This version of the page http://dzyga.com.ua/2005/gallery/dominic-foto.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-26. The original page over time could change.
Виставка фотографій групи „Домінік”
пппппппп


Виставка фотографій групи „Домінік”

   У п’ятницю, 23-го вересня, у галереї Мистецького Об’єднання „Дзиґа” відбулось відкриття виставки фотографій групи „Домінік”, де учасники мали нагоду показати найкращі зі своїх робіт. Приміщення було вщент переповнене зацікавленими людьми, які насолоджувались спогляданням безмежності людської фантазії і відкриттям для себе чогось незвичного. Чесно кажучи, фотографії дійсно виявились вражаюче продуманими і підкреслено професійними. До слова, учасників групи є п’ятеро:

  • Юрій Шипунов – керівник групи, брав участь у виставках в 30-ти країнах світу, де отримав десятки нагород. З 1991-го року – член Національної спілки фотохудожників України;
  • Стас Безгінський – наймолодший член групи,учасник більш як 10-ти національних та зарубіжних виставок, нагороджений двома дипломами;
  • Юрій Дячишин – член НСФХУ, брав участь в понад 20-ти регіональних, національних та міжнародних виставках, де отримав п’ять нагород;
  • Володимир Шурубура – приймав участь у більше, ніж 20-ти виставках, звідки привіз чотири нагороди;
  • Володимир Голдирєв – взяв участь у понад 50-ти виставках різних рівнів, де завоював декілька нагород.

 

Вечір вів керівник групи, найстарший член команди Юрій Шипунов. Представляючи публіці своїх учнів та співробітників, пан Юрій зачитав вірш, який написав напередодні виставки і присвятив їм. Керівник „Домініку”також не забув відзначити, що наша землячка Наталя Шинкаренко взяла участь у 38-ій міжнародній виставці „Золота троянда”, що відбулась цього року у Франції, і завоювала там нагороду, яку пан Шипунов сам урочисто вручив талановитій дівчині. Звичайно, почуття гордості за землячку охопило публіку, яка бурхливо приєдналась до вітань оплесками. До слова запрошувались і самі учасники групи, а також головний редактор фотожурналу „DFoto”, який опублікував статтю про організацію „Домінік” у своєму журналі. На жаль, один учасник, Юрій Дячишин, не зміг бути присутнім на відкритті, перебуваючи на той час в Києві на презентації власної виставки.

Остаточний і офіційно затверджений склад групи „Домінік” був визначений 2-го квітня 2005-го року. Зараз для зборів вистачає і декількох годин в місяць за столиком у барі. Хлопці часто подорожують разом, де, звичайно, займаються улюбленою справою. За словами пана Шипунова, існує два головних критерії, якими керується команда. Це психологічна сумісність та творчий рівень. Впевнена, що багато хто з цим погодиться, адже роботам оригінальності не позичати, і зроблені вони на високому рівні. А попасти в групу може кожен бажаючий, який буде відповідати переліченим вимогам.

Наразі комерційних планів хлопці не будують, бо дещо розчарувались у обмеженості чиновників. Тому домініканці вирішили досягати вершин самостійно, витрачаючи на долання обраного шляху всі свої сили, можливості та здібності, демонструючи людям свої творіння.

Ідучи на виставку, купуючи книжку чи слухаючи музику, людина перш за все прагне відкрити для себе щось нове і нетипове для моди. Не щось перемавповане чи примітивне, а те, що має здатність захоплювати, змушувати шукати підтекст, відкривати щось, до чого сам ще не додумався. Гурт „Домінік” цьому найкращий доказ. Бо ж не часто можна натрапити на роботи, в які вклали душу, які не відпускають погляду, поки не роздивишся уважно і не осмислиш суть. Отож можемо побажати талановитій команді  успіхів у творчості і не менш цікавих ідей.

Катрін Дзігуа (Shalena)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


написание дипломной работы; Www.dushevoi.ru магазин сантехники кб в петербурге.; ixus canon 100

© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор