This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/?cat=5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-31. The original page over time could change.
Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук

Воєнна сфера


Знайдено: 101

23 ЛИСТОПАДА 2009Про участь співробітників департаменту з питань воєнної безпеки в роботі науково-практичної конференції18 листопада в Інституті проблем національної безпеки відбулася науково-практична конференція за темою: „Воєнна організація України на шляху до критеріїв та стандартів НАТО в сучасних умовах”.

17 ЛИСТОПАДА 2009Участь у засіданні аналітичної групи Міжвідомчої комісії з питань проведення оборонного огляду13 листопада 2009 року відбулося чергове засідання аналітичної групи Міжвідомчої комісії з питань проведення оборонного огляду. Від Апарату РНБО України у засіданні аналітичної групи взяв участь заступник керівника управління проблем оборонної сфери – завідувач відділу воєнної політики департаменту з питань воєнної безпеки О.Сивушенко.

30 ЖОВТНЯ 2009Відбулась зустріч представників Апарату РНБО України, Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України з делегацією слухачів Курсу для вищого командного складу Міністерства оборони Королівства Нідерланди28 жовтня на прохання посольства Королівства Нідерланди в Департаменті міжнародного оборонного співробітництва Міністерства оборони України відбулась зустріч представників Апарату РНБО України, Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України з делегацією слухачів Курсу для вищого командного складу Міністерства оборони Королівства Нідерланди на чолі з генерал-лейтенантом Тоні Ван Діпенбрюгге.

14 ЖОВТНЯ 2009Відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питання „Про хід виконання робіт зі створення корабля класу „корвет” для Військово-Морських Сил Збройних Сил України”14 жовтня 2009 року відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питання „Про хід виконання робіт зі створення корабля класу „корвет” для Військово-Морських Сил Збройних Сил України”.

23 ВЕРЕСНЯ 2009Щодо роботи Апарату РНБО України в Об`єднаному оперативному командуванні Збройних Сил УкраїниУ відповідності з повноваженнями Апарату РНБО України та на виконання розпорядження Секретаря РНБО України від 2 вересня 2009 року № 63 фахівці Апарату РНБО України з 14 до 18 вересня працювали в Об’єднаному оперативному командуванні Збройних Сил України (далі – ООК ЗС України).

11 ВЕРЕСНЯ 2009Президент України прийняв рішення щодо участі України у Силах Організації Об’єднаних Націй з підтримання миру на Кіпрі11 вересня 2009 року Президент України Віктор Андрійович Ющенко підписав Указ №732/2009 „Про направлення миротворчого персоналу для участі України у Силах ООН з підтримання миру на Кіпрі” (текст Указу розміщено на офіційному сайті Президента України). Його було підготовлено та видано на підставі відповідної пропозиції Ради національної безпеки і оборони України і у відповідності до Закону України „Про участь України в міжнародних миротворчих операціях”.

8 ЛИПНЯ 2009Питання фінансового забезпечення сфери національної безпеки і оборони України у 2010 році7 липня 2009 року під головуванням першого заступника Секретаря РНБО України С. Гавриша відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з доопрацювання проекту рішення Ради національної безпеки і оборони України з питання “Про пропозиції до проекту Закону України “Про Державний бюджет України на 2010 рік” по статтях, пов'язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України".

25 ЧЕРВНЯ 2009Відбулося засідання міжвідомчої наради з питання „Щодо стану виконання робіт в рамках участі України у Вертолітній ініціативі”24 червня 2009 року під керівництвом першого заступника Секретаря РНБО України С. Гавриша відбулась міжвідомча нарада з питання "Щодо стану виконання робіт в рамках участі України у Вертолітній ініціативі", яка передбачає модернізацію парку вертольотів Мі-8 для їх подальшого використання у міжнародних миротворчих операціях.

16 ЧЕРВНЯ 2009Указом Президента України від 15.06.2009 № 435/2009 уведено в дію рішення РНБО України від 24 квітня 2009 року "Про стратегію міжнародної миротворчої діяльностіі України"Зазначеним рішенням Рада схвалила проект Стратегії міжнародної миротворчої діяльностіі України і рекомендувала Президентові України затвердити її. Крім того, Кабінету Міністрів України рекомендовано вжити в установленому порядку заходів щодо належного фінансового забезпечення у 2009 році участі українських миротворчих контингентів та миротворчого персоналу у міжнародних миротворчих операціях.

5 ЧЕРВНЯ 2009Указом Президента України від 04.06.2009 № 399/2009 уведено в дію рішення РНБО України від 27 березня 2009 року «Про стан та невідкладні заходи з фінансування потреб Збройних Сил України у 2009 році в обсягах, необхідних для забезпечення оборони держави»Зазначеним рішенням Рада пропонує Кабінету Міністрів України передбачити при уточнені показників Державного бюджету України на 2009 рік збільшення видатків за загальним фондом державного бюджету Міністерству оборони України на суму 8 871,5 млн. грн., Головному управлінню розвідки Міноборони України – 121,7 млн. гривень.

27 ТРАВНЯ 2009Щодо візиту в Україну делегації експертів НАТО з питань Процесу планування та оцінки сил26 травня 2009 року у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулася консультація представників Збройних Сил України, Апарату РНБО України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, інших військових формувань та правоохоронних органів, а також зацікавлених центральних органів виконавчої влади з експертами НАТО з питань Процесу планування та оцінки сил (ППОС).

27 ТРАВНЯ 2009Відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів з питання „Про пропозиції до проекту Закону України „Про Державний бюджет України на 2010 рік” по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України”27 травня 2009 року під головуванням першого заступника Секретаря РНБО України С.Гавриша відбулось перше засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів з питання „Про пропозиції до проекту Закону України „Про Державний бюджет України на 2010 рік” по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України” до розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України.

27 ТРАВНЯ 2009Оборонний огляд триває26 травня ц.р. відбулася чергова робоча нарада аналітичної групи Міжвідомчої комісії з питань проведення оборонного огляду під головуванням директора Інституту проблем національної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України Горбуліна В.П.

25 ТРАВНЯ 2009Щодо спільної оцінювальної місії на державному підприємстві „Науково-виробниче об’єднання „Павлоградський хімічний завод”19-22 травня ц.р. представники департаментів з питань воєнної безпеки та зовнішньополітичних аспектів національної безпеки Апарату РНБО України взяли участь у спільній оцінювальній місії делегації Представництва Європейської комісії в Україні на державному підприємстві „Науково-виробниче об’єднання „Павлоградський хімічний завод” (далі – ДП „НВО „ПХЗ”). Як відомо це підприємство здійснює утилізацію протипіхотних мін типу ПФМ-1 та ПФМ-1С.

18 ТРАВНЯ 2009Відбулась зустріч Першого заступника Секретаря РНБО України – Голови Міжвідомчої комісії з політики ВТС та експортного контролю С.ГАВРИША з Головою Комітету з питань стратегічного експортного контролю Парламенту Великобританії Р.БЕРРІ18 травня 2009 року в Апараті РНБО України відбулась зустріч Першого заступника Секретаря РНБО України – Голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю С.ГАВРИША з Головою Комітету з питань стратегічного експортного контролю Парламенту Великої Британії паном РОДЖЕРОМ БЕРРІ

1 2 3 4 5 6 7
Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1117/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2009 року «Про хід переговорів з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1116/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 листопада 2009 року «Про заходи щодо реформування державного матеріального резерву»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші