This version of the page http://www.budmajster.com.ua/?p=ukr-smesi-tynk643.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-15. The original page over time could change.
Будмайстер - Будівельні суміші
 

 Група підприємств "ЛИС"

   

  Головна   |   Будівельні суміші   |   Залізобетонні вироби   |   Двері   |   Карта сайту  

 

пошук по сайту

введіть ключові слова

шукати в заголовках
шукати в тексті

наш банер



 опоряджувальні суміші для фінішних оздоблювальних робіт

Штукатурна суміш декоративна ТИНК-643/645
акрилова “короїдна”

  Технічні характеристики  
Витрата2,5-2,7; 3,9-4,2 кг/м2
Щільність1,7 кг/дм3
Рекомендована товщина шару2; 3 мм
Термін утворення поверхневої плівки15 хвилин
Придбання стійкості до впливу атмосферних опадів24 години
Адгезія до бетонуmin 0,5 МПа
Паропроникність0,02 мг/м•г•Па
Температура основивід +5° до +30°С

Технології нанесення декоративних штукатурок зі структурою “короїд”

Фактури декоративних штукатурок зі структурою “короїд”

Відгуки споживачів


1. Галузь застосування
  Штукатурна суміш декоративна «БудМайс­тер «ТИНК‑643/645» при­зна­че­на для ви­со­ко­я­кіс­ної тон­ко­ша­ро­вої де­ко­ра­тив­ної об­роб­ки поверхні усередині і зовні будинків по бетонним (термін ви­трим­ки не мен­ше 3 місяців, вологість нижче 4%), цементним, цементно-вап­ня­ним (термін ви­трим­ки не менше 28 діб, во­ло­гість нижче 4%), гіпсовим (во­ло­гість нижче 1%), де­ре­во­струж­ко­вим ос­но­вам, гіп­со­кар­тон­ним пли­там, а також в системах утеп­лен­ня бу­дин­ків з ме­тою одер­жан­ня різ­них “ко­ро­їд­них” фак­тур. Не можна ви­ко­рис­то­ву­ва­ти для оз­доб­лен­ня цоколя. Шту­ка­тур­на су­міш має бі­лий ко­лір та при­зна­че­на для то­ну­ван­ня. Розмір зерна 2; 3 мм.

2. Склад
  Штукатурна суміш «БудМайс­тер «ТИНК‑643/645» виготовлена на основі водної дисперсії ак­ри­ло­вих смол з мінеральними наповнювачами та модифікаторами.

3. Властивості
  Штукатурна суміш «БудМайс­тер «ТИНК‑643/645» готова до застосування, стійка до ударних на­ван­та­жень, дозволяє одержувати різні “короїдні” фактури, атмосферостійка, паропроникна, во­до­не­про­ник­на, морозостійка, екологічно безпечна.

4. Підготовка поверхні
  При підготовці основи необхідно дотримуватись вимог СНиП 3.04.01‑87 та ДБН В.2.6‑22‑2001. Ос­но­ва повинна бути міцною, сухою й очищеною від пилу, бруду, олій, воску, фар­би. Неміцні ша­ри варто видалити. Перед нанесенням декоративної штукатурки поверхню не­об­хід­но ви­рів­ня­ти, наприклад, штукатурною сумішшю «БудМайс­тер «ТИНК‑41». При внутрішніх ро­бо­тах гіпсові по­верх­ні з вологістю нижче 1%, деревостружкові, гіпсоволокнисті та гіп­со­кар­тон­ні плити об­ро­би­ти ґрунтуючою емульсією «БудМайс­тер «КРИТ­ТЯ‑51» і ви­три­ма­ти не менш 4 годин, а потім об­ро­би­ти ґрун­ту­ю­чою фар­бою «БудМайс­тер «КРИТ­ТЯ‑62». Бе­тон­ні, це­мент­ні та цементно-вапняні поверхні необхідно ґрунтувати ґрунт-фарбою «БудМайс­тер «КРИТ­ТЯ‑62».

