This version of the page http://www.molodist.com/Festival_diary (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2010-01-17. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Щоденник фестивалю


  rss-стрічка
2008 
27/10/2008

38-ма "Молодість" розділила Гран-прі

На урочистому креативному закритті (театральною постановкою опікувався Влад Троїцький) оголосили переможців десятиденного кіномарафону.

докладніше 
26/10/2008

Роздача перших слонів на «Молодості»

Перші призи 38-ї «Молодості» були вручені ще 24 жовтня. В кінотеатрі «Жовтень» відбулася церемонія нагородження програми ЛГБТ-фільмів фестивалю - "Сонячний зайчик". Міжнародне журі програми у складі німкені Саманти Соколовскі, росіянина Еда Мішина, української письменниці Лариси Денисенко та голови журі Анатолія Єреми присудило головний приз повнометражній стрічці "Гітара" американської режисерки Емі Редфорд. Спеціальним дипломом було нагороджено короткометражку "Кава з молоком" бразильця Даніела Рібейру.

докладніше 
26/10/2008

Тепер черга за журі

25 жовтня конкурсні покази закінчилися слов’янсько-азіатським кіно. Останні три картини, презентовані до уваги журі та глядачів, - «Сніг» боснійки Айди Бегіч, «Чудово, пречудово» японського режисера Йосуке Фудзіта та «Гадерсфільд» серба Івана Живковича. На прес-конференції один із задіяних в останньому фільмі акторів, Дамьян Кечоєвіч, розповів про витоки стрічки та ситуацію з кінопрокатом у Белграді.

докладніше 
26/10/2008

24 жовтня в кінозалах та кулуарах французька затьмарила інші мови

24 жовтня в кінозалах та кулуарах французька затьмарила інші мови. Відбулися покази двох конкурсних картин франкомовних режисерів – «Версаль» П’єра Шоллера та канадська «Бійка» Анаіс Барбо-Лавалет. Журналісти цього дня не тільки дивилися сучасне та класичне французьке кіно, а й зустрілися із його творцями та критиками.

докладніше 
24/10/2008

Олексій Герман-молодший: "Паперовий солдат

На цьогорічній "Молодості", в рамках позаконкурсної програми "Фестиваль фестивалів" українські глядачі побачили картина, яка цього року отримала Срібного Венеціанського Лева за режисуру та операторську роботу. Це фільм Олексія Германа-молодшого "Паперовий солдат".

докладніше 
23/10/2008

24 фестивальне жовтня запрошує...

Те, що ви побачите 24 жовтня, у п`ятницю

докладніше 
23/10/2008

День 4: Політ нормальний

Актриса і художниця Лариса Кадочнікова підхопила тему, що її торкнувся Роман Балаян своїми «Райськими птахами». 22 жовтня вона презентувала книгу мемуарів під назвою «Білий птах. Польоти уві сні та наяву», яку писала 4 роки. Спецкор «Молодості» у розмові з авторкою дізналася, чого бракує українським митцям і чому книжка Кадочнікової може стати їм корисною.

докладніше 
21/10/2008

Особливі кінематографічні події дня

Дві стрічки з позаконкурсної програми викликали різний резонанс

докладніше 
21/10/2008

Син Катрін Деньов і Роже Вадіма Крістіан дав майстер-клас

Французький актор Крістіан Вадім завітав як почесний гість на цьогорічну "Молодість" з презентацією фільма свого батька "Небезпечні стосунки"

докладніше 
20/10/2008

Політичне кіно?

Окрема програма фестивалю «Кіно проти тоталітаризму» викликала бурхливу дискусію під час зустрічі режисерів фільмів та журналістів.

докладніше 
 1  2  показати все
Вхід
login
password

Зареєструватися

пошук
Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

МКФ Молодість: вул. Саксаганського, 6, Київ, Україна, 01033
Телефон/факс: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 289 2335 (програма/прес-служба/дистрибуція).
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: UpLab
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює