This version of the page http://www.karpaty.net.ua/articles_25/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-17. The original page over time could change.
Всеукраїнський туристичний журнал "КАРПАТИ. Туризм. Відпочинок"
  Головна Про нас Архів Рекламодавцям Спонсорство Архів подій    
здесь аптеки днепропетровск карла маркса. поиск работы

№ 1 (25),
січень 2008

АКТИВ

ІНФОРМАЦІЯ

КУЛЬТУРА


 

 на початок

      






 

 

№1 (25), січень 2008

Замовити зараз!

 

 
Тим, хто вважає зиму найкращою порою року, здається, пощастило. Нарешті є і сніг, і мороз. Навіть у містах, не кажучи вже про гори. На лижних курортах вирує життя. Карпатські схили покреслили нартярі та сноубордисти, а кригу — ковзанярі. До речі, про останніх. Для тих, хто зібрався випробувати нові ковзани, ми підготували цілу добірку матеріалів: і як кататися, і на чому, і де, і про те, коли людство натягло на ноги цей особливий вид взуття для слизької дороги. Продовжуємо й лікнеп для романтиків, яких зимові гори кличуть у похід. Знову й знову застерігаємо від нерозумного квазігероїзму — адже щороку Карпати суворо карають туристів-авантюристів. Якщо ж ви гарантовано убезпечилися від усіляких неприємностей, врахували всі наші поради, то можете спробувати здолати маршрут, традиційно запропонований у цьому числі. Пролягає він Закарпаттям і починається приблизно за десять кілометрів від Ужгорода.
Якщо ж вибираєтеся на територію Прикарпаття, не проскочте Дори — села, що злилося з культовим Яремче. Тут є чудові храми з цікавою й непростою історією. Зайдіть, помилуйтеся, поспілкуйтеся і з благословенням подорожуйте далі.
Зима дає можливість для особливих шоу, до яких уже готуються сноубордисти-фрістайлери, фрірайдери та інші екстремали. Якщо самі ви до них не належите, то принаймні отримаєте адреналін, спостерігаючи змагання, анонсовані в журналі. Коли ж віддаєте перевагу позитивним емоціям без ризику, відвідайте санні фестивалі.
Альтернатива зимовим горам — історико-архітектурний туризм. Варіант поїздки місцями, пов’язаними з постаттю Богдана Хмельницького, може задовольнити будь-якого мандрівника-патріота. Текст, присвячений такій подорожі, містить чимало дискусійних моментів. Адже автор, історик за фахом, розповідає про дитинство та юність гетьмана — найменш відомі роки його життя. Тим цікавішою може видатися поїздка.
Узагалі-то зими у нас тепер європейські, недовгі. Так що брати від них треба по-максимуму. Хтозна, як із тим глобальним потеплінням буде далі. Тепер кожен правдивий зимовий день — на вагу золота.
Редколегія
 
 
 

Звіти:






 
 

Партнери:

більше  

 

 

© Карпати. Туризм. Відпочинок, 2004-2008   При використанні матеріалів посилання www.karpaty.net.ua є обов'язковим