This version of the page http://www.peugeot.ua/ua/actions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-12-13. The original page over time could change.
Peugeot Україна. Акції
Створено для задоволення - створено для Вас
| Карта сайту | Контакти | Партнерам |
Peugeot Модельний ряд Дилери Акції

Акції

З приводу свого 15-річчя компанія «Ілта» оголошує акцію «Чистий День Народження» та оголошую 2007 рік роком сервісу!


 
З приводу свого 15-річчя компанія «Ілта» оголошує акцію «Чистий День Народження» та оголошує 2007 рік роком сервісу!
 
Тільки власники Peugeot мають змогу отримати особливий сервіс на АЗС ТНК.
 
Адреси АЗС ТНК: Московський проспект, 25
вул. Братиславська, 9а
проспект Перемоги, 59 
 
Акція триває з 22 червня по 5 липня.
ІЛТА: РІК СЕРВІСУ
 
У зв'язку зі своїм 15-річчям компанія «Ілта» оголошує 2007 рік
Роком сервісу! Що це означає для Вас?
 
Нові автоцентри з продажу і обслуговування

В 2007 році компанія «Ілта» планує запустити в експлуатацію п’ять великих об'єктів: три Автоцентри з продажу і обслуговування автомобілів Peugeot в Києві, і ще два – в Харкові і Херсоні.

Завдяки введенню нових об'єктів, потужності сервісу Peugeot в Києві збільшаться більш ніж в 2,5 рази, що дозволить ліквідувати черги на обслуговування!

Докладніше: www.ilta.ua/rus/news/228/
Програми для власників Peugeot

 

 

 

 

Програма «Peugeot–Допомога в дорозі»

Програма «Peugeot – Допомога в дорозі» успішно функціонує в Україні вже третій рік. При купівлі нового автомобілю Peugeot Ви отримуєте річну картку з описом всіх послуг.

Вам буде безкоштовно надана вся необхідна допомога, якщо користуватися автомобілем буде неможливо або рух в автомобілі буде пов'язаний з ризиком із технічних причин. Телефон оператора програми «Peugeot – Допомога в дорозі»: 8 (044) 537 6001.

Докладніше: www.ilta.ua/rus/assistrul/

Конкурс майстерності консультантів

Компанія «Ілта» постійно підвищує професійний рівень технічних консультантів компанії. Протягом 7 років українські консультанти Peugeot перемагають в міжнародних конкурсах професійної майстерності, які проводяться в три етапи: національний – в Києві, міжнародний етап і фінал – в Москві.

Програма «Оцінка якості сервісу»

«Оцінка якості сервісу» – програма для визначення рівня задоволення клієнтів нашим сервісом. Вона проводиться за допомогою анкетування або сенсорних дисплеїв, встановлен за телефоном, прийому автомобіля на обслуговування, якості обслуговування клієнтів на СТО, отримання автомобіля після сервісу та ін. Всі опитування ретельно аналізуються для того, щоб знати, наскільки Ви задоволені нашим сервісом, для того, щоб зробити наш сервіс ще кращим для Вас.

«Гаряча лінія»: 8 800 50 207 50 (дзвінкі зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні)

 

За допомогою «гарячої лінії» можна отримати всю необхідну інформацію про умови придбання автомобілів Peugeot та про технічне обслуговування. А з відкриттям нових сервісних центрів за допомогою цієї лінії можна буде значно спростити процедури запису технічного обслуговування та зробити ремонт у зручний для Вас час.

Дякуємо за увагу!

Чекаємо на Вас у наших автосалонах та на фірмових станціях

технічного обслуговування.

Компанія «Ілта»


Акція на Peugeot 307


У березні в Україні стартувала загальнонаціональна рекламна кампанія, в рамках якої, покупець має можливість придбати Peugeot 307 зі знижкою 6500грн (незалежно від комплектації або типу кузова).

Автомобілі Peugeot 307 за спеціальною ціною можна придбати в будь-якому з 25 автосалонів Peugeot по всій Україні. Окрім того, для  більш комфортного фінансового обслуговування покупців,  пропонуються унікальні умови  автокредитування. Наразі кредит можна отримати без первісного внеску й без довідки про доходи
Час отримання  рішення про надання кредиту за цих умов скорочується до однієї години.
Акц
ія діє з  12,03,07 по 30,06,07г.

 



Переглянути архiв

Peugeot | Модельний ряд | Дилери | Акції | Карта сайту |  Контакти |  Задати питання 
Rights reserved 2007 © ILTA Automotive Group | розробка: Beleven