This version of the page http://www.okko.ua/news.php?id=183& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-18. The original page over time could change.
Новини

Новини

2006-10-02

Відкрито перший автозаправний комплекс «ОККО» в Одесі

27 вересня в Одесі на Старокиївському шосе введено в експлуатацію новий АЗК ОККО, який став 149-м автозаправним комплексом ОККО в Україні. Це перший АЗК ОККО в Одесі, а до кінця 2006 року тут буде введено ще два автозаправних комплекси ОККО. У серпні-вересні було введено в експлуатацію нові АЗК ОККО в Житомирі (вул. Щорса), Кіровограді (вул.Винниченка), Рівному (вул.Київська), в с.Подворки, Харківської області і в с.Астей, Закарпатської області, на митному переході з Угорщиною. До кінця року планується відкрити ще близько 30 АЗК «ОККО».

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 149 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 199 АЗС і 15 нафтобаз у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях, а також у Києві.
Станом на 30.09.2006 емітовано близько 40 тис. смарт-карток «ОККО-кард».
У червні-липні-серпні 2006 "Концерн Галнафтогаз" здійснив остаточне погашення своїх облігацій першої емісії (серії А, В і С).

Бензин — без проблемВ дорозi — з комфортом