This version of the page http://ua.redtram.com/cooperation/linkexchange/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-30. The original page over time could change.
Пошукова система новин RedTram | ОБМІН ПОСИЛАННЯМИ

Русский  English  Українська Français  Polski  Deutsch  Italiano  Español  中文 
Redtram Trader
 
  Кількість джерел українською: 448
ОБМІН ПОСИЛАННЯМИ

Ми будемо раді розмістити Вашу кнопку розміром 88х31 з коротким описом у розділі "Наші партнери". І, звичайно, нам буде приємно бачити нашу кнопку або посилання на Вашому ресурсі.

Для цього:

  1. Розмістіть нашу кнопку, код якої наведено нижче, на одній з легкодоступних сторінок Вашого ресурсу. Посилання на RedTram має бути прямим, без переадресацій.
  2. Повідомте нам електронною поштою:
    • назву Вашого сайту та його URL;
    • адресу сторінки, де була розміщена наша кнопка;
    • код Вашої кнопки 88х31, яку Ви маєте бажання розмістити у нас.

Щоб використати одне з наведених нижче посилань, просто скопіюйте його код та додайте до коду сторінки на Вашому ресурсі.

Коротке текстове посилання

<a href="http://ua.redtram.com" target="_blank">RedTram – система пошуку новин</a>

Повне текстове посилання

<a href="http://ua.redtram.com" target="_blank">RedTram – система пошуку новин. Найсвіжіші новини на будь-яку тему з усіх куточків світу дев’ятьма мовами</a>

Кнопка 88х31

<a href="http://ua.redtram.com/"><img src="http://img.ua.redtram.com/img/redtram/88x31x3.gif" alt="RedTram – система пошуку новин" border="0" height="31" width="88"></a>

RedTram - система багатомовна. Тому на своєму сайті Ви можете розмістити нашу кнопку з текстом та посиланням однією з запропонованих мов: англійською, іспанською, французькою, німецькою, італійською, польською, китайською, російською та українською.