This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/?cat=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-30. The original page over time could change.
Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук

Інтерв’ю та коментарі


Знайдено: 14

6 ЖОВТНЯ 2009Р.Богатирьова: "Україна може бути найбільш ефективним агентом впливу Росії в Європі"Інтерв`ю з Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Раїсою Богатирьовою. Секретар РНБОУ розповіла РБК-Україна про шляхи подолання перманентного конфлікту з Росією, а також про цивілізаційний вибір, який так чи інакше зробить найближчим часом наша країна

11 ЛИПНЯ 2009Интервью Секретаря СНБО Украины Р. Богатыревой журналу «Профиль»Итоги двухдневного визита в Москву Секретаря Совета национальной безопасности Украины стали, пожалуй, главным информационным источником политических новостей на прошлой неделе: Раиса Богатырева и ее российский коллега Николай Патрушев обговорили План сотрудничества между аппаратами СНБОУ и Совбеза РФ на 2009-2010 годы. В интервью «Профилю» Раиса Васильевна прокомментировала некоторые итоги этого визита и свои дальнейшие политические планы.

12 ЧЕРВНЯ 2009Ексклюзивне інтерв’ю агентству „Інтерфакс-Україна” Секретаря РНБО України Р.В.Богатирьової"Всі зусилля треба спрямувати в одному напрямку – відновити політичну і соціально-економічну стабільність. Саме прозорість і прогнозованість в політиці дають нам єдиний шанс сконцентрувати всі зусилля на подолання внутрішньонаціональної кризи".

4 ЧЕРВНЯ 2009Ексклюзивне інтерв’ю Секретаря РНБО України Р.Богатирьової Інтернет-агенції „Уніан”"Переконана, що саме зараз, коли на кону постає власне історична доля країни, нам всім треба висловити свою точку зору щодо ситуації, що склалася і оцінити плани на подолання системної і затяжної кризи українців".

14 СІЧНЯ 2009Ексклюзивне інтерв’ю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової агенції „Інтерфакс-Україна”Спільна діяльність Європи та України, результати роботи моніторингових експертів Європи, України та Росії, засвідчили необґрунтованість звинувачень України у припиненні постачання газу в Європу. Вже ні в кого не викликає сумніву, що саме ВАТ „Газпром” 7 січня, коли температура в Україні і в Європі різко знизилася, повністю припинив подачу газу через останню ГВС „Суджа”, - Секретар РНБОУ Раїса Богатирьова.

18 ВЕРЕСНЯ 2008Журнал „Огонек”: «Воевать с Россией — не политика для Украины»Секретарь СНБОУ: "В украинской политике важно то, что мы не исповедуем двойных стандартов по отношению к процессам, которые происходят в разных странах мира, будь то Грузия, Россия или Америка".

6 ЛИПНЯ 2008Стаття Секретаря РНБОУ Раїси Богатирьової у тижневику „Дзеркало тижня”: "Політика Уряду в освоєнні українського морського шельфу створює загрозу національній безпеці в енергетичній сфері”Ця стаття – чесна відповідь на інформаційний запит суспільства в потоці неперевірених фактів та упереджених, часто суб’єктивно обґрунтованих, повідомлень окремих представників ЗМІ. В розгорнутій на шпальтах приватних газет дискусії, користуючись законодавчим правом на паритетне представлення позицій і необхідність повідомлення суспільно-важливої інформації, РНБО пропонує читачам повний фактаж і професійний аналіз щодо конкретних рішень РНБО. Зокрема, мова піде про Рішення РНБОУ від 16 та 30 травня ц.р. по освоєнню вуглеводневого потенціалу континентального шельфу Чорного моря, інвестиційного проекту із пошуку та видобутку нафти і газу на Прикерченській ділянці надр, а також про висновки і рекомендації двох міжвідомчих комісій, утворених РНБО для вивчення проблемних питань навколо укладення та виконання першої угоди про розподіл продукції.

26 ЧЕРВНЯ 2008Інтерв’ю Секретаря РНБОУ Раїси Богатирьової газеті „Комсомольська правда в Україні”В эксклюзивном интервью «КП» секретарь СНБО рассказала об угрозах, исходящих от парламентского кризиса, вероятной отставке правительства и собственных отношениях с главой государства.

21 БЕРЕЗНЯ 2008Заява Секретаря РНБОУ Р.Богатирьової щодо забезпечення особистої безпеки миротворцівРада національної безпеки і оборони України завжди виходила з того, що Україна і надалі буде виконувати взяті на себе ще у 1999 році такі зобов’язання. Сучасний світ стабільно тримається переконання, що за ці роки наші миротворці зробили вагомий внесок у зміцнення миру та стабільності на Балканах і в Європі в цілому.

18 ЖОВТНЯ 2007Вважаю шкідливою практику публічної постанови політичними партіями ультимативних вимог, які стосуються питань безпеки – заява Секретаря РНБОУ І.Плюща

19 ЧЕРВНЯ 2007Миротворчий контингент ГУАМ слугуватиме підвищенню безпеки в зонах інтересів країн-членів об'єднання - І.Плющ

16 ЧЕРВНЯ 2007Іван Плющ: громадськість має бачити проекти рішень РНБО з найактуальніших суспільних питань

7 ЧЕРВНЯ 2007Интервью руководителя Службы Секретаря СНБО Юрия Демедюка Интернет-агенству “Интерфакс”

18 КВІТНЯ 2007Секретар РНБОУ В.Гайдук вітає заяви Прем’єр-міністра України В.Януковича щодо подолання корупції, виголошені на засіданні ПАРЄ

Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1117/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2009 року «Про хід переговорів з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1116/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 листопада 2009 року «Про заходи щодо реформування державного матеріального резерву»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші