This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/?cat=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-30. The original page over time could change.
Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук

Організація діяльності Ради національної безпеки і оборони України


Знайдено: 74

23 СІЧНЯ 2009Інформація щодо стану виконання рішення РНБО України від 16 травня 2008 року «Про заходи щодо забезпечення розвитку України як морської держави»РНБОУ і надалі здійснюватиме постійний моніторинг стану виконання рішень РНБОУ, зокрема, щодо виконання рішення від 16 травня 2008 року «Про заходи щодо забезпечення розвитку України як морської держави» зокрема, щодо проблемних питань використання ресурсного потенціалу континентального шельфу України, у тому числі належного виконання сторонами положень Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах Прикерченської ділянки надр, від 19.10.2007 року.

6 ЖОВТНЯ 2008Відбулося засідання робочої групи з підготовки для розгляду на засіданні РНБОУ питання “Про роботу центральних органів виконавчої влади з планування та виконання державних цільових програм”2 жовтня 2008 року під головуванням заступника Секретаря РНБО України Андрія Пишного відбулося засідання робочої групи з підготовки для розгляду на засіданні Ради національної безпеки і оборони України питання “Про роботу центральних органів виконавчої влади з планування та виконання державних цільових програм”.

30 ТРАВНЯ 2008Заява Секретаря РНБО Р.Богатирьової на брифінгу після засідання Ради 30 травня 2008 рокуШановні колеги журналісти, дорогі співвітчизники! Відбулося чергове засідання РНБО. Ви чули вступне слово Президента країни. Він чітко сформулював позицію політичної влади України щодо захисту національного інтересу в ключових сферах розвитку. Перш за все, це стосується першого питання порядку денного – кризового стану внутрішнього ринку України. РНБО, після тривалої дискусії за участю прем’єр-міністра та інших членів Кабінету Міністрів, ухвалила рішення рекомендувати уряду низку заходів з метою вивести із нарощуваної кризи внутрішній ринок країни.

25 БЕРЕЗНЯ 2008РНБО повідомляє про завершення роботи над рішенням Ради та проектом Указу Президента за наслідками розгляду питання про інформаційну безпеку УкраїниПрес-служба Секретаря РНБО повідомляє про завершення роботи над рішенням РНБО та проектом Указу Президента України за наслідками розгляду питання про інформаційну безпеку України.
РНБО вважає це питання найбільш чутливим для системи національної безпеки і оборони України, та визначальним для забезпечення національного суверенітету. Політика держави, перш за все політичної системи влади, у цьому вразливому для національного інтересу сегменті українського розвитку має бути єдиною, цілеспрямованою і забезпечувати сучасний рівень свобод.

22 БЕРЕЗНЯ 2008Доповідь Секретаря РНБОУ Р.Богатирьової щодо питання забезпечення національної безпеки в інформаційній сферіСьогодні ми розглядаємо питання забезпечення національної безпеки в інформаційній сфері.
Питання наболіле – востаннє воно було предметом розгляду на засіданні РНБО України ще у 2001 році.
Питання гостре – його результати і відповідне рішення будуть уважно вивчатися і широко обговорюватися самою демократичною спільнотою в нашій державі – журналістами.

5 БЕРЕЗНЯ 2008Відбулося друге засідання Міжвідомчої комісії щодо перевірки ситуації навколо Державного авіабудівного концерну “Авіація України”5 березня 2008 року на Київському авіаційному заводі “Аміант” під головуванням Першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України, керівника Міжвідомчої комісії з вивчення ситуації, що склалася навколо Державного авіабудівного концерну “Авіація України”, Гавриша Степана Богдановича відбулося друге засідання комісії.

18 ЛЮТОГО 2008Секретар РНБОУ поінформувала про головні підсумки засідання Ради національної безпеки і оборони УкраїниГоворячи про найголовніші питання, що розглядалися на засіданні Ради національної безпеки і оборони України 15 лютого, Секретар РНБО Раїса Богатирьова повідомила, що серед них - вдосконалення державної політики у сфері приватизації. Раїса Богатирьова наголосила, що внесення цього питання до порядку денного було обумовлено наявністю серйозних негативних тенденцій та загрозливих явищ у сфері приватизації.

4 ЛЮТОГО 2008Заява Секретаря РНБОУ Р.Богатирьової за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони України від 1 лютого

21 СІЧНЯ 2008Під головуванням Президента України відбулося засідання РНБО

21 СІЧНЯ 2008Заява Секретаря РНБО Раїси Богатирьової за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони України

11 ГРУДНЯ 2007РНБО планує розглянути ситуацію в сфері земельних відносин – Юрій Продан

26 ЛИСТОПАДА 2007Відбулося засідання Міжвідомчої комісії з питань біологічної та генетичної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України

24 ВЕРЕСНЯ 2007РНБОУ вважає недостатньою макроекономічну обґрунтованість проекту Державного бюджету на 2008 рік

19 ВЕРЕСНЯ 2007РНБОУ прийняла рішення щодо подолання демографічної кризи та розвитку трудоресурсного потенціалу України

5 ВЕРЕСНЯ 2007Під головуванням Президента відбулося засідання РНБОУ

1 2 3 4 5
Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1117/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2009 року «Про хід переговорів з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1116/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 листопада 2009 року «Про заходи щодо реформування державного матеріального резерву»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші