This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/?cat=18 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-30. The original page over time could change.
Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук

Екологічна, науково-технологічна сфера


Знайдено: 80

28 ГРУДНЯ 2009Про засідання робочої групи з підготовки питання „Безпека експлуатації та запобігання аварій будівельних об’єктів”25 грудня 2009 року в Апараті РНБО України відбулося засідання робочої групи з підготовки до розгляду на засіданні Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України (далі – Комісія) питання „Безпека експлуатації та запобігання аварій будівельних об’єктів”.

14 ЖОВТНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України13 жовтня 2009 року під головуванням Президента Національної академії наук України, академіка Б.Є.Патона відбулося засідання Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України.

15 ВЕРЕСНЯ 2009Про підготовку питання „Про стан захисту металофонду України від корозії”14 вересня 2009 року в Апараті РНБО України під головуванням заступника Секретаря РНБО України С. Парашина відбулося засідання робочої групи з підготовки до розгляду на засіданні Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України питання (далі – Комісія) „Про стан захисту металофонду України від корозії”.

14 ВЕРЕСНЯ 2009Про підготовку питання „Про стан виконання рішення Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при РНБОУ від 27 квітня 2005 року з питання „Про технічний стан мостів і транспортних споруд України”11 вересня 2009 року в Апараті РНБО України під головуванням заступника Секретаря РНБО України С.Парашина відбулося засідання робочої групи з підготовки до розгляду на засіданні Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України питання (далі – Комісія) „Про стан виконання рішення Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при РНБОУ від 27 квітня 2005 року з питання „Про технічний стан мостів і транспортних споруд України”.

9 ВЕРЕСНЯ 2009Готується до розгляду на засіданні РНБОУ у вересні п.р. питання „Про стан реалізації державної політики щодо утвердження України як транзитної держави”08 вересня 2009 року в Апараті РНБО України під головуванням Заступника Секретаря РНБО України П. Ігнатенка відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з підготовки зазначеного питання, склад якої затверджено розпорядженням Секретаря РНБОУ від 07.09.09 №64/2009.

28 ЛИПНЯ 2009Про стан виконання Указу Президента України від 6 квітня 2009 року №221 „Про рішення РНБОУ від 27 лютого 2009 року „Про стан безпеки водних ресурсів держави та забезпечення населення якісною питною водою в населених пунктах України”28 липня 2009 року в Апараті РНБО України під головуванням заступника Секретаря РНБО України Б.Зайчука відбулася робоча нарада стосовно стану виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 27 лютого 2009 року „Про стан безпеки водних ресурсів держави та забезпечення населення якісною питною водою в населених пунктах України”, введеного в дію Указом Президента України від 6 квітня 2009 року №221.

24 ЛИПНЯ 2009Про підготовку питання „Про стан виконання рішення Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при РНБОУ від 27 квітня 2005 року з питання „Про технічний стан мостів і транспортних споруд України”23 липня 2009 року в Апараті РНБО України під головуванням заступника Секретаря РНБО України С.Парашина відбулося засідання робочої групи з підготовки до розгляду на засіданні Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України питання (далі – Комісія) „Про стан виконання рішення Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при РНБОУ від 27 квітня 2005 року з питання „Про технічний стан мостів і транспортних споруд України”.

10 ЛИПНЯ 2009Відбулося перше засідання Комісії з біобезпеки та біологічного захисту10 липня під головуванням директора Інституту біохімії імені О. В. Палладіна НАН України С. Комісаренка відбулося перше засідання Комісії з біобезпеки та біологічного захисту при Раді національної безпеки і оборони України в оновленому складі.

1 ЧЕРВНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання „Про державне регулювання у сфері поводження з відходами”1 червня 2009 року в Апараті РНБО України відбулося засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання „Про державне регулювання у сфері поводження з відходами”, керівник групи - Перший заступник Секретаря РНБО України Гавриш Степан Богданович.

19 ТРАВНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України19 травня 2009 року під головуванням Президента Національної академії наук України, академіка Б.Є.Патона відбулося засідання Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України.

12 ТРАВНЯ 2009Відбулося чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання „Про державне регулювання у сфері поводження з відходами”12 травня 2009 року в Апараті РНБО України відбулося засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання „Про державне регулювання у сфері поводження з відходами”, керівник групи – Перший заступник Секретаря РНБО України Гавриш Степан Богданович.

7 ТРАВНЯ 2009Відбулося засідання робочої групи з підготовки питання “Проблеми науково-технологічного забезпечення та розвитку відновлюваних джерел енергії в Україні як основи майбутньої енергетичної незалежності держави”7 травня 2009 року в Апараті РНБО України під головуванням заступника Секретаря РНБО України С.Парашина відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки до розгляду на засіданні Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України питання “Проблеми науково-технологічного забезпечення та розвитку відновлюваних джерел енергії в Україні як основи майбутньої енергетичної незалежності держави”.

6 ТРАВНЯ 2009Про підготовку питання „Про стан виконання рішення Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при РНБОУ від 3.04.08 „Про стан забезпечення сейсмічної безпеки будівель і споруд та проблеми розвитку сейсмостійкого будівництва в Україні”7 травня 2009 року в Апараті РНБО України під головуванням заступника Секретаря РНБО України С.Парашина відбулося засідання робочої групи з підготовки до розгляду на засіданні Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України питання (далі – Комісія) „Про стан виконання рішення Міжвідомчої комісії з питань науково-технологічної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України від 3 квітня 2008 року „Про стан забезпечення сейсмічної безпеки будівель і споруд та проблеми розвитку сейсмостійкого будівництва в Україні”.

13 КВІТНЯ 2009Відбулося установче засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання „Про державне регулювання у сфері поводження з відходами”3 квітня 2009 року в Апараті РНБО України під головуванням ГАВРИША Степана Богдановича – Першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України (керівника робочої групи), за участі членів Міжвідомчої робочої групи, відбулося засідання Міжвідомчої робочої групи з підготовки матеріалів до розгляду Радою національної безпеки і оборони України питання „Про державне регулювання у сфері поводження з відходами”.

6 КВІТНЯ 2009Засідання робочої групи з підготовки питання “Проблеми науково-технологічного забезпечення розвитку нетрадиційних та відновлюваних джерел енергії в Україні як основи майбутньої екологічно безпечної енергетики та енергетичної незалежності держави"

1 2 3 4 5 6
Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1117/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2009 року «Про хід переговорів з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1116/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 листопада 2009 року «Про заходи щодо реформування державного матеріального резерву»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші