНИХ СЕКРЕТАРІВ ПРИЙМАЛЬНИХ КОМІСІЙ ВНЗ РЕГІОНУ

22 квітня 2009 року в ОНАЗ ім. О.С. Попова Комісією з прийому студентів у ВНЗ регіону Ради ректорів ВНЗ Одеського регіону, головою якої є ректор ОНАЗ Воробієнко П.П., разом з Управлінням освіти та наукової діяльності Одеської облдержадміністрації проведено семінар відповідальних секретарів приймальних комісій ВНЗ регіону, на якому були обговорені питання організації прийому студентів у 2009 році.

Детальніше

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Навчально-науковий інститут ком’пютерних технологій, автоматизації та логістики Одеської національної академії зв¢язку ім. О.С. Попова 9-10 квітня 2009 р. провів Міжнародну науково-практичну конференцію “Сучасний поштовий зв¢язок”.

Детальніше

ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ!

Одеська національна академія зв'язку ім. О.С. Попова запрошує Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Економіка та управління в умовах побудови інформаційного суспільства”, яка відбудеться 21-22 квітня 2009 р.
За матеріалами роботи конференції видається збірка тез доповідей учасників.

Детальніше

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Телекомунікації» у 2008/2009 навчальному ро

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 23 грудня 2008 року за № 1188 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2009-2011 років» Одеську національну академію зв’язку ім. О.С. Попова призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Телекомунікації» та спеціальностей «Телекомунікаційні системи та мережі», «Інформаційні мережі зв’язку» терміном на 3 роки. І етап олімпіади проведено у лютому 2009 року, ІІ етап олімпіади проведено 7-9 квітня 2009 року.

Детальніше

Ера цифрового телебачення почалась!

4 квітня 2009 року відбулося засідання виїзної групи Вченої ради Одеської національної академії зв'язку ім. О.С.Попова до м. Ізмаїла. Раді були представлені результати впровадження державним підприємством «Одеський обласний радіотелевізійний передавальний центр» цифрового телевізійного мовлення в стандарті DVB-T (MPEG4) в південних районах Одеської області.

Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З ТЕХНІЧНИХ НАУК

25-27 березня 2009 року в ОНАЗ ім. О.С. Попова пройшов другий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з технічних наук, спеціальності «Телекомунікаційні системи та мережі», «Інформаційні мережі зв’язку» у формі підсумкової науково-практичної конференції (захист наукових робіт).

Детальніше

КОНФЕРЕНЦІЯ З ОСТАННІХ ДОСЯГНЕНЬ І НОВИНОК ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНОЇ ГАЛУЗІ

В ОНАЗ ім. О.С. Попова 20 березня 2009 р. відбулася конференція, присвячена останнім досягненням і новинкам телекомунікаційної галузі. Студенти факультету ІМ та ННІ радіо, телебачення, електроніки – переможці конкурсу «Професіонали майбутнього-2008» - поділилися враженнями від поїздки на CeBit'09 (2-8 березня 2009 р., Ганновер, Німеччина), ознайомили з інноваційними рішеннями у світі технологій, що були представлені на виставці.

Детальніше

КУРСИ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ (ПРОГРАМА 1С БУХГАЛТЕРІЯ 8 ДЛЯ УКРАЇНИ)

27 березня 2009 року в ОНАЗ ім. О.С. Попова розпочинають свою роботу курси з бухгалтерського обліку з використанням програми 1С Бухгалтерія 8 для України для підготовки студентів технічних та економічних спеціальностей з можливістю одержання сертифіката. Курси організовані Інститутом економіки і менеджменту ОНАЗ.

Детальніше

Всеукраїнська студентська олімпіада з напряму «Телекомунікації»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2009-2011 років» від 23.12.2008 р., № 1188 ОНАЗ ім. О.С. Попова призначено базовим ВНЗ з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Телекомунікації», спеціальність «Телекомунікаційні системи та мережі» та «Інформаційні мережі зв’язку». Олімпіада відбудеться 7-9 квітня 2009 року.


