This version of the page http://www.okko.ua/news.php?id=239& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-27. The original page over time could change.
Новини

Новини

2007-04-23

Василь Вірастюк і «ОККО» привезли в Одесу богатирське свято

21 квітня в Одесі, на Куликовому полі, відбулося перше змагання із серії богатирських турнірів на призи Василя Вірастюка у 2007 році. Нагадаємо, що на весною 2007 року було підписано новий річний контракт між Василем Вірастюком та мережею АЗС «ОККО». 

Змагання в Одесі складалось з 6 вправ. Участь у змаганні взяли 6 спортсменів-професіоналів з різних куточків України: Роман Новік, Олексій Вишницький, Костянтин Ільїн, Петро Гребенніченко, Дмитро Костюк, Артем Білязе.Сьомий учасник – Віталій Герасімов (родом з Одеси, зараз живе і тренується в Харкові), хоч і виступав у турнірі поза конкурсом, проте одесити гаряче підтримували його. Василь Вірастюк, традиційно, виступав у ролі рефері. Він фіксував результати спортсменів та допомагав їм цінними порадами і настановами перед кожною вправою. Усі організаційні питання щодо турніру взяли на себе дві компанії, що вже не перший рік підтримують ініціативу Василя - це «Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗС «ОККО») та мережа магазинів обладнання та інструменту «Альцест».

Наступний турнір із серії богатирських турнірів на призи Василя Вірастюка відбудеться у травні в Івано-Франківську.

Найважливiше — в новинахБiзнес — в партнерствi