This version of the page http://www.molodist.com/workshop_events (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-17. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Події TW


Цього року Майстерня талантів запрошує вас до участі у наступних майстер-класах:

25.10. о 12.00
Кері-Хіроюкі Тагава
Актор, сценарист

Відвідувачів Майстерні талантів чекає зустріч з цікавою людиною, актором, майстром бойових мистецтв. Кері-Хіроюкі Тагава знявся в таких фільмах, як СМЕРТЕЛЬНА БИТВА (MORTAL COMBAT), ПЕРЛ-ХАРБОР, МЕМУАРИ ГЕЙШІ. У кіно грає, як правило, негативних персонажів. Одна з небагатьох позитивних ролей - у серіалі 1998 року ДЕТЕКТИВ НЕШ БРІДЖЕС, де він зіграв лейтенанта Ей Джей Шімамура. Який же насправді Кері-Хіроюкі Тагава?

26.10 об 11.00
Сергій Бугаєв «Африка»
Актор, художник, музикант

Сергій Бугаєв зіграв головну роль в фільмі Сергія Соловйова «Асса», зіграв у фільмі «Два капітани», брав участь в таких відомих музичних групах як «Кіно», «Акваріум», «Звуки МУ».
Бугаєв провів виставки в ряді великих музеїв світу. Випустив кілька книг, головні з яких - «Криманія» (вийшла на трьох мовах) і робота «Ребус». У 1990 р. Сергій Бугаєв разом з Тимуром Новіковим, Іреною Куксенайте, Олесею Туркіною і Віктором Мазіним заснував журнал «Кабінет». Входить до редколегії «Таврійського журналу психіатрії».
Можливо саме Сергій зможе дати відповідь на одвічне запитання «Як можна встигнути спробувати себе всюди?»

27.10 о 17.30. Кінотеатр «Київ», зал «Сінематека».
Сергій Юрський
Актор, режисер

Сергій Юрський - народний артист Росії (1987), кавалер ордена «Знак Пошани» (1995), лауреат премії «Золота маска» (1998), лауреат всесоюзних і міжнародних конкурсів і фестивалів. Знявся більш, ніж у 30 стрічках. Про нього кажуть: прославлений артист, один з найбільших, дійсно видатних майстрів сучасної театральної сцени, талановитий прозаїк, драматург, сценарист і поет, чудовий театральний та кінорежисер, видатний читець з колосальним репертуаром.
На «Молодості» Сергій Юрський представить телеспектакль ЛИСА СПІВАЧКА за п’єсою Ежена Іонеско.

28.10 о 12.00
Даніель Дюке
Режисер, продюсер

Даниель Дюке народився в 1961 р. у м. Фрібург, Швейцарія. З 1990 року працює виключно в якості незалежного режисера і продюсера. Його короткометражна стрічка DERNIERS PETALES D'UNE MARGUERITE (1998) була відзначена мужнародним журналістським Журі в Куартейра в 1999 році.
Дізнайтеся у нього секрет, як робити короткометражні фільми, які перемагають на фестивалях!


28.10 о 13.00
Олександр Шапіро
Український кінорежисер, сценарист, продюсер

Якщо в українського артхаузного кіно є ім’я, то звучить воно як Олександр Шапіро. Саме він у своїй творчості представляє андерґраундний погляд, який подекуди шокує чи залишається незрозумілим, але так чи інакше – чіпляє та зацікавлює глядача. І варто сказати – не лише в Україні: деякі фільми Олександра Шапіро були представлені на Каннському фестивалі та Берлінале. Непересічний погляд на світ, заглибленість в недра філософії та психіатрії, яку практикує режисер, - все це створює своєрідний авторський стиль та втілюється в новому незалежному кіно.

29.10 о 17.00, вул. Івана Мазепи, 34 (біля Києво-Печерської лаври)
«Як знімати кіно без грошей?»
Павло Бардін
Журналіст, режисер, сценарист, продюсер

Автор скандальної стрічки про життя скінхедів РОСІЯ 88, показ якої був буквально зірваний в Росії. Недопущений в прокат на батьківщині, суперечливий та провокаційний фільм здійснив свою прем’єру в Німеччині на фестивалі Берлінале-2009 і далі продовжує шокувати своїх глядачів. Цього року стрічка представлена в конкурсі повнометражних дебютів на кінофестивалі «Молодість». Персональний майстер-клас дасть Павло Бардін – режисер, журналіст та досвідчений діяч у сфері кіно й телебачення.

31.10 об 11.00, вул. Івана Мазепи, 34 (біля Києво-Печерської лаври)
Арпад Сопсітс

Арпад Сопсітс народився у 1952 році в Сеґеді, що в Угорщині. Навчався в Угорській академії театру та кіно, а кар’єру почав з написання успішних сценаріїв до серіалів та короткометражок. Його дебютний повнометражний фільм CELLOVELDE(1989) було уперше продемонстровано у програмі «Режисерський двотижневик» в Каннах та визнано на інших міжнародних фестивалях. Наступні роботи режисера – VIDEO BLUES(1992) і TORZOK (2001) – також стали знаними. Останній фільм Сопсітса СЬОМЕ КОЛО (A HETEDIK KOR, 2009) було вперше показано під час Тижня угорського кіно. І саме ця стрічка представлена на кінофестивалі «Молодість» в цьогорічній програмі «Східний експрес», а з її автором можна зустрітися на майстер-класі.

31.10.
Дарко Лунгулов. «
Adapting to the circumstances while directing your script-challenges»

Шановні учасники! Майстер-клас не відбудеться. Перепрошуємо за вимушені зміни.

1.11 об 11.00, вул. Івана Мазепи, 34 (біля Києво-Печерської лаври)
Олександр Виноградов
Художник

Олександр Виноградов – представник російського концептуалізму, який з андерґраунду виріс до рівня міжнародного визнання. Цьому сприяв проект «Картини на замовлення», який площину гламуру та символів російської дійсності (мобільні телефони, джипи на фоні берез…) переніс у сферу іронії та увиразнення. Документальний фільм ВІНОГРАДОВ І ДУБОСАРСКІЙ: КАРТИНА НА ЗАМОВЛЕННЯ представлено в програмі «Art-Life» кінофестивалю «Молодість», а один з його головних героїв дасть власний майстер-клас.

© Molodist international film festival
   
Про фестиваль
Акредитація
Майстерня талантів: про проект
Локації TW
Фотогалерея
Розклад показів
Програма/Каталог
Архів
Майстерня талантів 2007
Майстерня Талантів 2006
Майстерня Талантів 2005
Вхід
login
password

Зареєструватися

пошук
Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

МКФ Молодість: вул. Саксаганського, 6, Київ, Україна, 01033
Телефон/факс: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 289 2335 (програма/прес-служба/дистрибуція).
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: UpLab
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює