Система управління якістю підприємства сертифікована на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001:2000
Наша адреса:
33001, Україна
м.Рівне, вул.Нижньодворецька 35
Контактні дані:
Приймальня:
rivne@agroresurs.com.ua
Відділ продажу:
mak@agroresurs.com.ua
Відділ маркетингу:
market@agroresurs.com.ua
Відділ постачання:
omts@agroresurs.com.ua
Відділ збуту:
zbut@agroresurs.com.ua
Відділ торг. облад.:
vto@agroresurs.com.ua
Служба сервісу:
service@agroresurs.com.ua
(0362) 63-19-38;
 
(0362) 26-39-13;
 
(0362) 63-18-39;
 
(0362) 26-59-63;
 
(0362) 26-65-02;
 
(0362) 63-18-39;
 
(0362) 26-34-01.
 
Раді вітати 789-го відвідувача
Опитування
При виборі опалювальної техніки, Ви надасте перевагу котлам:
на твердому паливі
на природному газі
на електоенергії
на рідкому паливі
При виборі опалювальної техніки, Ви надасте перевагу котлам із теплообмінником:
чавунним
мідним
стальним
При виборі опалювальної техніки, Ви надасте перевагу
підлоговим апаратам
настінним апаратам

гроресурс - потужний виробник опалювальних приладів торгових марок «Данко» та «Рівнетерм», один із лідерів ринку опалювальної техніки України.

Газові котли, настінні котли, парапетні котли, газові колонки, конвекторы виробництва ЗАТ «Агроресурс» користуються широкою популярністю не тільки серед споживачів нашої країни, але і ближнього зарубіжжя, вони володіють рядом конкурентних переваг, що вирізняють їх серед інших вітчизняних аналогів.

Також підприємство ЗАТ «Агроресурс» пропонує до Вашої уваги широкий вибір торгівельного обладнання: системи металічних універсальних стелажів «Рістел», складських стелажів та стійок для експонування на виставках та торгівлі періодичними виданнями.

Новини
УВАГА!!! УНІКАЛЬНІ ЦІНИ НА КОЛОНКИ!!!
Газова колонка „Данко” потужністю 18 кВт - сучасний водонагрівальний апарат проточного типу з відкритою камерою спалювання та відведенням димових газів у димохід — за ціною 1440 грн.!
АКЦІЯ!!! ЦІНИ НА КОНВЕКТОРИ ЗНИЖЕНО!!!!
Ви можете придбати конвектори “Данко-Бриз”, оснащені стальним теплообмінником, за ЗНИЖЕНИМИ ЦІНАМИ!!! Конвектор “Данко-Бриз 2МРС” - всього 1090 грн., “Данко-Бриз 3МРС” - 1151 грн., “Данко-Бриз 4МРС” - 1212 грн.
НОВИНКА ВІД «АГРОРЕСУРСУ» - КОТЕЛ «ДАНКО 12,5 ТН»!
Модельний ряд продукції ЗАТ «Агроресурс» поповнився новинкою – твердопаливним котлом серії «Данко» потужністю 12,5 кВт! Котел «Данко12,5 ТН», оснащений якісним стальним теплообмінником, працює на різних видах палива: вугілля, деревина, торф. Котел призначений для опалення будь-яких приміщень комунально-побутового призначення, загальною площею обігріву до 110 кв.м, де немає можливості підключення до системи газопостачання.
“Агроресурсу” виповнюється 12 років!
14 серпня 2009 року ЗАТ «Агроресурс» відзначає 12-ту річницю від дня заснування. Від щирого серця вітаємо весь трудовий колектив, ділових партнерів і висловлюємо подяку за плідну співпрацю, результатом якої є те, що продукція “Агроресурсу” відома не лише в місті Рівному, а й на території України та близького
Вітаємо зі святом Великодня!
Від щирого серця вітаємо Вас та Ваші родини зі світлим святом Великодня! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл і веселі, як українські писанки. Бажаємо Вам здоров\'я, щастя, добробуту, миру та взаєморозуміння! Нехай царюють у Ваших серцях радість і душевний спокій! Христос Воскрес!