День інституту Радіо, телебачення, електроніки ОНАЗ

З метою активізації організаційно-виховної роботи в академії та у зв'язку зі 150-річчям від дня народження винахідника радіо О.С. Попова 16 березня 2009 року в актовій залі Академії відбувся День навчально-наукового інституту Радіо, телебачення, електроніки ОНАЗ.

Детальніше

СЕМІНАР, ПРИСВЯЧЕНИЙ СПІВПРАЦІ З МСЕ

Шановні колеги! 24 березня 2009 р. о 14.00. в ауд. 223 буде проведено семінар, присвячений співпраці з МСЕ. Присутність директорів інститутів, деканів факультетів, завідуючих кафедр та представників, які будуть супроводжувати роботу кафедр з МСЕ, обов’язкова. Завідуючим кафедр підготувати пропозиції, щодо можливої тематики роботи кафедр, виходячи з напрямів роботи Дослідницьких комісії МСЭ-R, МСЭ-T, МСЭ-D (Додаток 1).

Детальніше

КОНКУРС «ЗІРКА АКАДЕМІЇ – 2009»

6 березня 2009 року о 16.00 в актовій залі ОНАЗ ім. О.С. Попова відбувся щорічний конкурс „Зірка Академії – 2009”.

Детальніше

Конференція

Навчально-науковий інститут “Поштовий зв’язок” Одеської національної академії зв’язку ім. О. С. Попова 9-10 квітня 2009 р. проводить науково-практичну конференцію “Сучасний поштовий зв'язок”

Детальніше

Шановні Пані та Панове!

Одеська національна академія зв'язку ім. О.С. Попова запрошує Вас взяти участь в організованих Інститутом економіки та менеджменту семінарах на тему «Галузь зв’язку: стан, проблеми та перспективи». Засідання відбудуться о 14.30 в ауд. 232.

Детальніше

ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ К 41.816.03

«6» березня 2009 року о 12 годині в Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова в ауд. 327 відбудеться ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ К 41.816.03

Детальніше

ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ К 41.816.03

«20» лютого 2009 року о 12 годині в Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова в ауд. 327 відбудеться ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ К 41.816.03

Детальніше

ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.02

«27» лютого 2009 року о 10 годині в Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова в ауд. 327 відбудеться ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ Д 41.816.02

Детальніше

Курси з оцінки майна

16 лютого 2009 року в Одеській національній академії зв’язку ім. О.С. Попова починають роботу курси з базової підготовки оцінювачів майна та майнових прав.

Детальніше

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

22 січня 2009 року Одеська національна академія зв’язку ім. О.С. Попова відзначає День Соборності України та 90-ту річницю проголошення «Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки». На честь цього знаменного дня бібліотекою Академії буде проведена виставка "І всі ми діти єдиної матері-України", а Центром гуманітарної освіти та розвитку за участю гуманітарних кафедр будуть проведені лекторії, присвячені Дню Соборності.


Ліцензування підготовки бакалаврів

Одеська національна академія зв’язку ім. О.С. Попова згідно постанови Кабінету Міністрів України від 08.08.07 №1019 ініціювала процедуру ліцензування підготовки бакалаврів з напряму 6.050903 «Телекомунікації» в Дніпропетровському навчально-науково-виробничому центрі Академії.


До 100-річчя з дня народження Марка Пилиповича Коппа (1908-2005)

До 100-річчя з дня народження Марка Пилиповича Коппа (1908-2005), визначної постаті, що внесла найбільш істотний внесок у становленні і розвитку кафедри Автоматичного електрозв'язку ОЕІЗ ім. О.С. Попова, почесного завідувача кафедри (1944-1974), де і донині, він являє собою приклад справжнього служіння педагогіці й обраній професії, 19 грудня 2008 року в 14.00 на кафедрі Комутаційних систем відбудеться урочисте засідання кафедри.

Детальніше