5. Приготування розчину
  Вміст ємності ретельно перемішати. Залежно від умов застосування, консистенцію суміші можна змінити — додати невелику кількість чистої води (не більше 125 мл на 25 кг маси) і знову пе­ре­мішати.

6. Витрата
  Середня витрата — 2,5‑2,7; 3,9‑4,2 кг/м2 (при розміру зерна відповідно 2; 3 мм), залежно від не­рів­нос­ті основи та навичок виконавця.

7. Порядок робіт
  Штукатурку наносять на основу металевим шпателем або терт­кою. Мінімальна товщина на­не­сен­ня штукатурки відповідає максимальному розміру зер­на за­пов­ню­ва­ча. Після нанесення шту­ка­тур­ки в момент початкового схоплювання (2‑5 хвилин), коли роз­чин перестане прилипати до ін­стру­мен­ту, необхідно за допомогою пластикової тертки почати фор­му­ван­ня фак­ту­ри. Залежно від часу, інтенсивності і на­прям­ку ру­ху плас­ти­ко­вої терт­ки мож­на одержати горизонтальні, вер­ти­каль­ні, кругові і перехресні бо­роз­ни. Ро­бо­ти на одній поверхні варто виконувати безу­пин­но, до­три­му­ю­чись правила на­не­сен­ня роз­чи­нів "мок­ре на мок­ре". У випадку перерви в ро­бо­ті при­кле­ї­ти лип­ку стріч­ку уздовж лінії, де пла­ну­єть­ся завершення роботи, нанести шту­ка­тур­ку с за­хо­дом на стрічку і надати їй бажану фак­ту­ру. Після чого стрічку видалити ра­зом із за­лиш­ка­ми сві­жої штукатурки. Отверділий розчин ви­да­ля­єть­ся тільки механічним шля­хом. Час твер­дін­ня су­мі­ші за­ле­жить від характеру основи, тем­пе­ра­ту­ри і від­нос­ної во­ло­гос­ті по­віт­ря і скла­дає, при­близ­но, 24 години. Час повного висихання складає 3 тижні.
  У період формування структури та висихання штукатурки поверхню не можна зволожувати. Піс­ля закінчення робіт інструмент необхідно вимити.

8. Рекомендації
  При роботі не можна застосовувати інструменти і ємності, що іржавіють. Для збереження рів­но­мір­нос­ті кольору при роботі на однорідних та великих поверхнях бажано використовувати ма­те­рі­а­ли з однієї партії, вказаній на упаковці, а також воду з одного джерела. Свіжоукладену су­міш не­об­хід­но оберігати від дощу протягом 24 годин, від перегріву, влучення прямих со­няч­них про­ме­нів та мінусових температур.
  Роботи необхідно виконувати при температурі повітря від +5° до +30°С. Найбільш ефек­тив­ний результат досягається при температурі +20°С й відносній вологості 60%. В інших умовах робочі параметри суміші можуть змінитися. У випадку використання штукатурки в не­стан­дарт­них умовах чи для інших цілей, необхідно самостійно провести іспити або про­кон­суль­ту­ва­ти­ся з виробником. Ви­роб­ник не несе відповідальності за неправильне ви­ко­рис­тан­ня ма­те­рі­а­лу, а також його за­сто­су­ван­ня в інших цілях і умовах, непередбачених технічним описом.

9. Примітка
  При роботі необхідно берегти очі і шкіру. У випадку попадання суміші в очі слід негайно їх про­ми­ти проточною водою і звернутися до лікаря.

10. Упакування
  Пластикові відра по 25 кг.

11. Зберігання
  Суміш необхідно зберігати у фірмовому герметично закритому упакуванні, в сухому про­хо­лод­но­му приміщенні. Транспортувати в умовах плюсових температур. Термін зберігання 12 мі­ся­ців із дня виготовлення.
  Не допускати заморожування!

Суміш ТМ «БудМайс­тер» відповідає ТУ У В.2.7-24.3-33892784-001:2009.

.