This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/467.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-31. The original page over time could change.
Початок роботи Міждержавної комісії Ющенко-Путін сприятиме конструктивному та прагматичному вирішенню накопичених системних проблем у відносинах між Україною та Росією - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
18.04.2006
Початок роботи Міждержавної комісії Ющенко-Путін сприятиме конструктивному та прагматичному вирішенню накопичених системних проблем у відносинах між Україною та Росією

Початок роботи Міждержавної комісії Ющенко-Путін сприятиме конструктивному вирішенню накопичених системних проблем у відносинах між Україною та Росією. Про це заявив сьогодні Секретар Ради національної безпеки і оборони України Анатолій Кінах під час зустрічі з Секретарем Ради безпеки Російської Федерації Ігорем Івановим у Москві.

В ході зустрічі Анатолій Кінах та Ігор Іванов обговорили ряд питань щодо умов двостороннього співробітництва між Україною та Росією, реалізації плану заходів між РНБОУ та Радою безпеки РФ, хід підготовки першого засідання Міждержавної комісії Ющенко-Путін. Сторони, зокрема, погодились у неприпустимості тенденції до накопичення проблемних питань в стосунках між країнам, які, на їхнє переконання, слід вирішувати виключно на основі рівноправного, прозорого та взаємовідповідального діалогу, без спроб політизації торгово-економічних стосунків та створення штучних бар'єрів між країнами. Передовсім, на переконання Анатолія Кінаха, це стосується співробітництва та взаємодії в ракетно-космічному комплексі, транспортній, енергетичній та машинобудівній галузях, зняття штучних бар'єрів у постачанні української продукції в Росію і російської в Україну.

Сторони, за словами Секретаря РНБО, також погодилися у тому, що "послідовні, системні зусилля двох країн сприятимуть налагодженню конструктивного співробітництва між Україною та Росією".


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1117/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2009 року «Про хід переговорів з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1116/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 листопада 2009 року «Про заходи щодо реформування державного матеріального резерву»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші