This version of the page http://www.rainbow.gov.ua/news/468.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-30. The original page over time could change.
Підписано угоду про співробітництво у сфері наукових досліджень з питань національної безпеки між Апаратом РНБО та Академією правових наук України - Рада національної безпеки і оборони України
Рада національної безпеки і оборони України є координаційним органом
з питань національної безпеки і оборони при Президентові України.
Рада національної безпеки і оборони України координує і контролює
діяльність органів виконавчої влади у сфері національної безпеки і оборони.
Головою Ради національної безпеки і оборони України є Президент України.
Конституція України. ст. 107.
Розширений пошук
20.04.2006
Підписано угоду про співробітництво у сфері наукових досліджень з питань національної безпеки між Апаратом РНБО та Академією правових наук України

Підписано угоду про співробітництво у сфері наукових досліджень з питань національної безпеки між Апаратом РНБО та Академією правових наук України. Свої підписи під документом сьогодні поставили Секретар Ради національної безпеки і оборони України Анатолій Кінах та президент Академії правових наук України Василь Тацій.

Анатолій Кінах, зокрема, відмітив, що на сьогодні вкрай актуальним є завдання ліквідувати наявний вакуум між рішеннями органів виконавчої влади та наявним потужним інтелектом, досвідом громадських та наукових організацій, суспільства. Він відмітив, що необхідність зміцнення національної безпеки за всіма напрямами забезпечення життєдіяльності країни вимагає посилення науково-правового опрацювання проблем та завдань у питаннях національної безпеки. Відтак, за словами Анатолія Кінаха, необхідно активізувати провадження наукових та правових досліджень з питань національної безпеки, працювати над створенням наукових засад правового забезпечення реформування сектору безпеки, залучаючи до цієї роботи провідних науковців та правників, експертів з питань нацбезпеки.

Згідно підписаної угоди, Апарат РНБО та Академія правових наук мають намір посилити співпрацю в ході розробки проектів концепцій, стратегій, програм, нормативно-правових актів, проведення досліджень з державно-правових проблем у сфері забезпечення національної безпеки держави. Експерти Академії залучатимуться також до проведення наукової експертизи проектів нормативно-правових актів, здійснення науково-методичного і науково-інформаційного забезпечення досліджень у сфері національної безпеки.

Як зазначалось під час підписання угоди, відповідні угоди про співробітництво Апарат РНБО планує також підписати з рядом інших державних галузевих академій наук України, зокрема, Академією медичних наук, Академією аграрних наук та Академією педагогічних наук. 


Офіційні документи
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1117/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 листопада 2009 року «Про хід переговорів з Європейським Союзом щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом»
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1116/2009
Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 12 листопада 2009 року «Про заходи щодо реформування державного матеріального резерву»
Інші
Аналітика
08.12.2009
Аналітична довідка щодо загроз національним інтересам в газовій сфері
23.10.2009
Щодо стану готовності паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства до опалювального сезону 2009-2010
Інші